fredag 26. april 2013

Nobody puts baby in a corner!

Kjole kjøpt hos Eplebarn, som feirer et år denne helga

Jeg tenker noen ganger på hvor lettvint det ville vært hvis jeg hadde hatt en annen stil i bloggen min. Slenge ut en eller annen herlig tittel, smekke inn et bilde, skrevet "Hva skal du finne på i dag, da, kjære leser?".

Leser du blogger med innhold, leser du "lette" blogger med fokus på bilder, leser du blogger i smug kun fordi du er nysgjerrig, leser du blogger for å bli inspirert?

Ha ei herlig helg med eller uten innhold!
Vinnere av gavekort på fotografering ble:
Kari Hestad (Du må sende meg en mail, for du har ikke lagt igjen noen mailadresse)
Britt
Peter Pappahjerte

24 kommentarer:

 1. Det var ein skikkelig fine kjole.
  Liker.

  Så spennande med Indiatur da! Det hadde ikkje eg fått med meg. Har vore litt dårlig på bloggerunder.
  Kjenne eg blei misunnelig.
  Eldste tantejenta mi e på jordarundtreise for tida. DET e eg rett og slett sjalu på...

  Lykke te med resten av planleggingen.

  SvarSlett
 2. Hei! Første til å kommentere?! Jeg leser blogger for å bli underholdt og inspirert, klikker ofte inn på catchy titler, slik som din i dag! Elsker Dirty Dancing... sånn er det med oss i 40-åra!

  Uansett, har barn 8-11 år, så de helt småbarnsbloggene styrer jeg unna, liker også blogger med fine bilder, men helst ikke for minimalistisk.

  Har alltid hatt interesse for foto, så det er mye fint å se, liker også hobbyblogger, scrapping og art journal/mix media - slik at jeg kan drømme meg bort at jeg kan gjøre slike ting om kvelden når jeg ikke har tusen andre ting å ta tak i... nuvel, min tid kommer vel.

  Hilsen Hilde, bloggløs..

  SvarSlett
 3. Jeg elser litt av alle de typene du nevner. Ikke hevr dag da, da hadde jeg blitt smal i blikket og grå til sinns. Og noen ganger tenekr jeg at hvis jeg postet outfit-bilder ville jeg fått flere lesere. Men, det er rart med det altså. Når jeg har tatt outfit-bildene og ser over dem etterpå, så er det liksom ikke helt det samme som hos enkelte idrettsfruer.

  SvarSlett
 4. Hei

  Leser blogger for å hygge meg,kobler av bli inspirert og å følge med i tiden.
  I dag har vi vært på ansvarsgruppemøte på skolen. Der var også; Lærer , psykolog, spesialpedagog fra PPT, avdelingsleder(inspektør) og vi foreldre til en femteklassing.
  Så skal 12 åringen til frisør og etterpå skal jeg på jobb.

  God helg alle sammen!

  SvarSlett
 5. Bloggene som inspirer meg har ALLTID tekst - ikke bare bilder ;) Ønsker dere alle 6 en flott helg, hils.

  SvarSlett
 6. Jeg ser på flere typer blogger, men blogger uten tekst gidder jeg ikke. Og jeg leser mange blogger for å bli inspirert. Noen med middagsforslag, andre med gode oppussingsideer( DIY) av forskjellige slag. Noen leser jeg bare fordi de får meg i godt humør (denne er en av de), og noen leser jeg fordi de oppdaterer meg om livet til vennene mine som bor langt unna.

  SvarSlett
 7. Jeg leser mange forskjellige typer blogger. Det blir nok mest mammablogger for tiden, men jommen er spekteret bredt der også. Mammaer skriver om så mangt, -ikke bare babyer og bæsjebleier.
  Men ja, jeg leser mammablogger, moteblogger, illustrasjons, kunstnerblogger, håndverksblogger og personlige blogger.

  De bloggene som gjør mest inntrykk på meg er de med gode, rørende/ informative / kreative / morsomme tekster.

  Motebloggene leser jeg fordi at mange av dem har utrolige fotografskills, og jeg prøver å lære meg litt av dem.

  Har ofte gått en runde med meg selv og lurt på "er jeg en sånn eller sånn blogger? Bør jeg ta outfitbilder og bake cupcakes?"
  Men jeg har funnet ut at så lenge jeg kan stå for det jeg blogger om så merker setter leserne pris på at jeg er ekte, og kommer tilbake, selv om de aldri helt kan vite hva de får. :P

  Jeg syns du har din egen spesielle bloggerstil og er en fornøyd leser av din blogg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg er også innom mange ulike typer blogger - mange har mye bra ved seg - noen er gode med bilder, noen er morsomme, noen er irriterende, noen er engasjerende og noen er bare glade og positive. Liker din blogg også:)

   Slett
 8. Spørs litt hvor hodet er akkurat da jeg skal lese. ;)

  Siste året har det ikke vært mange blogger gitt, men tar meg selv i nakken og hilser på folk igjen nå.

  Håper dere får en fin helg! :D

  SvarSlett
 9. Hva er en blogg uten innhold?! :-D

  Kan en blogg uten innhold i det hele tatt leses?

  Jeg leser i hovedsak blogger(e) med mening, og unntaksvis estetiske blogger. Følger også noen livets-alvorlige-side blogger. Liker variasjon og kan heldigvis velge den miksen jeg har behov for hver dag.

  Ønsker deg en super helg, Pia!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, nei, noe er det vel i alle blogger. Men for meg ser noen blogger helt tomme ut. Sånn innholdsmessig.

   Slett
 10. Leser egentlig alle slags blogger jeg, kan svare ja på alle spørsmålene dine:-)

  "Nobody puts baby in the corner" er min favoritt filmreplikk

  SvarSlett
 11. Søt jente i fin kjole :)
  Jeg liker ulike typer blogger. Å bare lese en type synes jeg er kjedelig...f.eks. bare interiørblogger der alle tar bilder av de samme tingene...
  Go helg :)

  SvarSlett
 12. Søte jenta kobla opp mot det fineste filmsitatet ever - flott :-))

  Jeg leser mest hobbyblogger - da finner jeg masse inspirasjon, jeg leser noen blogger alá din, en og annen gang er jeg innom interiørblogger (men da må det være mer enn "se så fin den hvite lampa ble på det fine hvite bordet ved den hvite sofaen på den hvite stua"). Og faktisk så er det en blogg jeg leser i smug, men har ikke tenkt å fortelle her hvilken ;-) Liker en kombinasjon av bilder og tekst - om det skal være veldig mye tekst, bør den virkelig fenge meg. Jeg må innrømme at jeg ikke er så veldig glad i blogger som skal være anti-interiør-blogger...mer av typen "se alt rotet her".

  Nå er det omsider helg, og jeg skal sy ferdig et picnicteppe, for nå er jeg klar for den slags aktiviteter ;-) God helg!

  SvarSlett
 13. Skjønne jenten i fineste kjolen :)

  Jeg liker godt hverdags/mammablogger, interiørblogger inspirerer også. Syns det er veldig kjekt å se på flotte bilder, men leser gjerne tekst også om det er godt skrevet. Liker godt "ekte" bilder, altså bilder fra hverdagen uten at alt er stylet liksom. Om hele settingen kun er tillaget for bildets skyld er det ikke så spennende syns jeg, men mulig jeg er litt rar der.

  Du skriver bra og er morsom så din blogg leser jeg selvsagt :)

  SvarSlett
 14. Jeg leser blogger først og fremst for å bli underholdt, og fortrinnsvis dem med mye tekst. Jeg liker stilen din.

  Cecilie

  SvarSlett
 15. Altså... eg har litt bloggtørke no, både for egen del og det å lesa andre sin. Men så plutselig så satt eg her i godstolen da, med laptopen i fanget og surfa villt rundt og så blei det jo blogging likevel :) Stort sett les eg bloggar for å verta inspirert, sjå fine bileter, fora den estetiske delen av topplokket. Men så har eg eit vel så stort behov for å bli underholdt, for å le rått og nyta god humor - og då er Pias verden eit enkelt valg :)

  God helg!

  SvarSlett
 16. ja jeg er anonym. men navnet er sandra marie 27 år- har har IKKE barn i hele tatt. er glad i noen av dem, siden jeg har 2 tantebarn. eller (niese nevø) ikke er jeg god på rettskriving .eller matte eller noe fag i hele tatt. datt av lasset allerede på videregående,midt i andre året. mista fort interessen. havna litt på skråplanet med rus og ble lagt inn. mister fort interessen for det meste og er mye innom psykiatrien.av alskens depresjoner og angster. nå er jeg innlagt på noe tilnærma veum , men et annet sted. og jeg fikk lov å ha data med nett på rommet. OH LYKKE. og plutselig en dag her datt jeg over Bloggen din og har lest de fleste innlegga dine .og du skriver FENGENDE! jeg blir engasjert. og det skal Du VIRKELIG ta som et kompliment for det er SVÆRT LITE som fenger meg om dagen. bortsett fra å sove. og lese litt blogger. tenk det. for et par uker siden visste jeg ikke om deg og kunne ikke drømme om det å i det hele ta kontakt med noen via en blogg. men du fenger meg. TAKK !

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Sandra Marie! Dette her var en av de fineste kommentarene jeg har fått. Så takk til deg!! Det er viktig å ha noe i livet som fenger - har man ingenting, er det lissom ikke noe poeng med livet. Hvorfor er vi her, lissom? Men du må ikke gi opp, du må tru at ting blir bedre. For sånn er det. Livet går opp og ned - det er jo en klisje, men det er sant. Prøv å finne på noe som du synes er ålreit, få hjelp av noen til å sparke deg i gang. Kanskje du skal begynne å blogge? Masse lykke til!!! Klem fra meg:)

   Slett
 17. Takk for fint svar og koselig at min kommentar var en av de fineste!
  Har vært på nippet til å gi opp flere ganger men av en eller annen merkelig grunn så er jeg nå her fortsatt.

  tenkte tanken om å kanskje prøve meg på en blogg men jeg får se.
  idag er jeg egentlig bare fornøyd med å ha kommet meg opp.og at det faktisk er sol.
  Fin dag til deg og gjengen.

  SvarSlett
 18. For en søt jente du har! Og hun kler kjolen veldig godt :). Har hatt ei fin (og akkurat passe innholdsrik) helg, og det er heldigvis litt igjen av den enda. Ønsker deg en god helg!

  SvarSlett
 19. 1: Nydelig bilde
  2: Ja, herregud det tenker jeg ofte også. Slippe alt klønet med riktig format til forsidebildet, ingresstekster etc, men så tenker jeg at det også er greit at terskelen er litt høy, slik at man ikke bare lirer av seg alt man tenker og på den måte vanner ut innholdet i bloggen.
  3: Oh yeeeeeeah!!!!!! :D :D Jeg vanT?! Muhahahaha! Tusen tusen takk :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails