torsdag 14. mars 2013

Farger og fri frakt

Nok en gang har jeg fått et gavekort fra Polarn O Pyret. Jeg iler inn for å sjekke tilbudene, for de elsker jeg, og man kan virkelig gjøre kvalitetsklærkupp inne i POPs nettbutikk. Men nå er det vårnyhetene jeg skal sjekke ut. Og jeg er ikke vanskelig å be. Jeg fråtser i friske farger og mønstre, legger i og tar bort, og til slutt klikker jeg bestill. Og om et par dager dukker det opp en pakke i posten. Gleder i hverdagen.

Akkurat nå har Polarn O Pyret gratis frakt, og da er det ekstra kjekt å handle:)

Finner du noen klær du liker?

Ha en fargerik kveld med eller uten klær!

1 kommentar:

  1. POP har utrolig mye kule klær. Freshe farger og kule mønstre. På POP klærne liker jeg de tradisjonelle best. De er et must. Da blå og hvite striper. Man finner Alltid noe fint der. :-)

    G/oss5

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails