lørdag 24. november 2012

Gavetips til gutter? Skolegutter?

I fjor skrev jeg det ytterst spennende og behjelpelige innlegget Julegavetips til gutter. Og det er fortsatt skolegutter jeg har i tankene. Yngre gutter ønsker seg jo halve lekebutikken, så det er en smal sak å handle til dem. Men litt større gutter? (Jeg har styrt unna julegavetips i den øvre prisklassen, som ipad, dataer og mobiler)
 • Hygieniske produkter er fortsatt aktuelt. Deodoranter er noe de virkelig trenger, dessuten har vi et ganske stort forbruk av hårvoks.
 • Kinobilletter!
 • Kule slips eller sløyfer. Leter du inne på etsy, kan du finne mye.
Ta det med ro - absolutt ikke et sponset innlegg - prøver bare å komme med noen tips.

Er du i gang med julegavekjøp?

Ha en letende dag med eller uten gavehandel!

13 kommentarer:

 1. Her var det masse jeg ikke visste om. Synd vi ikke har noen i riktig alder.

  Jeg bør vel snart lage et innlegg med gavetips til barn på snart 30?

  Forøvrig - takk for hyggelig besøk.

  SvarSlett
 2. Synes det er skikkelig vanskelig selv i år - med fire gutter...!!! Men du, synes ikke trettenåringen at Harry Hole er skummelt? Jeg er en ordentlig pingle selv, og tør ikke lese krim når jeg er alene hjemme... ;o)

  SvarSlett
 3. Gode bøker for 10-13-åringer: En pingles dagbok-serien, Mysterie-bøkene til Bjørn Sortland, Alvetegn-trilogien til Sigbjørn Mostue, Skammar-serien til Lene Kaaberbøl, Harry Potter-bøkene til J. K. Rowling og Svarte-Mathilda av Tor Arve Røssland.

  SvarSlett
 4. Mange bra tips her da. Men nå har jeg bare jenter, så her går det mye i "Monster-hight", Lego-friends og tyll.. Men du minte meg egentlig på at det snart er jul og at det vel er på tide med litt shopping snart.. stønn.
  Du - jeg må få henta den "design"-lykta en dag. Er det sånn at du har fri på fredager? Kan evt kjøre innom neste fred? :)

  SvarSlett
 5. Gode tips. Tskjorter og hygieniske produkter er årleg under juletreet til gutane her :)

  SvarSlett
 6. Så bra tips !! Kjøpte akkurat årskort på et vitensenter til fadderbarnet mitt på 10 år. Kombinert bursdag og julegave siden det kostet litt. Suksess:) kan anbefale lignende!
  - gunstig hilsen-

  SvarSlett
 7. Så bra tips !! Kjøpte akkurat årskort på et vitensenter til fadderbarnet mitt på 10 år. Kombinert bursdag og julegave siden det kostet litt. Suksess:) kan anbefale lignende!
  - gunstig hilsen-

  SvarSlett
 8. Mye kule tips :-) Likte godt den sløyfa. Og grillspydene (kommer godt med på de 50 mila vi skal gå på ski i år...)

  Fin fin lørdag :-)

  SvarSlett
 9. Vi er sånn smått igang. De mellomstore gutta er ingen lett gruppe å kjøpe gaver til. Vi kommer nok til å kjøpe endel gavekort til noen av dem - litt kjedelig å gi, men vet de blir godt mottatt, og jeg blir sprø av å prøve å finne andre gavealternativer. Kinobillett var en lur ide til dem man skal gi en liten gave til. Takk for tips!
  Veldig kjekt med dem som er glad i å lese bøker eller har en hobby som det stadig trengs nye ting til. Her i huset blir det mye sportsutstyr på 13-åringen. Han har også begynt å interessere seg for Jo Nesbø-bøkene (selv om mora synes de er litt voldsomme...) Kule t-skjorter og luer er poppis, og jeg kan skrive under på at hårvoks er stas og stor forbruksvare!

  Ha en fin lørdagskveld!

  SvarSlett
 10. For noen rå tskjorter du linket til! Har du bestilit derfra selv, fra Threadless? Er det stress med frakt og sånn? Klem GUnhild.

  SvarSlett
  Svar
  1. Har handla fra Threadless flere ganger, er veldig fornøyd:) D kan ta noen uker før du får varene, så hvis du vil ha varene før jul, ville jeg handla nå. Pia

   Slett
 11. Hvorfor i alle dager får jeg ikke lov å høyreklikke på linkene dine for å velge "Åpne i ny fane"?
  Får opp en melding om at "Du spør vel før du låner?". Hva er det for noe tull?

  SvarSlett
  Svar
  1. Sorry, det er fordi jeg har en sånn kopisperre på bloggen, sånn at folk ikke så lett kan stjele bilder og tekst.... Hvis du venstreklikker kommer du inn (men ikke i ny fane...)

   Slett

Related Posts with Thumbnails