torsdag 11. april 2013

Reiselysten? Bloggende testfamilier søkes!

Etter å ha fått et tips i bloggens kommentarfelt, har jeg et par ganger sendt inn søknad om å bli sånn testreiser for Magasinet Reiselyst. Før jul var jeg dødssikker på at jeg ville bli valgt ut til å reise til Kapp Verde. Stor var skuffelsen over at de plukka ut noen andre. Da tyr jeg kjapt til konklusjonen "Æsj, det er ikke noen vits i å melde seg på - jeg blir jo aldri plukka ut allikevel"

Nå så jeg at de søkte etter hele fire familier! Som blogger! Og jeg har nesten gitt opp sjøl, men tenkte å tipse dere. Magasinet Reiselyst søker etter fire testfamilier som får tilbringe ei uke i Sverige. Vi snakker ikke shopping i Strømstad eller sightseeing på Svinesund. Nei, da, det er mer avansert enn det. De betaler bil og fly, hotell og to daglige aktiviteter, som kurs i downhillsykling, pirattur på Vänern i piratbåt, taubanekjøring, bjørneparkbesøk, dalahestdekorering og overnatting i tipi-telt. Blant annet.

Jeg synes det høres kjempespennende ut, og hadde det ikke vært for at datoene ikke passer, så hadde jeg slengt inn en søknad. Gotlandsturen frister mest. Eller kanskje Åre?

Her kan du lese mer om turene. Fristende? (Gi meg beskjed hvis akkurat du blir valgt ut, da!)

Ha en drømmende dag med eller uten planer!

Husk denne giveawayen som trekkes i morra!

9 kommentarer:

 1. Åh, det så knall ut, men det passer ikke...buhu...Typisk! (selv om jeg sikkert ikke hadde vært den heldige :) Takk for tipset uansett :)

  SvarSlett
 2. Og det er helt sikkert ikke første i dag? Jeg mener: Det snør ute!! Så jeg regner med å bli lurt på generell basis, også her.. OM det så ikke er en spøk, så er tilbudet godt, det frister!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, nå måtte jeg inn og sjekke når dette var publisert - det var IKKE 1.april, så vi får tro det er sant:)

   Slett
 3. Gotland er fantastisk :D

  SvarSlett
 4. Drømmer du om Kapp Verde, og tenker seriøst på å dra dit, MÅ du/dere ikke dra til Sal, men øyene rundt!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Drømmer om det, men har ikke tenkt noe mer seriøst på det. Men takk for tips:)

   Slett
 5. Takket være deg Pia så ble vi - The Haugeruders trukket ut til å teste en uke med gratis leilighet, bil og opplevelser som bl. a. rovdyrpark, guidet tur i Falu Koppargruva og ekstrem spenning i Äventyrsgrottan i Dalarna. Hadde ikke visst om dette hvis jeg ikke hadde lest bloggen din. Hurra :) P.s. Jeg elsker Bønna og Else-Beth!

  SvarSlett
  Svar
  1. Er det sant?! Så bra! Nå ble jeg glad på deres vegne! Lykke til på turen!!

   Slett

Related Posts with Thumbnails