fredag 21. desember 2012

D-day!

Endelig har dagen kommet! Selveste dommedag! Jeg har dessverre ikke satt meg helt inn i konseptet - er det noen som har fått med seg klokkeslettet? Og hvilken kanal sendes det på?

Det er flaut å si det, men vi har ikke forberedt ungene noe særlig på denne dommedagen. (Ikke har vi snakka noe om de andre dommedagene heller, hverken de som allerede har vært, og alle de som kommer)

Elleveåringen har flere ganger spurt oss om når vi skal gjøre oss klare til dagens store hæppening, men vi har liksom ikke tatt tak ennå. Han synes i det minste at vi bør ta med oss mat ned i kjelleren, dekke til vinduene med aluminiumsplater og skaffe oss en blå minibuss. Jeg skjønte ikke helt det med den blå bussen, men den skulle vi visst kjøre rundt i når zombiene kommer etter oss.
Noen i familien har fulgt nøye med på dommedagsprogram
 
Og du, alt klappet og klart før dommedag? Sjøl skal jeg handle vilt og hemningsløst på nettet, spise fryseren tom for is og spamme facebook med flaue meldinger - i morra er jo alt glemt:)

Ha en kul dag med eller uten dømming!
Hvis du vil ha noe å gjøre mens du venter, kan du jo klikke deg inn hit og pynte juletreet:)

10 kommentarer:

 1. Vi er godt forberedt! Vi har solgt unna alt av eiendeler til spottpris - hvem trenger vel hus, bil og andre ting etter at jorden har gått under? Nå skal vi ut og leve livet med pengene vi har fått. Tenkte å kjøpe den dyreste champagnen vi kan få tak i, og noe dyr mat selvsagt. Viktig å kose seg akkurat når jorden går under!

  SvarSlett
 2. Det var jo for dumt å legge dommedag så tett til julen!! Er det virkelig forventet at vi skal klare å forberede to slike store anledninger til perfeksjon? Nei, vet du hva..

  (Akkurat når det gjelder hamstringen av mat ser jeg jo at det det var strategisk lurt, men jeg synes likevel at dette legger er uheldig stort press på barnefamilier,i en hverdag allerede sterkt preget av tidsklemmen...)

  SvarSlett
 3. Ha ha, kjempelurt, Mona! Selg unna! Jeg skal la ungene få tægge alle vegger i huset, pluss de skal få gå løs på bilene med hammer og slegge. Who cares, lizm?

  SvarSlett
 4. Har tatt det roleg både med dommedags - og juleførebuingar.

  SvarSlett
 5. Vi har planen klar. Vi skal ut og stjæle hester (oops!sorry, Per!) og ri mot nord.

  SvarSlett
 6. Hrmfff... ser ut som den ble avlyst i år også.. Alt vel her i Østfold iaffall..

  SvarSlett
 7. oi oi oi, dette har ikke jeg fått med meg. Shit!
  Ellen

  SvarSlett
 8. De har bommet med hundre år, spør du meg!
  21.12 2012 går ikke. Den nullen er feil. Det må jo være 21.12 2112. Dermed trenger hverken vi eller ungene å bekymre seg;-)

  SvarSlett
 9. Hei, vi glemte hele dommedagen, og jeg har fått adressen din.
  Jeg hadde trodd sjokoladen var hos deg allerede. Den er i alle fall sendt fra Moss

  SvarSlett
 10. Dommedag du liksom...prøvde å få gutta med på åpne julegavene i går kveld, sånn just in case.. Heldigvis nekta dei, hadde vore kjedelig å pakke dei inn igjen!

  Fin blogg! God jul!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails