mandag 18. februar 2013

Sykt morsom!

Etter at jeg sto fram i lokalavisen med tittelen "Morsom mamma", har jeg følt at jeg har hatt en del å leve opp til. Jeg tror liksom ikke at alle som har lagt merke til meg før, har tenkt "Å, ja, det er ho syyykt morsomme!"

Derfor har jeg de siste ukene virkelig vært artig. Skikkelig morsom. Rett og slett. Sånn for å prøve å leve opp til mitt morsomme stempel. Yess mama!

Når jeg henter gutta på korpsøvelse, pleier jeg vanligvis å snike meg stille inn. Men denne gangen ropte jeg ut "Halla balla!" og så lo jeg høyt og skingrende. Litt latter liver opp! Og så sa jeg "Skjeeeer a, Bagheeera?!" og rev til meg en liten kornett. Så prøvde jeg å spille og tok noen dansesteg og det var nok sånt som alle syntes var sykt morsomt. Særlig mine egne barn.

Da jeg henta i barnehagen sneik jeg meg inn med ei sånn monstermaske, gjemte meg bak ei dør, og så hoppa jeg fram da småtassene kom vandrende på desperat jakt etter frukt. Da ble det liv og røre! Jeg fant ut at sånne små unger egentlig har sykt dårlig sans for humor, men jeg lo godt!

På et foreldremøte stilte jeg med påtegnet bart, hettegenser og sæggebukser, og så pratet jeg litt sånn gebrokkent og sa "Jai likker vittløkk!" og det var kjempemorsomt, synes jeg! De andre foreldrene bare stirra på meg, men jeg kan tenke meg at de lo så de skreik inni seg.

På jobben fortalte jeg en god del artige vitser om kjerringer, høner og nonner og sånt. Sånne vitser som lærere i femti- og sekstiåra digger. Og så brølte jeg av latter, danset fugledansen på bordet og sang "Ut mot havet" med egenkomponert tekst.

Så nå vet alle at jeg er sykt morsom.
(Okei. Stryk morsom. Og den siste t-en.)

Har du mye du ønsker å leve opp til?

Ha en syk kveld med eller uten humor!

24 kommentarer:

 1. Etter å ha tigget om Hjemmefikser- stemmer en hel uke og kommer til å gjøre det en uke til, så vil det bli et press på hva jeg kommer til å prestere.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har stemt igjen. Nå ligger både Anders og Jørgen(?) foran deg. Ikkje bra.

   Slett
 2. Man får det ikke mer moro enn man gjør det til selv, vettu. Godt jobba, Pia! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nettopp!
   Men sånn seriøst - tror gutta mine hadde dødd av flauhet hvis jeg hadde gjort noe som helst når jeg henter dem på korps.
   Men å ta bilde av meg med monstermaske er helt topp! ;)

   Slett
 3. Hehehe :) Det er ikke godt å vite hva som hadde skjedd om du virkelig gjorde alt dette ;)

  SvarSlett
 4. Haha! Jeg syns iallefall du er syyyk(t) morsom. Drit i smårollingene, du ruler!

  SvarSlett
 5. Haha! Er det stygt å ønske at du ikkje vert kurert for den sykja...:-)

  SvarSlett
 6. Det kan ikkje værr lett å leva opp te detta ryktet du har pådratt deg...
  Syns det ser ut som du klare deg bra eg da ;o)

  Eg e syyyykt bra underholdt av disse Bønna-innleggene dine må eg sei.
  Måtte rett og slett dela valentinsinnlegget på facebook.

  SvarSlett
 7. haha! Ønsker deg slett ikke god bedring - vær sykt morsom fortsatt, og monstermasker slår alltid an, ihvertfall i heimen!

  SvarSlett
 8. Heldigvis setter jeg lette krav til meg selv..... ;)
  Keep up the good work!!
  KLÆM

  SvarSlett
 9. Dårlig humor er den beste, stå på!
  Gjør så godt jeg kan for å skyve bort morsom-stempelet og må si jeg lykkes i det. Bare den mest observante kan finne spor av humor i bloggen min. Skjult humor, er det noe som heter det?

  SvarSlett
 10. Herregud, var det DU som hoppa fram med den maska så jeg kræsja i den stolpa??!! Du skylder meg 40000 for reparasjon på bilen.

  SvarSlett
 11. Jeg har mye det er forventet jeg skal leve opp til. Så er det krav og ønsker jeg har for meg selv - og at jeg skal leve opp til dem.
  Men en merkelapp andre har satt på meg som de forventer jeg skal leve opp til... vet ikke... jo, kanskje...
  Men ikke på ditt nivå med utkledning på foreldremøter.

  Dog går jeg ikke av veien for å skremme livskiten av småunger. Moahahahaha...!

  SvarSlett
 12. Halloween. Jeg kan ikke fordra Halloween. Og der ringer det på døra. Igjen! Jeg sniker meg ut i entreen, river døra opp og skriker: "Kneeep!" Og der står nabofrua. Eller stod. Ikke skjønner jeg hvordan hun kom seg ned trappa og rundt hjørnet i så stor fart. Skulle sikker bare låne litt sukker eller noe... Hun har ikke snakket til meg etterpå. Enkelte eier ikke humor.
  ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Signerer denne. Hater Halloween. Jeg pleier å låse døra og trekke for gardinene. Og slokke lyset.
   Noen av oss må sørge for å balansere Halloween-entusiasmen.
   Ellen :D

   Slett
 13. Hahaha - du er fantastisk morsom!!! :D

  SvarSlett
 14. Hardt å være barn av morsomme mødre.... Skjønt alle de andre barna på korpsøvningen ville jo ledd da..

  SvarSlett
 15. Merker jeg gleder meg skrekkelig til hva slags påfunn som kommer fra din kant på foreldremøtet for 8. klasse om noen uker. ;D

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, eller hjeeelp... Nå må jeg få et hint om hvem du er...;) Skal IKKE gi lyd fra meg på foreldremøtet, dont worry...

   Slett
  2. Du skal få et hint; Du hadde sønnen min på besøk når det var bursdagfeiring for noen uker siden. :D
   Hadde satt pris på om du ga litt lyd fra deg, sånne foreldremøter pleier ikke være så rasende festlig at det gjør noe. En fugledans på pulten eller en aldri så liten utkledning hadde gjort seg. Jeg lover å le høyt hvis du finner på noe, da skjønner du ihvertfall hvem jeg er. ;D

   Slett
  3. Har hatt et par bursdagsfeiringer her den siste tida...Men har grubla og tenkt og tipper navnet ditt starter med K. ;)

   Slett
 16. Ja, forventningene om ukulele-konserter begynner å ta av. Føler jeg har noe å leve opp til der....

  SvarSlett
 17. Hadde en heller dårlig dag idag, men leste dette, og nå bare knall ler jeg.
  Kjenner jeg at livet er trasig, når forkjølelsen er plagsom, så er det bare å ta en titt på denne bloggen.Medisin.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, takk for hyggelig kommentar:)

   Slett

Related Posts with Thumbnails