mandag 21. januar 2013

Vask og føn og Warszawa

Warszawa i januar var kaldt. Men det var jo billig der, og da glemmer man lett kulden. Vask og føn, for eksempel, kosta åtti kroner. Og jeg merker at jeg faktisk begynner å bli godt voksen når det første priseksempelet jeg nevner er vask og føn. Hva med sneakers, shots og hair extensions? Jo, da, billig det og. Går jeg ut fra.
Her tusler jeg rundt og nyter kulden og arkitekturen. Tror dette er tatt rett før vask og føn.

Nå kan jeg ikke skryte av hverken min eller mitt reisefølges store interesse for arkitektur og gamlebyer, men et besøk i gamlebyen var faktisk ålreit. Hvert femte minutt måtte en av oss skyte inn setningen "Her hadde det sikkert vært flott å tusle rundt i mai!", og vi nøt vel ikke synet av hver eneste bygning bortover, men vi registrerte at det var fint der.
Og så dro vi på SPA. Eller til et kosmetyczny instytut, som jeg så det het. Det var veldig bra. Flinke folk. Jeg følte litt ubehag da min massøse kom med forslag om bruk av enten laser eller voks til det lille, problematiske hudstykket over øvre leppe, men jeg lot henne få nappe litt i øyenbryna mine og da ble hun fornøyd.

Hva annet skal jeg skrive? God mat. Hyggelig tur. En del duer. Massevis av butikker. Men sikkert bedre å tusle rundt i mai.

Ha en super kveld med eller uten reiseminner!

13 kommentarer:

 1. Å, pliiis si at du fikk tatt bilde av etterføhn. Har noen venninner som har ubetalelige bilder av østlige føhnsveiser. Gunn Beate :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg blei faktisk fin! Vi var jo veldig skeptiske, men frisørene var kule på håret, så vi tok sjansen. De føna ikke sånn høyt og fløffi, men mer sånn rett og fint.

   Slett
 2. Hehehe:-) Jeg er sikker på du kunne skrevet et helt innlegg om en hullete Remapose, og likevel hadde jeg dauet av latter:-) Du er så genial, Pia!

  SvarSlett
 3. hihi finfin reiseskildring! spa høres avslappende ut. Heldig du ;D

  SvarSlett
 4. Tror alle var enige om at det var en fin tur :)

  SvarSlett
 5. Tur er vel stort sett deilig, uansett om reiseskildringen er lang eller ei :)

  SvarSlett
 6. Du virker da så entusiastisk ;) Det var vel aldri kaldt?
  Men det så fantastisk flott ut der, og Spa da gitt, spa høres "bærre lækkert" ut spør du meg!

  SvarSlett
 7. Fysj, det hørtes kaldt ut, ja!
  Regner med at det gikk noen liter te ned?

  SvarSlett
 8. Høres ut som en herlig tur, og vask og føn helt perfekt for en småbarnsmamma på tur, synes jeg.

  Fin tursdag til deg!

  SvarSlett
 9. Fine og fargerike bilder, sjølv om det ikkje er mai!

  SvarSlett
 10. Hei

  av og til leser jeg din blog fordi jeg er interresert i hvordan det er med å oppdra barn i Norge. Er det så virkelig annerledes enn her i Polen?
  Og i dag leser jeg at du var i Polen! fantastisk! Og at du hadde det gøy! Flott! jeg håper en dag reiser du til Polen for å se andre byer. Jeg bor i Gdansk. Krakow er fantastisk. Zakopane med Tatra fjell. osv, osv.

  Hjertelig velkommen til Polen :D

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails