lørdag 23. februar 2013

Vårfristelser. Barneklær

Jeg bombarderes av fristelser.
Alle nettbutikker får inn vårnyheter i disse dager.
Jeg rekker så vidt å finne en favoritt, før nye klær renner inn i butikkene.

Eplebarn har lagt ut disse kule kjolene fra danske AlbaBaby.

 Inne hos Eplebarn fant jeg også denne grønne kjolen fra Krutter. Som også er dansk.


I en annen eplebutikk, nemlig Epleskrinet, fant jeg fine bukser fra Noa Noa.
(Ja, da. Også et dansk merke.)
Polarn O Pyret kommer jo med nyheter hele tida.
Akkurat nå er denne kjolen en favoritt.
Kunne tenkt meg den sjøl.
Bortsett fra at den ikke finnes i min størrelse.
Denne hadde jeg kanskje fått opp til leggen.

Blir du frista over alle vårnyheter? Hvor kjøper du barneklær?

Ha en fresh dag med eller uten fristelser!

12 kommentarer:

 1. Blir frista av dine tips jeg.. siste kjøp var nydelig nattkjole fra Lilleba :) Og så fant jeg plutselig ut her om dagen at de fører det merket i en nydelig bitte, liten butikk i selveste Gamlebyen, så der er det mange fristelser til små frøkner. Den grønne kjolen finnes også der! Større fruer går til andre butikker i samme gamle lille by...

  SvarSlett
 2. Alba baby har så mye fint!! Men av og til er det veldig greit å ha gutter, fristelsene på klesfronten blir mye mindre da...
  Ellers så syr jeg jo klærne selv jeg da... :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Å sy klær selv må jo være det beste.

   Slett
 3. Det er så mye herlige jenteklær - noen ganger er jeg litt lei meg for at jentene mine har blitt så store at de kjøper klærne selv :-D

  God helg - klem Siv

  SvarSlett
 4. Takk for tips! De øverste kjolene var utrolig kule!
  Det er bare det at mor har ikke så mye hun skulle ha sagt lengre
  når det gjelder klesvalg...

  SvarSlett
  Svar
  1. Hun begynner å bli bestemt, hun lille her og...

   Slett
 5. Så mage flotte kjoler!!
  Jeg handler litt overalt jeg, og jeg arver en del fra venninner. Men jeg liker godt alle de fine fargene hos Lindex, både til gutten og jenta mi og HM er alltid en klar favoritt. Ellers handler jeg mye når vi er på ferie i Spania, på Zara, C&A, Bennetton og andre. Morsomt med noe som ikke vi har så mye av her hjemme + at det er billig.
  Ha en fin søndag!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
  Svar
  1. Lindex har kommet seg veldig de siste åra:)

   Slett
 6. Oj, oj, oj!
  Her viser du jammen mye fint.
  Helt enig i at Danmark ofte byr på mye bra innen design av barneklær.
  Selv kjøper jeg mye fra Pompdelux.
  Nyt søndagen!
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Pompdelux har mye fint. Og de er jo greie når det gjelder pris...

   Slett
 7. Masse fint rundt omkring nå. Deilig med vår og mer farger!! Alltid lett å handle til Louise. I forhold til meg selv. ;-) Så må begrense meg litt. Har akkurat bestilt litt Blingo-klær (på homeparty) både til Louise og meg. Aldri prøvd de før. Økologisk bomull og fargerikt. Og prisen er ok også. Kjentes veldig god ut iallefall. :-)

  Mvh
  Bente

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails