søndag 9. desember 2012

God dag, kvinne. Økseskaft.

I et anfall av akutt galskap, har jeg sagt ja til at NRK skal komme hit i kveld. NRK radio, altså. Det er jo ikke så ille. Men det er direktesending. Det er ille.

Jeg får bare øve inn noen svar, tror jeg, og satse på at det går bra. Kommer kanskje til å slite litt, siden jeg ikke helt vet hva jeg skal bli spurt om. Jeg får satse på at det bare blir oppfattet som sjarmerende at jeg svarer litt stotrende i hytt og pine.

Men åssen skal jeg framstå? Skal jeg være dønn seriøs? Slå til med en sensuell latter innimellom? Putte inn "sa brura!" i ny og ne? Være knapp og konsis? Skal jeg være veldig saklig og stadig henvise til kilder? Være veldig personlig og nær, kanskje starte svarene mine med "Ja, nå skal du høre her, Kristine.." mens jeg bøyer meg fram mot mikrofonen? Klaske meg (og kanskje journalisten?) på låra mens jeg ler høyt og skingrende?

Burde jeg si ting som "Ja, som du ser så serverer jeg herlig julebakst, så det er bare å hive innpå!"? eller vil det virke falskt når jeg egentlig ikke har satt fram annet enn et glass vann? Eller bør jeg faktisk sette fram mer enn et glass vann?

Djizez. Så mange spørsmål. Og ingen svar. Får feie litt under spisebordet mens jeg venter. Og fyre i peisen. Bare det faktum at direkteintervjuet finner sted her hjemme akkurat når treåringen er på det trøtteste og skal legges, gjør jo at alt er duket for suksess.

Stay with me. Klokka 19 18. NRK P1. (Edit: De ringte akkurat fra NRK. Det er kl 18. Ikke 19. Der ser du hvor god kontroll jeg har. Yey!)

Fra handz

Ha en nervøs dag med eller uten live-sending!

27 kommentarer:

 1. Skal forsøke å huske deg... Tøffe deg, Lykke til!

  SvarSlett
 2. Hihi - Vær deg selv du så går dette så bra. Flott med litt barnehyl i bagrunnen, da vet man at dette ikke er fiklet med ;)

  Lykke til :)

  Ønsker dere en fantastisk førjulstid.

  SvarSlett
 3. Kveldsåpent altså. Spennende.

  SvarSlett
  Svar
  1. Kveldsåpent ja. Og jeg har tatt opp boller. Fra deg:)

   Slett
 4. Så moro! Er ute å kjører bil da, så dette skal jeg få med meg :)

  SvarSlett
 5. Jeg heier på "sa brura". Ofte!

  På den mer seriøse siden, hvis du skal servere noe mer enn vann, ikke spis av det selv! Skrekkscenarioet når man er live er jo å svelge pepperkaken i feil hals eller noe. Tidenes hosteanfall vil du helst unngå når du er på lufta!

  Lykke til, Pia! Skal prøve å få deg med meg. Om ikke annet så i opptak.

  SvarSlett
 6. Lykke til! Går helst bra! =)

  SvarSlett
 7. Åh, så kult! Jeg finnes ikke bekymret for hvordan det kommer til å gå, you fix! SKULLE det mot formodning svartne, har jeg to tips til hva du IKKE må si. (Direkte sitat fra dagens formiddagssending på P4)
  1. Det er bare de schvære, feite kjerringene som aldri får seg noe som klager på for mye sexpress
  2. Jeg er for prostitusjon jeg, for jeg synes aller fortjener å få seg noe innimellom.

  Lykke til! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Gode replikker, det der! Får se om jeg får brukt dem.

   Slett
 8. Hm..dette er jo kjempegøy!
  Jeg får ikke hørt,har suppelevering..kanskje du kan fikse link etterpå?
  Brekk et bein.
  :-)
  Klem fra Bente

  SvarSlett
 9. Herlig! Skal prøve å få det med meg! "sa brura" er alltid en innertier ;)
  Jeg har faktisk hatt TV-team her hjemme en gang.. det gikk bra! Ble kjendis for i et par måneder. Artig. Men det gikk over, det gjorde det...

  SvarSlett
 10. Klask på lår og alt annet som faller seg naturlig. Spennende, gleder meg til sending.

  SvarSlett
 11. Det må jeg prøve å få med meg.
  Lykke til - det vil jo helst gå bra:)

  SvarSlett
 12. Alarm er innlagt på mobil.
  Lykke til!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har sagt feil tidspunkt! Det er kl 18, ikke 19.

   Slett
 13. Så gøy! Det går helt sikkert strålende!
  Skal prøve å huske å skru på radion i rett tid! :)
  Lykke til!

  SvarSlett
 14. Eg begynner å lunke på gløggen allereie, dette blir spennande. LYKKE TIL!
  I will be listening-with bells on!
  Note to self: husk å klistre opp gulelapp på veggen!

  SvarSlett
 15. Lykke til i kveld da!

  Eva Einshøj

  SvarSlett
 16. Skal sitte tett ved radioen og sende vibber av stoisk ro og selvkontroll til deg, samtidig som jeg nynner en beroligende barnesang.... ;) Lykke til!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Får satse på at det hjelper:)

   Slett
 17. Det skal jeg prøve å få med meg. I hodet mitt har jeg tillagt deg en stemme, må høre om det 'stemmer' :D
  Lykke til. Direkte på radio høres dritskummelt ut.
  Ellen :)

  SvarSlett
 18. Hei
  Lykke til i kveld!
  er bare innom for å fortelle at nå har også jeg fått blogg! Se innom, og følg meg gjerne. Har du som erfaren blogger noen tips og råd, må du gjerne komme med dem :-) ElisabethK

  SvarSlett
 19. Takk! Alarm endra til 18 :))

  SvarSlett
 20. Jeg heier på deg! Og kan du ikke bare ta Støvveldæinsen med det samme, hvis du klasker på lår mener jeg? Da hadde jeg daua av latter. :D

  Lykke til! :)

  SvarSlett
 21. Weeeee, så spennende å få høre stemmen din og koble det sammen med resten av deg ;)
  Lykke til fra Trine:)

  SvarSlett
 22. Gleder meg til å se. Sjekk gjerne ut min blogg også, jeg er en en ukes gammel fersking.

  SvarSlett
 23. Ser jo nå at det var kl. 1800... midt i Julekongen. Nei og nei - får kanskje finne på nettet da :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails