søndag 16. desember 2012

Kakehåndklær?

En liten finesse vi som blogger kan more oss over, er bloggstatistikken. Der kan vi sjekke hvor mange som er innom bloggen, og vi kan sjekke ut søkeordene. Altså hva folk har søkt etter på nettet som har gjort at de har havna akkurat inne i min blogg.

Som dere sikkert har skjønt, er det ikke hair extensions, sotet øyensminke eller hvordan bør jeg kle meg på julebord? som sender folk inn til Pias verden. Nei, det er mer noe med barn, babyer, besteforeldre og bønnaer.
Men Håndklær bretta som kake ? Hvorfor i all verden søker du etter det? Kan man brette håndklær som kaker? Og hvorfor? Hva slags kake er det snakk om? Jeg ble veldig nysgjerrig her. Og skjønner at det er mye mellom himmel og jord som jeg aldri har tenkt på en gang....

Bretter du håndklærne dine som kaker?

Ha en undrende dag med eller uten håndklær!
Og mens jeg nå er inne på temaet kaker - til nye lesere - du MÅ ta en titt på dette innlegget fra i fjor. Se på videosnutten. Jeg veit at videoer ikke akkurat er noe folk gidder å klikke seg inn på. Men den varer bare noen sekunder. Og du får se min herlige kakekunst. Seriøst. Til å grine av.

20 kommentarer:

 1. heheheheheheeh, den videoen, altså!!!!!! ler like mye hver gang!!!! Bør jo bli en Youtubeklassiker, den!

  SvarSlett
 2. Hahaha! Handkle bretta som kake må vere midt i blinken for kakebakere som oss!

  SvarSlett
 3. He, he... Det må jo være broren til bleiekaka som er så poppis som barselgave.

  Nyt dagen

  Klem

  SvarSlett
 4. Fantastisk!!! Det er masse rare søkeord, det har eg flirt av fleire gonger. Det siste er «vatt til å fylle i syltetøyglass». Men for dei som har erfaring på akkurat det, er det sikkert ein heilt naturlig ting å google!

  SvarSlett
 5. Hver jul bretter jeg kjøkkenhåndklær så de ser ut som kransekake. Er det ikke normalt? Hoho - herlig kakevideo, godt å få en reprise på den! Må inn å sjekke hva folk søker etter hos meg...;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg bretter mer sånn krumkakeaktig. Flott det og.

   Slett
 6. Jeg husket faktisk at du hadde skrevet om bretting av håndklær: http://www.piasverden.com/2011/01/handklr-og-drinks.html
  ikke som kake, men søkemotorer gjør noen kreative valg.

  Da får du invitasjon til smultringbaking neste år.

  SvarSlett
 7. Dyrebar lita frøken som hvisker fram et forsiktig ja etter at spørsmålet har blitt gjentatt x-antall ganger. Herlig snutt :)

  SvarSlett
 8. Haha!! Minner meg om håndklene formet som kaker som kipekee har http://www.kipekee.no/categories/fristende-handklaer-parfait ! Kanskje det er det folk søker etter :)

  SvarSlett
 9. He he, fantastisk snutt :) Selv er jeg superglad i Toro sine poser. Slår aldri feil, unntatt om jeg rett og slett sovner fra hele kaka...

  SvarSlett
 10. Jeg gikk jo sporenstreks inn på google for å se om jeg fant noen kakehåndklær.. men det eneste jeg fant var dette innlegget... Så jeg gikk rett og slett i ring ;) Ha en fortsatt god advent!!

  SvarSlett
 11. Det hender seg det er ganske rare søkeord ja :-) Jeg vet jo at det finnes såkalte bleiekaker, så det er sikkert noe i den gata de lette etter ;-)

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 12. kjempemorsom filmsnutt! Men det er slikt man lærer av... :-)

  SvarSlett
 13. Kan det være noe de bruker i USA når de har sånn "babyshower"? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg har også tenkt at det må være ei sånn bleiekake de er ute etter.

   Slett
 14. Jeg fant "julebukktruse"... Inspirert av dette innlegget tok jeg en kikk på søkeordene "mine" - se hva jeg fant! http://mandagsmor.wordpress.com/2012/12/17/merksnodige-sokeord/

  SvarSlett
 15. Men kjære Pia, har du ikke omtalt disse i flere omganger?: http://www.lightinthebox.com/no/kirsebaer-kake-haandkle-sett-sett-med-8-kake-stykker_p351273.html

  Herlig nettside med nesten ingen skrivefeil - og det hele toppes med: Kunder endte opp med å kjøpe dette...

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails