fredag 7. desember 2012

Julekalendertips! Eller gavetips.

Det florerer av tilbud rundt omkring nå. Og det florerer av julekalendre.
Og det er sikkert mye som kunne tipses om.
Men jeg har lyst til å nevne to gode:

Polarn O Pyret har daglige tilbud på utvalgte plagg. De frister med mange flotte juleantrekk. Dessuten har de fri frakt akkurat nå. Nettshopping er ikke å forakte. (Tips til dere med gutter : bukseseler er kult, har jeg fått høre;)

Og så har vi Eplebarn, som jeg har skrevet om tidligere. En lokal favoritt. Eplebarn med sin sjarmerende butikk og sine flotte tilbud. Og ikke minst supre klær. Ta en titt her.

Handler du mange av julegavene på nettet?

Ha en flott fredag med eller uten fristelser!
Og at jeg nå velger å merke innlegget som "sponset innhold" er da fordi jeg for en stund tilbake mottok gavekort fra POP. Og da føler jeg liksom at jeg må merke innlegget som litt sponsa. Det er ikke større eller verre enn det. Jeg merker etterhvert at jeg blir lei av å måtte forklare hvorfor og hvordan og hva. For det finnes sikkert de som får betalt for å skrive lignende innlegg. Og så finnes det de som ikke mottar noe som helst. Sånn er det.

3 kommentarer:

 1. Handler veldig skjeldent på nett. Vet ikke hvorfor. Men i det siste så har vi kjøpt både kamera og telefoner. Kjøpte noen klær fra Guttelus i høst. Faktisk fant jeg dem via bloggen din :) De hadde utrolig fine klær! Og så koselig pakke man fikk, med personlig lapp og hilsen og greier. Førte jo til at jeg handlet flere ganger da, lettlurt som jeg er :)Men jeg burde nok handlet mer på nett siden jeg bor langt utti gokk!!

  SvarSlett
 2. Jeg er med!:) Mye artigere og mer praktisk med en slik en disse vanlige kjedelige bøkene!:)

  - Kjersti :)

  SvarSlett
 3. Med litt store barn er netthandel av klær vanskelig, for klær må prøves. Men for mindre barn, som bare sklir inn i en fast størrelse, er det helt fint :-) Mine barn er nå for store.... :-(

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails