fredag 7. desember 2012

Vil du ha en personlig almanakk?

For noen år siden ga jeg mora mi en glimrende julegave. En almanakk som jeg hadde laget spesielt til henne. Hun ble henført over at navnet hennes var trykt på forsida, at alle bursdager var på plass på de riktige datoene inni almanakken, og at det var noen sider med sudoku på slutten.

Nå har Personlig almanakk forbedra seg enda mer, og du har mange valgmuligheter når det gjelder farger, bilder og utforming. Har du et eget favorittbilde, kan du bruke det som forside på almanakken.

I samarbeid med Personlig almanakk gir jeg bort en almanakk til en av dere.

Ta en titt på siden deres her og se om det kunne vært noe for deg. (eller for mora di. Eller svigermor kanskje? Far? Whatever)

Og så kommenterer du et eller annet vettugt, og da blir du med på trekning. Førstkommende mandag. Da rekker du akkurat å få kalenderen i hus til jul.

Personlig almanakk finnes også på facebook og de setter pris på om du vil følge dem der. På instagram finner du dem også - sjekk @personligalmanakk:)

Ha en toppers kveld med eller uten almanakker!

96 kommentarer:

 1. Slik har jeg hatt lyst på lenge, så det hadde vært stas å vinne! :) -Linda:) -

  SvarSlett
 2. Ja, dette hadde vært noe for meg ;)

  bk_bv@hotmail.com

  SvarSlett
 3. Takk for påminnelsen, har sett på dem tidligere og tenkte å kjøpe en i julegave - men, eh, glemte det visst igjen. Kanskje det tyder på at jeg trenger en selv?

  SvarSlett
 4. En slik hadde vært flott å ha :-)

  SvarSlett
 5. Klart jeg vil være med, har en søster som det hadde vært artig å overrasket til jul med en ekstra gave :) Krysser alt jeg har for at jeg vinner!! Ønsker deg en fortsatt fin desember, og bare så det er sagt; jeg kommer heller ikke til å bake 7 slag - det er jo så mye godt å få kjøpt på butikken ;)

  SvarSlett
 6. Er med! Både hos deg og Elisabeth - dobbelt sjanse, dobbelt spenning!
  Likær på facebook :)

  SvarSlett
 7. Hvis jeg prøver lykken både her og Innerst i veien så dobler jeg vinnersjansene mine. JIppi! Håper på suksess.

  SvarSlett
 8. Jeg er med!

  Eva Einshøj
  eva.eins@online.no

  SvarSlett
 9. Skulle gjerne hatt en å gi bort i gave. :-)

  SvarSlett
 10. Det hadde vært supert med en slik. :-)

  Mvh
  Bente
  bentegravem(at)hotmail.com

  SvarSlett
 11. En sånn en ønske æ mæ veldig, me så mange avtala å møta man e på gjennom ett år så e d jo perfekt med en sånn en å få ført ned alt som e viktig å få me sæ, å ikkje minst så speinnanes å få designe sin egen :D *drømme*

  SvarSlett
 12. Har vært inne mange ganger og nesten bestillt,
  men aldri kommet så langt... Er utrolig fine altså! Så ønsker meg gjerne en!!

  SvarSlett
 13. Ja takk, - dette er akkurat hva min familie trenger til det nye året... Jobb, fire barn, allslags aktiviteter, kjøring/henting, familie, venner, opp - ned, innetid, utetid, spisetid, ryddetid, leggetid, meg - selv tid, - organisering er stikkordet og da er en slik bok bra å ha hvor alle kan lese hva som skal gjøres(og ikke bare mor).
  mvh 2ne- Maria :-)

  SvarSlett
 14. Disse er knallkjekke! Og det at man kan bestemme så og si alt av hvordan den skal se ut er jo noe som gjør dem enda bedre!!!

  SvarSlett
 15. Det hadde passet helt supert:)
  hannekb@hotmail.com

  SvarSlett
 16. Jeg bruker fortsatt papir og kruseduller, så jatusentakk :-)

  SvarSlett
 17. Blir gjerne med! Elsker almanakker, og hadde vært kjepmegøy med en slik fin en!!!

  SvarSlett
 18. Ja, jeg henger meg med! Hadde vært supert :)

  SvarSlett
 19. Jeg er med! Gubben skulle hatt en slik så han kan huske alt jeg ber han om he he!

  Klem

  SvarSlett
 20. Ønsker meg en slik fargeklatt - bedre enn den svarte jeg normalt bruker...
  :)

  SvarSlett
 21. Veldig passe for meg som ikke vil ha kalenderoversikter på mobil og andre ikke-papir-dingser.

  SvarSlett
 22. Dette er en vettug kommentar, jeg er med :D

  SvarSlett
 23. Ja denne har jeg lyst på :-)
  Cstens@frisurf.no

  SvarSlett
 24. Jeg er med!:) Mye artigere og mer praktisk med en slik en disse vanlige kjedelige bøkene!:)

  - Kjersti :)

  SvarSlett
 25. Jeg vil gjerne være med :-)

  Sov godt!
  Sofie Berg
  ashb@fredrikstad.kommune.no

  SvarSlett
 26. Jeg er med. Dataalderen har ikke tatt over helt ennå så en kalender er alltid kjekt :)

  SvarSlett
 27. Disse har jeg sett på før, men aldri bestilt. Kanskje det er min tur denne gangen? De ser supre ut :-)

  SvarSlett
 28. Disse har jeg sett på før, men aldri bestilt. Kanskje det er min tur denne gangen? De ser supre ut :-)

  SvarSlett
 29. Ja, det kunne jeg gjerne hatt :)

  SvarSlett
 30. Dette har eg ikkje sett før. Blei litt revet med på nettsida, så bestillte like greit ei julegåve. Og eg som var ferdig med julehandelen :-\ kanskje eg vinn ein til meg sjølv?* håpe håpe*
  Silje

  SvarSlett
 31. Ja takk :D
  Har ønsket meg en slik lenge :)

  SvarSlett
 32. Har jeg lyst på en personlig almanakk? Jatakk:-)

  Ina

  SvarSlett
 33. Sånn har eg veldig lyst på. altså - eg er grådig og har ikkje tenkt å gi den vekk, men håper at det ikkje ødelegger vinnersjansene. må holda orden på studentlivet ;)

  SvarSlett
 34. Jeg har hatt en sånn i år, og digger den. Har tenkt å bestille en ny, men det hadde vært enda bedre å vinne en. God helg!!

  SvarSlett
 35. Jeg pleide å lage personlig almanakk til søsteren min før jeg fikk barn. Men de siste åra har det blitt til at jeg har kjøpt.. har ikke lenger tid til å bruke timesvis på julegavene. Derfor tror jeg søsteren min hadde blitt veldig glad og overrasket om hun igjen fikk en personlig almanakk av meg:-)

  SvarSlett
 36. Prøver lykken:)

  Silje
  ejlis25@hotmail.com

  SvarSlett
 37. Det hadde vært den perfekte gaven til verdens beste mor! Krysser fingrene;-)

  SvarSlett
 38. Hei, har alltid ønsket meg en slik kalender!
  Så kanskje denne gang...

  sigfridpettersen63@hotmail.com

  SvarSlett
 39. Jeg ønsker meg sånn :)) super kult og kunne bruke egne bilder, vil bli så fin <3 tvi tvi
  (marie_are@hotmail.com)

  SvarSlett
 40. klart jeg ønsker meg en sånn!!

  SvarSlett
 41. Så smart! Det hadde vært noe for min heller småsenile far - i hvert fall en almanakk med bursdager lagt inn :)

  SvarSlett
 42. Ønsker meg en sånn!! Passer perfekt til meg som alltid glemmer avtaler...

  Wendy

  SvarSlett
 43. Jeg er med!!! er bare 1barnsmor, men har allerede glemt flere aktiviteter i barnehagen.....artig nå godklumpen må være alene når det skal være bestiscafé, lissom .... Så en almanakk som gjleper meg å huske hadde vært kjekt!!!

  SvarSlett
 44. Utrolig stilig! Dette vil jeg gjerne være med på :-D Jeg er faktisk av dem som fortsatt bruker almanakk, og ikke kalender på telefonen e.l. ;-)

  God helg - klem Siv

  SvarSlett
 45. Den skulle jeg gjerne ha gitt til datteren min. Hun liker å ha full oversikt og hjelper mammaen sin også noen ganger med å huske avtaler. Jeg er nok ikke alltid så god på det.

  SvarSlett
 46. Du vant mega god sjokolade på bloggen min i går :) Fint om du sender meg navn og adresse.

  Og, jepp, jeg vil ha en personlig almanakk

  Ha en god fortsettelse på helgen
  Nann Karin

  SvarSlett
 47. Jeg er gjerne med i trekningen! :)

  SvarSlett
 48. Eg vil orøve å skrive noko smart, men nettbrettet driver å skifter boksracer, også har eg nokre unger som vil " sjå" på, så vi lar det gere med dette, og eg trekker eit lodd.

  SvarSlett
 49. Hadde vært kjekt å vinne. Takk for tips, uansett! :)

  Hilde

  SvarSlett
 50. Jeg har hatt sånn tidligere, kjempefin ble den! Men jeg kan jo vinne en ny også jeg :-D

  SvarSlett
 51. Prøver lykken, for jeg kjenner flere som ville blitt skikkelig glad for en sånn under juletreet! :)

  SvarSlett
 52. Å ja, en sånn en ønsker jeg meg!

  SvarSlett
 53. Trekker veldig gjerne et lodd :)

  SvarSlett
 54. Yess, please !!
  Kjenner at det hadde vært en fantastisk lur ide. Jeg kommer jo alltid for seint til både helsestasjon og legetimer, og noen ganger går jeg faktisk til legen når jeg skal på helsestasjonen. Håpløst!! Alt dette fordi jeg skriver ting på mystiske lapper, som på mystisk vis forsvinner.. Argh, er det lov å skylde på ammetåka hvis jeg er så heldig å få almanakken? :p

  SvarSlett
 55. Jepp, en slik vil jeg gjerne vinne :-)
  janeandreassen@gmail.com

  SvarSlett
 56. Har løst til å vinne. Almanakker er så praktiske de 1-2 mnd av året jeg husker å bruke dem. Resten av året glemmer jeg bare avtalene i stedet ;)

  SvarSlett
 57. Jeg elsker disse kalenderne. Har en nå og har bestilt en ny som ligger og venter p nytt år. Og skulle gjerne gitt bort en til min kjære søster som skal ut i arbeidslivet igjen etter en lengre mammapermisjon, så det hadde passet fint å vinne....:O)

  SvarSlett
 58. Tar gjerne i mot en, må bare bestemme meg om jeg skal ha den selv eller ikke. ;) Siw A

  SvarSlett
 59. Personlig almanakk hadde jeg for noen år siden. Den er veldig praktisk. Personlig, man kan legge inn bursdager og merkedager og den har et greit skille. En slik vil jeg veldig gjerne ha. :-)

  SvarSlett
 60. Disse er så fine, og om det ikke er et krav at man liker Personlig almanakk på FB (liker de altså er bare ikke på FB selv) så vil jeg veldig gjerne være med å prøve lykken:)

  SvarSlett
 61. Jeg ønsker meg! Veldig og!

  SvarSlett
 62. De er flotte! :)
  Eva Maria

  SvarSlett
 63. Åhhh de der er så fine. Jeg er med! Jeg trenger faktisk en sånn fordi jeg har en tendens til å glemme alt for tiden. Må lage huskelapp på mobilen omtrent for å huske å gå på do:-p Da er det ekstremt kjipt om mobilen ryker og man ikke har en backupplan;-)

  SvarSlett
 64. Åååh, ein sånn har eg ønska meg skikkeleg i sikkert fire-fem år, og somehow har eg aldri klart å bestilla meg ein. Har enkelte ting eg ønskjer meg veldig kjempelenge, utan å skaffa meg det. Anar ikkje kvifor! Så å vinna ein slik sånn rett før jul hadde vore fantastisk for ein stakkars student med eksamensnerver, 100 kroner å leva på fram til stipend den 15. og heimlengsel! ;) Helsing studenten! ;)

  SvarSlett
 65. Som nybakt førstegangsmamma som er distré av natur og no har fått ammetåka på toppen verkar dette supert! Distré mamma

  SvarSlett
 66. Me like......hadde vært noe for pappan min det her, hvis jeg vinner skal han få, han skriver alt på små lapper han har i lomma si ;-)

  SvarSlett
 67. Jeg og mitt hode trenger absolutt en slik!!!

  SvarSlett
 68. En slik en har jeg ønsket meg lenge!

  SvarSlett
 69. Jeg slenger meg på :) Hadde vært flott gave til de som har det meste, inkludert meg selv :)

  SvarSlett
 70. Jaa,gjerne til meg!
  Siden jeg mister telefonen min hele tiden,må jeg skrive ned. Alt.
  Hm..Håper jeg vinner!
  :-)

  SvarSlett
 71. Hei, hei! Jeg vil gjerne ha en almanakk... Kanskje jeg da klarer å holde styr på alt som skal holdes styr på!?? Og det er ikke lite med tre barn som skal hit og dit, og en svimmel husbond som som regel har nok med seg sjøl ;-)
  Hilsen Marianne (mari-hal@online.no)

  SvarSlett
 72. Ikke så vettugt, men en slik kunne jeg tenkt meg :)

  SvarSlett
 73. Kult! Vil ha! Og supert julegavetips! Må inn å sjekke! :D

  SvarSlett
 74. Disse er kjempefine, og jeg har ønsket meg en slik til jul :) Håper jeg får det, eller kanskje jeg vinner en hos deg?! ;)

  SvarSlett
 75. En sånn almanakk har jeg sikla på i flere år, men jeg har aldri fått ut fingeren og bestilt meg det. Jeg stiller meg i kø blant alle de andre noenogåtti som ønsker seg en sånn. Jeg kan jo smiske med (men tror vel neppe det hjelper..) at jeg har bursdag på selveste trekningsdagen, og at jeg i tillegg ligger rett ut med feber.. ;-) ...og syns veldig synd på meg selv ja... :-P

  SvarSlett
 76. Ja takk ja takk ja takk! En almanakk trenger jeg, sårt. Har innsett at å lagre ting i hodet ikke er så trygt som jeg trodde, eller rettere sagt håpet på. EN almanakk står absolutt på ønskelisten.

  SvarSlett
 77. Vil gjerne ha almanakk! Har fra Personlig Almanakk i år, og de er fantastiske. :)

  SvarSlett
 78. Slenger meg på! Denne hadde vært supert å vinne. Du har en festlig blogg, har fulgt med deg en stund. :)

  SvarSlett
 79. Det hadde vært gøy!! krysser fingre for at jeg har hell nå :)

  SvarSlett
 80. Kunne tro det var om å gjøre for meg å bli siste person med kommentar her! Jaudå! Prøver lykken!
  - gunstig nsttehilsen-

  SvarSlett
 81. Å, for en genial julegave :-)
  Connie_isabell@hotmail.com

  SvarSlett
 82. Slenger meg med i siste sekund :)
  Fin mandag!

  SvarSlett
 83. En slik en kunne jeg veldig gjerne ha tenkt meg:) Liker,liker, liker:)

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 84. Jeg vil gjerne vinne. Krysser fingrene...

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails