onsdag 5. desember 2012

Oj oj oj! Gigagiveaway!

Jeg har en giveaway coming up. En veldig spesiell giveaway. Eller giveaway og giveaway...Vet ikke helt hva jeg skal kalle det for.  En veldig stor greie, i mine øyne. Noe jeg ikke har sett andre bloggere har skrevet om eller kommet med. Det er noe jeg synes blir helt fantastisk å få gi til en av dere.

Det kommer snart. Om en måneds tid, tenker jeg. Spennende. Følg med.
Det får bare bli et random gladbilde fra Hsinping som illustrerer dette innlegget.

Hva i all verden tror du jeg skal gi bort?

Ha en mystisk dag med eller uten gjetting!

31 kommentarer:

 1. Ein supermann som kan vikariere for andre trøtte og vinterslappe vanlege menn?

  Ikkje?

  e :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Godt gjetta, men dessverre helt feil.

   Slett
 2. Om en måneds tid? Pent brukt juletre kanskje? ;)

  SvarSlett
 3. Minimum åtte timers søvn i en mnd hadde vært en svært velkommen premie kjenner jeg ;)

  SvarSlett
 4. Ingen andre har annonsert en "gibort" på denne måten. Spennende.

  SvarSlett
 5. Aner ikke, ikke i det hele tatt? Jordomseiling? Eller kanskje man må ovverta dine barn mens du og mannen drar på jordomseiling? Gitarkurs? 400 dorullnisser som har gjort sin tjeneste i jula? Nei, jeg greier ikke å komme på mer, tror jeg

  SvarSlett
 6. Så spennende! Jeg skal følge med, gleder meg til å vite hva det er. Her i heimen er det ikke måte på vinnerlykke i dag - litjtupp vant seg en PC i dag - hurra!

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 7. Nå ble jeg veldig nysgjerring :-) Følger med! :-)

  SvarSlett
 8. Jeg tror det er en vindusvaskerobot, som vist på tv.
  Det høres fantastisk ut?

  SvarSlett
  Svar
  1. Har ikke noe med vasking å gjøre...

   Slett
 9. Nå er jeg jaggu spent :)

  SvarSlett
 10. Så spennende!! Vi får vel ikke annet enn å smøre oss med tolmodighet.

  SvarSlett
 11. Et godt, nytt år, kanskje? ;-) Jeg tar i såfall ett og ett i slengen, gjerne inndelt i måneder, uker, dager og timer. Men venter i spenning på fasiten.

  SvarSlett
 12. Eg mislikar generelt slike innlegg som seier " følg med, vent og se, dere kan glede dere"-innlegg som eigentleg ikkje handlar om nokon ting. MEN sidan det er du, så skal eg slå til å gjette litt. Kanskje gir du vekk ein ballongferd? Det nye SAS...

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, skjønner deg godt! Men i dette tilfellet måtte jeg bare - det er ikke noe tull som kommer;). Pia, som ikke klarer å logge seg inn på ipaden...

   Slett
 13. Veit ikkje, men eg følger med uansett :)

  SvarSlett
 14. Oj oj oj..... Dette var steinspennende!!!! Kan tro vi skal folge med!!! ;-)

  SvarSlett
 15. Satser på en helg på spa :) Dette blir spennende greier :)

  SvarSlett
 16. Det må vel bli en av Bønnas sterile produkter fra juleverkstedet.
  Hilsen Kjersti

  SvarSlett
 17. Åsså gir du oss heads up en hel mååååned i forveien...? Slemt altså..... :-S

  SvarSlett
 18. En 6 stjerners feriereise for hele familien til ei varm strand der palmene svaier i en sval bris ??? :)

  SvarSlett
 19. Gratulerer, du har vunnet en herre t-skjorte i min Bada Boom giveaway! :) Hvis du sender meg fullt navn, adresse, mailadr og hvilken størrelse du ønsker t-skjorten i til mykeminutter@hotmail.com, så skal jeg videreformidle info til Bada Boom :) Ha en super torsdag! Klemmer

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails