mandag 24. desember 2012

GOD JUL!

Jeg hadde jo også lyst til å gjøre sånn som andre gode bloggere gjør, eller dyktige damer på facebook - at man legger ut strålende julebilder fra heimen, der alle de harmonisk pyntede barna smiler i lykkelig takknemlighet mot kameraet, der katten har på seg ei nisselue, der mor sitter med en liten smultring i munnviken og far går løs på ribba med skjærebrenner. Men jeg har ikke fått tatt noen sånne bilder ennå. Vi får se om jeg klarer det i løpet av romjula.


Skulle jeg IKKE klare å ta de lekreste julebilder, får vi det sikkert ålreit allikevel.

Ha ei riktig god og fredelig jul!

14 kommentarer:

 1. Stilig de der bokstavene altså. Lyst på slike på treet jeg og! God jul!

  SvarSlett
 2. Dere får nok en fin jul med eller uten perfekte julebilder. Snøen laver ned i Bergen. God jul til deg og din familie!

  Cecilie

  SvarSlett
 3. Dere får det garantert flott. det har vært veldig hyggelig å bli litt kjent med flere av dere.

  SvarSlett
 4. Det blir nok en flott julefeiring:-)
  Ønsker deg en riktig god jul!

  Klem

  SvarSlett
 5. Hm..jeg har ikke barn eller interiør jeg har lyst til å vise frem..men jeg har bra jul likevel.

  God jul til deg,Pia.
  :-)

  SvarSlett
 6. God Jul! Alle julebilder er perfekte :)

  SvarSlett
 7. Eg knipsar så det grin etter, men har framleis til gode å sjå eit vellykka bilete av borna. Til fleire born til vanskelegare er det. Og det mørke lyset hjelp ikkje på. Hard blits gjer ungane både sjuke og sinnslidande.

  Riktig god jul til deg og dine!

  SvarSlett
 8. Tipper dere koste dere gløgg o hjel i går, og fortsetter med det i dah :) God romjul til alle i heimen :)

  SvarSlett
 9. Lekrere bilder enn dette har jeg sjelden sett! Fortsatt riktig god jul til dere! :o)

  SvarSlett
 10. Herlig!
  Ønsker deg og dine en riktig god jul, Pia. Og et godt nyttår!
  Klem Tonje

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails