lørdag 27. april 2013

Selektiv styrke. Og ny sykkel

Rart dette med viljen...
Får hun en gigapakke i posten som nesten veier like mye som henne selv, vil hun gjerne bære den. Og hun klarer det.
Henter jeg i barnehagen er det dager hvor hun knapt klarer å bære seg selv. Vekten av en vott kan få henne til å knekke helt sammen, og ber jeg henne om å bære støvlene sine, ser hun på meg som om jeg skulle bedt henne om å bære en voksen elefant.
Her gjøres det klar for første runde med ny løpesykkel. I bakgrunnen skimtes en storebror som synes pappesken var et glimrende og naturlig sted å legge seg ned på/i, og helt til høyre ser dere en ganske full sekk med returplast. Får aldri med meg når den sekken skal settes ut.

 Ha en avslappende lørdag med eller uten løp!

7 kommentarer:

 1. Barn er som maur. Kan bære mange ganger sin egen vekt, - hvis det er godteri, leker eller ... stein. :)

  SvarSlett
 2. Sandra Marie: Hærlige Bilder. God Sykling og Lørdag!

  SvarSlett
 3. Kjenner igjen det der med tankens kraft.
  Både hos store og små...

  Beste er den gleden som vises utenpå,
  Som her. Der har vi voksne (eller jeg hvis jeg skal snakke for meg sjæl) mye å lære ;) Stas med løpesykkel da!!

  Kjenner reisesommerfuglene i magen har begynt å klible på dine vegne. Det kommer til å bli en fantastisk opplevelse!

  Klæm Siw

  SvarSlett
 4. Vil du fortelle hvordan det går med løpesykkelen fremover?
  Siden du har store barn som har lært å sykle med vanlig sykkel har du jo sammenligningsgrunnlag.
  Jeg lurer litt på å skaffe en til frøkna vår etterhvert.
  Jeanette

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg skal holde dere oppdatert:) Litt for tidlig å komme med en konklusjon nå.

   Slett

Related Posts with Thumbnails