lørdag 26. januar 2013

Hår?

Jeg synes kombinasjonen hårvekst, ansikter og meg (eller mamma) stadig blir nevnt her hjemme. Særlig en av gutta er kjapt ute med å komme med velmente tips, råd og saksopplysninger. Han har nå informert meg om at kvinner blir 70 % mindre attraktive hvis de har ansiktshår. Og han har sett på tv hvordan ansiktshår kan fjernes ved hjelp av voks.

Jeg prøver å framstå som voksen og moden og forteller ham at de damene han har sett på tv er sånne som har skikkelig skjegg. Sånn mørkt ansiktshår. Jeg, som har bittelitt lyst ansiktshår, er ikke i den gruppa.

"Eh, jo, du er det, mamma." Sier sønnen.

Unger. Og fulle folk. Kan aldri ta dem seriøst.
Sorry ustajla hår og null makeup - det er ikke alltid jeg rekker så mye stajling før vi har spontane photo shoots. Barnet i bakgrunnen tror dere kanskje dere kjenner igjen fra filmen Exorcisten, men hun er bare sur fordi hun vil ha nisseskjegget. Nå sitter hun skjeggete og lykkelig og ser på barne-tv med en iPad i den ene hånda og to smelta Bamsemums i den andre.
 
Ha en hårløs dag med eller uten voks!

9 kommentarer:

 1. Hi,hi...hurra for bamsemums...nå fikk jeg lyst på det...noe som betyr at jeg MÅ ut for å kjøpe det...eier ikke viljestyrke vettu...ha en god ustylet lørdag;))

  SvarSlett
 2. Bamsemums...mmm. Blir med drømmen. Har sukkerfri helg sammen med Minsten som har redusert sukkerinntaket sitt med 80 prosent. Flinke jenta - mora er ikke så flink. Vi prøver å friste oss selv med et fristende fruktfat, men har ikke lykkes ikke ennå. *sukk*
  Ønsker dere en deilig helg! Hilsen meg, som er nydusja og usminka og iført koseklær :)

  SvarSlett
 3. Hehehe -du er herlig morsom, med og uten skjegg :)

  SvarSlett
 4. Hehe, jeg syns forøvrig han mest rappkjefta av sønnene dine burde lage egen blogg snart.

  Gunn Beate

  SvarSlett
 5. Håper du ser frem til å ta en salig hevn når det oppstår pubisbarter i huset ditt om noen år.

  SvarSlett
 6. He he, dine innlegg i bloggverden blandt alle perfekte bloggmødre, jeg føler meg normal når jeg leser dine. Herlig :-)

  Gørill (bloggløs) men kommet meg på instagram

  SvarSlett
 7. Ja, de fankens ungene. Jeg har de ikke bare hjemme, men på skolen i tillegg! Djisus! Skal si man må venne seg til å få høre sannheten. De vanligste sannhetene jeg har fått høre er: "Det ser ut som du skal ha barn, Ellen!" og "WOW! Du har små pupper!" Den siste i forbindelse med svømmeundervisning.
  Så nå venter jeg i grunn bare på at noen skal kommentere dunet på overleppa.
  Ellen :D

  SvarSlett
 8. Hahaha! Eg la i grunnen mest merke til ho i bakgrunnen....

  SvarSlett
 9. Nei takk til skjegg, ja takk til Bamsemums!!! :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails