søndag 23. desember 2012

Bakterier? Og mandler.

Når jeg er ute og handler, kan det være noen bekymringer som farer gjennom hodet mitt. Nei, jeg tenker faktisk ikke på om handlevogna tidligere har blitt kontaminert av ustyrlige, bakterieførende barneføtter. Ikke tenker jeg så mye på hvor mange peniser som indirekte har vært bortpå handlevognhåndtaket. Og ikke slår det meg at jeg burde ha spraya handlevogna med antibac. Jeg tenker faktisk lite på bakterier når jeg er i butikken.

Det jeg var mest bekymra for på forrige handletur, var om posen med pærer kom til å spjære, om jeg hadde huska å kjøpe nok dopapir og om man egentlig må ha mandelpoteter hver dag i jula. Og så tenkte jeg bittelitt på hvordan jeg skulle klare å skaffe meg en mandel. Det var litt stusselig å legge en enslig mandel i varevogna. Jeg vurderte å stjele en. Men nå sitter jeg her, mandelløs. Ja, ja. Det blir vel jul i år og.

Hva bekymrer deg når du er ute på handletur?

Ha en bekymringsfri dag med eller uten mandler!

15 kommentarer:

 1. Haha! Peniser som indirekte har vore bort i handlevognhandtaket!! Takk for den! No kjem eg til å tenke akkurat på det kvar gong eg handlar. Herregud...ikkje bra. Hoho!
  Ha ei riktig god jul!

  SvarSlett
 2. ok, først har jeg nå vasket hendene etter en heller slitsom tur til Meny, så vasket jeg hendene til barnet, som har sittet i handlevognen, og nå tenker jeg på hva jeg pleier å bekymre meg for.Må jeg kjøpe nellik?
  Jeg handler inn, men slipper å lage maten, for ribber får jeg ikke til.
  Også tenkte jeg på hvordan jeg skal lage et flott julaftenbord, hvor blomstene ikke er så høye at vi må leke titttei-leken.
  Tror det er på tide med et stort glass vin og la roen senke seg, selv om jeg ikke har vasket alt klart, eller bakt noen slag!-henriette

  SvarSlett
 3. Nå måtte jeg le her. Uff, tror jeg skal ha med antibac på neste handletur. Og jo, det blir en pose mandler. Hvor vi kaster 98% av innholdet etter jul :-(

  SvarSlett
 4. Egentlig er det ikke så mye som bekymrer meg når jeg er ute på handletur. Det må i så fall være hvis jeg har glemt å spørre om holdbarhetsdatoen på enkelte matvarer, som for eksempel melk og egg. Ellers overlater jeg til min ledsager å risikere helsen på å ta i de penisbesudlede håndtakene på handlevognene. Jeg har ikke vært ute og handlet i dag, men det blir kanskje noen innkjøp i morgen. Jeg er så heldig å ha en Joker-butikk i huset hvor jeg bor, så det er ikke så nøye.

  Cecilie

  SvarSlett
 5. God jul!!
  Her kjøper vi mandler i kilovis til vanlig. Så jeg må bare huske å putte en oppi grøten.

  SvarSlett
 6. Herregud, de indirekte penisene har jeg overhodet ikke tenkt på. Håndtaket rekker jo meg langt oppå midjen....

  Jeg er mest bekymra for om plasten rundt de fire 1,5 litersflaskene med Pepsi Max holder å bli løfta i. En periode var det utrolig dårlig kvalitet på den plasten, men nå ser det ut som de har skjerpa seg og gått tilbake til den gamle underleverandøren igjen. Puh, takk for det.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, den plasten stoler jeg ikke på. Må ta tak under flaskene.

   Slett
 7. Altså, kjøpte du ikke mandel?!?
  Jeg bekymrer meg aldri for bakterier når jeg handler, mer for om jeg har tatt med meg riktig kort og om det er dekning på det. Det har gått bra til nå, men man kan jo aldri vite i disse dager.

  SvarSlett
 8. De handlevognene har jeg aldri tenkt på før jeg leste et blogginnlegg for en stund sida. Men tipper sjansen for å bli smitta av snørrete barn er sånn ca titusen ganger større enn av handlevognbakterier. Man har da større bekymringer.

  SvarSlett
 9. Her i heimen er høydepunktet på matshoppingen før jul å plukke to mandler, legge i en pose og sende nedover båndet sammen de andre matvarene når vi kommer til kassa :D Priceless å se den ansatte lete febrilsk gjennom posen for å se om det virkelig er noe i den. Som oftest får vi (de to) mandlene gratis, men har opplevd at de veier den også. Da er fnisefaktoren oppunder taket ;) (i år var det jammen bra at vi hadde en reservemandel til grøten, for den første forsvant sporløst i gryta!)

  Goooooood Jul til deg og dine :)

  SvarSlett
 10. HIhi ingen store bekymringer her. Ønsker deg og dine en gledelig jul!

  SvarSlett
 11. Jeg sier det, jeg. Er det ikke den ene som holder meg våken om natta, så er det den andre. I natt var det deg. Og mangel på mandel. Jeg har derfor kommet opp med to alternativer. 1. Sukkerbit 2. Pastaskrue. Sånn. Da håper jeg det blir jul alikevel. GOOOOOD JUL! :-)

  SvarSlett
 12. En riktig god jul til deg Pia. Jeg har tenkt å la meg inspirere av deg neste år også så håper du fortsetter med dine strålende innelgg! Juleklem!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha! Juleklem tilbake:)

   Slett

Related Posts with Thumbnails