fredag 16. november 2012

Finn.

Man har etter hvert rimelig mye barneutstyr, mange vogner og noen sekker klær. Etter førstemann sparer du på alt, for de fleste tenker at det kanskje kommer et barn til. Men ettersom tida går, må man kvitte seg med noe.

Jeg har hatt barnestoler som jeg synes har vært så fantastisk flotte, men etter noen år i en bod har de mistet rimelig mye av sin skjønnhet, for å si det sånn. Det samme med klær. Man har dem i en plastsekk fra IKEA noen år, og vips, så mister de sin opprinnelige sjarme.

Vi skal ikke ha flere barn. Og jeg har lenge tenkt på at jeg bør få lagt ut en annonse på FINN. Bedre å få solgt unna noe istedet for å oppbevare det for evig og alltid.

Jeg har endelig tatt bilder av en del ting og lagt ut på FINN. Det tar jo en evighet. Jeg beundrer de som gidder å fotografere plagg etter plagg, stajle og ordne og beskrive. Jeg gjorde det med et par godbiter. Så gadd jeg ikke mer. Men er du på utkikk etter pent brukte klær, så aner dere vel at jeg har en god del liggende....
Åssen tar man egentlig fine bilder av barneutstyr? Barn bør i hvertfall ikke være til stede.
Og dere bæresjaldamer - skryt litt av den meitaien jeg har fra eye2eye - den er jo kjempeflott, men det kommer ikke så godt fram på bildene...


Bruker du finn? Til salg eller kjøp?

Ha en super fredag med eller uten fri!

13 kommentarer:

 1. Finn er genialt! Har kjøpt brukt barnevogn og trille, og det er jo mange av dem som er knapt brukt. Superfin Eye2Eye! Synd karrieren min er over på den fronten.

  SvarSlett
 2. Den MeiTai'en får du sikkert solgt på tettinntil.no :)

  SvarSlett
 3. Eg gidd ikkje selge, det er så mange som gjer det same at det er vanskelig å få solgt. Eg gir vekk. Då er eg kvitt det med ein gong. Og eg legg det ut på facebook. Gratis er forlokkande... Men hadde eg hatt ei vogn som var fin å sjå på,eit stellebord og slike dyre, store ting, så hadde eg solgt det. Først på facebook, deretter finn. Brukar finn til å leite etter ting som eg ønskjer meg før eg vurderer å kjøpe nytt.

  SvarSlett
 4. jepp, det gjør vi ...
  Men vi gir først videre til de vi kjenner om de ønsker.
  Finn er genialt, miljøvennlig og økonomisk.

  SvarSlett
 5. Jeg har kjøpt litt brukt, men det meste etter ungene gir jeg bare videre til venner/kjente. Jeg synes det ble så mye stress med å selge det. Har solgt noe, men liker godt å arve det bort også. Så arver jo vi også av noen innmellom. what goes around- comes around :)

  SvarSlett
 6. Hei,
  Ja jeg er enig med Torill lenger oppe her. Det kan bli mye styr med å selge tingene. Jeg har levert mange sekker til flere organisasjoner som kjører til Øst Europa.
  Men da 12 åringen ikke ville ha høysengen lengre måtte jeg legge den ut på Finn. 2 dårlige bilder ble tatt i full fart rett før far demonterte senga. Etter ei drøy uke ble senga solgt.
  Hilsen Hanne

  SvarSlett
 7. Jeg levere fra meg klær enten til Fretex eller UFF, noen klær gir jeg til familie, venner eller bekjente. Jeg selger ikke klær, for mye styr;);)

  SvarSlett
 8. Finn er kjempesupert, det. Jeg gjorde det mye da barna var mindre, både for å kjøpe og selge - jeg har tvillinger og ingen å arve fra, så det var flott å få med seg f.eks. pensko på den måten - i den alderen blir jo pensko brukt en gang før foten har vokst seg videre. Bæretøy har jeg både kjøpt og solgt på finn.
  Men sekkene med klær er det verre med, ja. Jeg har lagt ut noe på finn, men mest på spesifikke forum (tvillingforum for matchende klær i samme størrelse, for eksempel). Ellers er det bruktmarked i tvillingklubben og i borettslaget, pluss at barnehagen vår sender en buss til Estland en gang i året.
  Jeg er også så heldig at vi var først ute blant vennene våre til å få barn - så selv om vi ikke hadde noen å arve fra, så har flere jentebarn fått dra nytte av de klærne vi kjøpte.

  SvarSlett
 9. en nydelig eye2eye og ikke ett eneste bærebilde i bloggen din? Hadde jeg ikke vært ferdig med å få barn hadde jeg kjøpt den!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er et innlegg eller to i bloggen der den er i bruk;) Den er fin!

   Slett
  2. Her synes den:) http://www.piasverden.com/2009/12/vidunderbarn-og-kalendre.html

   Slett
 10. Link til annonsen din:) hun vesla di har jo så mange tøffe klær som jeg gjerne kjøper til jenta (snart jentene) mine!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er link der;) Men har ikke lagt ut så mange klær - send meg en mail hvis du er ute etter noe spesielt;)

   Slett

Related Posts with Thumbnails