mandag 3. desember 2012

Bønnas juleverksted

Heisan Else-Beth!

Må bare kjapt informere deg om at noen skoler nå har tatt til vettet og forbyr bruk av doruller på juleverksted. Endelig på tide, og jeg håper virkelig dere gjør det samme. Bønna er mye syk i adventstiden, og jeg mistenker at det kan komme av alle bakteriebomber dere fyller klasserommene med. I tillegg til forbud av dorullkjerner tar jeg det som en selvfølge at dere også forbyr tørkerullkjerner og alt annet dere skal ha elevene til å drasse med seg hjemmefra.

Jeg kan tipse deg om at man får kjøpt antiseptisk bomull på apoteket som kan brukes som nisseskjegg og englehår. Hvis dere i tillegg bruker utstyr som er skikkelig rengjort og sterilisert, passer på å bruke munnbind og er rause med bruk av antibac, er jeg sikker på at dere kan klare å gjennomføre et trygt og trivelig juleverksted. Jeg går ut fra at alt er ferdig klippet opp og skåret ferdig på forhånd - det er galskap å la barn i den alderen få håndtere saks!

Mvh Pia

P.S: Vær vennlig og ikke spill julemusikk mens juleverkstedet arrangeres - Bønna har svært følsomme trommehinner, og jeg frykter de kan sprekke når Jan Werner og Bettan treffer de høyeste tonene på Ave Maria.

Hvorfor ikke kjøpe inn noen klassesett med designerjulekrybber fra Alessi? Elevene kunne få lov til å sette figurene inn i krybben, pakke den pent inn og ta med hjem til jul. Det hadde da vært bedre enn alt det trælet de ellers kommer hjem med?

21 kommentarer:

 1. Helt enig - ingen dorullnisser, takk!

  Ps. Nå lyser designlykta opp... takk for koselig lunsj!

  SvarSlett
 2. Evnt ei julekrybbe fra Heartwood Creek - de kan nemlig ikke knuses :-))

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, måtte google for å se hva det var;) Hadde bilde av Alessikrybba, derfor ble det den. Men den er knuselig, ja, og egentlig ikke noe for Bønna...

   Slett
  2. Han er kanskje god til å kaste ting?

   Slett
 3. Ha, ha, ja dorullnisser kan vi bli spart for:-)

  SvarSlett
 4. Hahah, så bra:)
  Alessikrybbe ja...akkurat etter skolens økonomi!

  SvarSlett
 5. He he he, herlig!! Godt å se at saker og ting bilr satt på plass!

  SvarSlett
 6. Det er godt du tar til orde for alle oss mammaer Pia!

  Antiseptisk bomull ja, hehe!

  SvarSlett
 7. Hehe, du glemte å formane læreren om å holde det kristne aspektet ved julen og adventstiden på et minimum, det kan da ikke være NØDVENDIG å hele tiden komme drassende med Gud og Jesus bare fordi det er juuuul?? Ja jeg bare nevner det?? Hehe. Galskapen lenge leve.

  SvarSlett
 8. Ha ha ha, ja selvfølgelig støtter mora til Bønna dorullnisseforbudet.

  SvarSlett
 9. Du må ikke glemme engangshanskene......
  En verden uten dorullnisser er et spennende sted ;) JA til kreativt mangfold :)

  SvarSlett
 10. Jeg visste at du ville ta opp dorullenisser.

  SvarSlett
 11. :) Jeg lo godt av Bønna og det faktiske forbudet mot doruller...Hadde det bare vært 1. april, så hadde jeg ikke trodd det var sant. Her står småttenes dorullengler så fint som bare det, og jeg har faktisk tenkt å lage hele juleevangeliet i dorullform - bare vent og se :) :)

  SvarSlett
 12. Aha... Syns egentlig det er rart at ungene får lov å gå på do på skolen, uten å ha med seg en som er kledd i helhvitt og med hansker og munnbind. Og en flaske Antibac i hver hånd.

  SvarSlett
 13. Hahaha!
  Las ein plass om at desse dorullnissane er jo direkte livsfarlege. Godt det endeleg kom eit forbud. Flaks at vi enno er i live.

  SvarSlett
 14. Oaaaahahahahaha!
  Herlig!
  Jeg ser liksom for meg at disse tekstene hadde passa som sketsjer i et show. Tenk deg for eksempel Linn Skåber som mora til Bønna. Det hadde vært rått!
  Ellen :D

  SvarSlett
 15. Hahahah, og jeg som hadde tenkt å samle inn alle dorullene i nabolaget og lage en hel landsby! Jeg får vel droppe den tanken da. Av hensyn til Bønna og andre ømfintlige barn(som kan bli smittet av uhumskheter via internettet - man vet jo aldri!) lar jeg være.

  GOD kveld i stuggu! :)

  SvarSlett
 16. Hehehehehe.....

  Ps. Jeg ønsker meg den krybba der!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails