tirsdag 8. januar 2013

Spesiell dame. Og TV-kveld.

For å prøve å opprettholde et visst image, burde jeg nå ha meddelt at i kveld skal jeg følge nøye med på "Rogaland i levende bilder" og deretter skal jeg virkelig kose meg med "Urix". Mens jeg sitter og nikker og noterer.

Men nei. I dag skal jeg se på et program som handler om en mor. En ufyselig kvinne som har fått barn i moden alder. Som pusher dattera si fram. Og som ikke skjønner at hun framstår som ganske så uspiselig.

"Jøss, har du fått deg eget reality-program, Pia?" tenker du nok nå. Men dette har ikke noe med meg å gjøre. Det er programmet "Svenske Hollywoodfruer" som får meg til å sitte klistret foran TV-skjermen.

Jeg så litt på serien for noen år siden, da det var den søte duskedama og den avsugende Anna som gjorde at jeg fikk øynene opp for denne gladserien. Så gikk jeg litt lei. Helt til jeg tilfeldigvis zappet innom og fikk se en kvinne som framsto som riv ruskende gal der hun skjelte ut alle rundt seg og tvang sin datter til å bli med både på skjønnhetskonkurranser og talentshow. Noe denne datteren kanskje ikke burde blitt med på.

Jeg har jo som policy å ikke henge ut enkeltindivider i bloggen min, men hvis du sjekker TV3 klokka halv ni, så skjønner du sikkert hvem jeg mener. Ta en titt hvis du trenger en grunn til å himle heftig med øynene.

Og etter det er det "Grey's". Dessverre ikke "Solsidan".
Tirsdag er min TV-dag.

Har du noe du følger med på på TV?

Ha en underholdende kveld med eller uten TV-titting!

31 kommentarer:

 1. Svoren tilhenger av Grace..jeg har sett på det så lenge at det kjennes som alltid! Savner Izzy..
  Kos deg med fruene i Hollywood..jeg har sett et program. De er galere enn alle!

  SvarSlett
 2. Å, takk for at du minnet meg på Grey´s! Ellers hadde det fort gått i glemmeboka! Prøver å sy ferdig meitaien min nemlig... Kan ikke se på sånne Hollywood greier jeg altså, blir så flau at jeg bare blir sittende å zappe allikevel...:)

  SvarSlett
 3. Jeg elsker tirsdagstv! <3
  Jeg synes TV2 var dristige som byttet ut McDream og McSteamy med barne- (eller var det foreldre-?) oppdragelse midt i beste 21.40-tid, men nå har de endelig tatt til vettet. Can't wait!

  SvarSlett
 4. He, he, det blir en travel tv-kveld det her:-)
  Hadde jo helt glemt Hollywoodfruene. De må vi jo også få med oss!
  Jeg blir bare så utrolig fascinert av blondinene over there...

  SvarSlett
 5. Tirsdag er tv-kveld. Fint du minnet meg på fruene på tv3. De får en selv til å framstå som normal og dannet.

  SvarSlett
 6. Jeg synes det er så pinlig med de svenske damene i Hollywood. Nå har jeg sett de to første programmene Hvem tror du at du er? Artig slektsforskning på NRK på mandag kveld.

  SvarSlett
 7. Du skal vel se NRK kl. 21.30?

  SvarSlett
 8. Gærne-Gunilla ville ikke jeg hatt som mor nei! Men gudbedre hvor artig det er å følge med på henne :D

  SvarSlett
 9. Holy Macaroni, det var det jaggu godt jeg kom på...jeg bare elsker å se på disse damene...hvordan i svarte er det å leve slik liksom...tror jaggu jeg hadde likt det jeg...hi,hi;))

  SvarSlett
 10. Takk, nå har jeg tjunet inn på damen med "tofsarna", jeg eeelsker det!!!
  Maria er favoritten, hun er jo søt da;)
  Men damen med en datter som heter Eriiika er bare skummel!!

  SvarSlett
 11. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 12. ELSKA Solsidan <3 Ho der Anna e blitt mitt nye forbilde. Herlig dame som ikkje e redd for å ikkje vere "Flink pike", men det drite jo for så vidt også Hollywoodfruene i å vere, så til bittelitt inspirasjon er dei jo ;p

  SvarSlett
 13. Jeg EEEELSKER svenske Hollywoodfruer, haha! Disse seriene er min "guilty pleasure". Jeg har allerede sett hele den sesongen som går på tv nå, de ligger nemlig gratis og lovlig tilgjengelig på tv3.se/play ;) Ellers har jeg pløyd gjennom det som er av Real Housewifes of Beverly Hills, RHo Atlanta, RHo New York og min favoritt: Real Housewifes of Vancouver (som begynner på ny sesong i USA 5 februar, juhu!)

  Etter at jeg oppdaget streaming ser jeg ikke en dritt på TV. Disse programmene har jeg på pc'en mens jeg rydder kjøkkenet, legger sammen klær eller noe annet dørgende kjedelig og tvingende nødvendig. Multitasking på sitt beste!! :)

  SvarSlett
 14. MÅ se Greys... og så digger jeg Big Bang Theory :)

  SvarSlett
 15. Stakkars kvinnemenneske, og ikke minst den stakkars dattera..... Hun er veldig spuuuki. Glad hun ikke er min mor ;)
  Men ellers er det hærlig underholdning :)

  SvarSlett
 16. Har ikke sett mye på tv etter frustrerte fruer forsvant. Men Gunilla var en opplevelse, hehe!

  Skal følge med på henne.

  SvarSlett
 17. Haha, huuu er spiiik spenna gærn!!!! Eeeerika!!! Stakkars unge!!!

  SvarSlett
 18. Hahahahaha.... fantastisk! Har nettopp sett to episoder, hun er jo helt "knäpp".... Lurer på hva "dom tycker i Sverige?" Hun skulle jo fått lov å være med å redigert serien...mohahahahahaa... Fortsatt flott kreativ tv uke Pia :) :)

  SvarSlett
 19. Ja, dette må jeg få med meg! Jeg så teaser forrige tirsdag og visste at noe ekstra sprøtt var i gjære - og jeg ble ikke skuffet... (Og så hadde jeg gledet meg til å se denne fantastiske musikkvideoen...) Dette er fantastisk underholdning, spør du meg! Men det er synd på den lille jenta, da, midt i det hele.

  SvarSlett
 20. Hu er så jæskla fæl den dama at jeg nesten ikke får sagt det. Stakkars unge. Da hun var syk og skulle delta på en audition eller hva det var og spydde i foajeen, "var det bare Jesus som ville hun skulle kvitte seg med det vonde eller onde eller hva f... det var".
  Og da hun gikk regelrett til angrep på han presten som hun fant ut kunne være en passende mann for seg...
  Jeg har ikke fått sett så mye denne sesongen, men Maria elsker jeg. Hun er så søt.

  SvarSlett
 21. Er det mulig??
  SÅ fint med lydbok, spesielt for hørselshemmede! Hva gir du meg?
  Man må jo bare le

  SvarSlett
 22. Litt out of topic, men jeg må nesten dele denne linken med deg for å høre din mening. http://www.mamma.no/mammaliv/livet-på-solsiden

  Det er lenge siden jeg har blitt så sjokkert over et menneske og dets evner til å se den verden vi lever i!

  1. Hun synes det er helt greit at pappen ikke triller barnevogn
  2. Hun forventer ikke at han skal hjelpe til med bleieskift
  3. Hun har au pair (selv om hun selv er hjemme og ikke i arbeid)
  4. Hun snakker om MØDRENE til bonusbarna, tre bonusbarn og hvor mange ganger har han fått barn med ny kjæreste? (her er det mye som skurrer)
  5. Det er en selvfølge at de i hennes omkrets har vaskehjelp
  6. Hun er overrasket over at hun la på seg vekt under svangerskapet, selv om hun trente.

  Og ikke minst, hun strikker klær med gulltråd kl. 5 om morningen mens datteren sitter pent og pyntelig i stolen sin.

  Snakk og rosenrødt liv, helt strålende, ingen utfordringer i hverdagen (bortsett fra vektoppgang under svangerskap).

  SvarSlett
 23. Jeg har zappa innom det programmet av og til og blir sittende med åpen munn og vidåpne, mildt sjokkerte øyne. Finnes slike mennesker på ordentlig? Har noen arrangert skjult kamera i stua min for å se hvordan jeg reagerer når jeg ser akkurat dette programmet???
  Helt utrolig!
  Greys er min favoritt også, men jeg er helt på utur med tv-sendingene. Er bare kommet til sesong 5 som jeg sannelig min skal kjøpe akkurat nå. For den fikk jeg ikke til jul. Elendige julenisse!
  Ellen :)

  SvarSlett
 24. Jeg er i særboleiligheten denne uka, og der er det dessverre bare NRK1. Skjønner jo at jeg går glipp av noe.

  SvarSlett
 25. Veldig lite jeg følger med på. Ingenting tror jeg. Jeg tar opp det jeg vil se på kabelboksen, men tar meg sjelden tid til å se på. Utrolig så fort dagene går.....

  SvarSlett
 26. Jeg digger Greys, men er litt usikker på hva jeg skal gjøre med serien nå som Steamy er død. Tenk at han er borte *huuuulk*
  Men joda, jeg kan svippe innom Hollywoodfruene også, fasinerende gjeng B)

  SvarSlett
 27. Må bare riste på hodet av Gunilla...... Nesten barnevern-sak, spør du meg.

  SvarSlett
 28. En sprø verden...men fint å ha noe å le av..:)
  Jeg ser lite tv..men er blitt hekta på netflix..og the modern family..den går visst på tv også..hysterisk morsomt synes jeg !!

  :)

  SvarSlett
 29. jeg elsker svenske hollywoodfruer, og ho dama du referer til er riv ruskende gal! stakkar unge og stakkar fotografen som skulle lage videoen hennes...haha, ho er så frekk at det ligner jo ingenting. lykke til med utvelgelse til india forresten ;)

  SvarSlett
 30. Jeg har sett på dette, mest fordi jeg lurer på hvordan de har klart å overleve med så lite av hjernen i bruk... og denne gunilla som du henviser til er riv ruskende gal! Stakkars, stakkars barn!!!

  SvarSlett
 31. Jeg vet det er helt bak mål å si dette, men den dama burde ikke blitt mor. Stakkars, stakkars unge.

  Og ja, jeg sitter også klistret. Klarer ikke annet. Og så elsker jeg jo Maria MOntazami. Vi har samme hangup på lipgloss ;)

  God søndagskveld! :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails