tirsdag 13. november 2012

Elendig tips.

Kjære deg som ga meg tipset om å kun kjøpe inn svarte sokker:
Det hjalp ikke så veldig.
Vi sliter like mye med enslige sokker som vi gjorde tidligere.
Vi har et lass av svarte sokker. INGEN MATCHER!!
 
(Noen ganger kan et blogginnlegg bli så kort som dette - et bilde og en tanke.)
 
Ha en kort kveld med eller uten sokkesortering!
 
Jeg leste FruFlys ryddige og gode innlegg om den kommersielle bloggsfæren, og tenkte at jeg burde skrive et innlegg om det samme. Men jeg orker ikke. Jeg må brette klær. Men les gjerne hennes innlegg, og les min kommentar der inne. Hvis du er opptatt av sånt. Jeg må igjen si at de innleggene som på noen måte er sponset her hos meg, er merket som det. Får jeg en henvendelse som jeg synes er ålreit, noe jeg kan stå inne for eller noe som gir meg lyst til å skrive et innlegg, så er det greit. Det trenger ikke å være mer avansert enn det. Jeg har lyst nå før jul å komme med både gavetips og kalendertips, men det er nesten så jeg kvier meg - tenk om noen innerst inne tror at jeg tjener på å komme med tips.
 
Og så må jeg takke for alle de flotte kommentarene til dette innlegget - det er veldig ålreit for meg å lese! Og jeg setter stor pris på hvis flere tør å våge seg med en kommentar - det er gøy å høre fra dere som jeg ellers ikke hører noe fra:)

25 kommentarer:

 1. haha, dette innlegget passer også til oss... med 11 familiemedlemmer og massevis av svarte sokker. Og få matchende.

  SvarSlett
 2. Sokker er født til et liv i ensomhet. Tror jeg.

  SvarSlett
 3. Prøv tredve par grå ullsokker fra Ulvang... Tror ikke stakkars Henning har et eneste par som er likt nå.. Men når man ikke greier å kjøpe andre sokker så får man skylde seg selv... håper du ikke kvier deg for mye for jeg ser frem til både kalendertips og gavetips!! :) Ha en fortreffelig aften og så håper jeg at sokketrollet ikke tar deg.

  SvarSlett
 4. Jeg har inntrykk av noen, du og, klarer å være selektive og presenterer det som er Ok og passer på bloggen. Andre steder blir jeg overveldet både i innleggene , mellom dem og i sidemenyen.

  SvarSlett
 5. Svart er svart, make eller ikkje. Her må dei bruke det som finnst. Og gutane må pare sokkene sine sjølv. Eg kan høyre at dei sukkar oppgitt....

  SvarSlett
 6. Det sokkehelvetet har vi også vært gjennom. Helt til jeg nekta Mannen å kjøpe helsvarte sokker. Problemet nå er imidlertid at han har begynt å jobbe i uniform og MÅ ha ensfarga svarte... Problemløsningen der har blitt at han putter sokka sine rett i et vaskenett og etter vask får han oppgaven med å pare dem selv!

  SvarSlett
 7. Hehe ;) Trikset er å ha maks noen par til hver. Slik at alle sokker MÅ passes på.. ;)

  Ang kommersielle innlegg osv, ja, noen der ute er blitt så kyniske og tror at alt er reklame. Så, gjør det du vil, så får noen bare tro det de tror ;)

  SvarSlett
 8. Så kjedelig med bare svarte da! Jeg går for et mer fargerikt fellesskap ;)

  SvarSlett
 9. Haha..sånne 'sokkepark' har vi også! Og jeg kjenner meg igjen i å grue seg litt om å komme med diverse tips om ting jeg ikke er sponset med. For jeg er redd leserne tror at ALT er sponset, og det er jo det definitivt ikke. Det er en av grunnene til at jeg håper på større åpenhet og diskusjon. Da kommer alt på bordet og vi slipper denne 'elefanten' i rommet.

  SvarSlett
 10. He, he, velkjent problem, selv om jeg nekter å tro at Fru Fly har det problemet...
  Her i huset har nordlendingen fått sokker med ukedagene på:-)

  SvarSlett
 11. Jeg kjøper svarte sokker til meg selv jeg, ikke fordi jeg tror det er lurt, men fordi jeg liker å bruke det. Så bare forsvinner de, eller svant, for nå har jeg funnet synderen: mannen min, selvsagt, han har stappa skuffa si full av damesokker! Så nå stjæler jeg friskt tilbake, og tar hans i tillegg. Et mye lurere sokketips er dette: Kjøp i farger, og kjøp alltid minst tre par av hver. Etter som det forsvinner noen, har du alltids andre å pare dem med. Når du står igjen med en, er det bare å kaste, for da er de utslitt likevel.Dette gjelder særlig barensokker.

  SvarSlett
 12. Var lettere på 80-tallet da alle sokkene var hvite med en blå og en rød stripe....Tror dere bare får ha en felles pott med sokker og at man må finne seg i at det er litt ulik tykkelse og/eller lengde på de svarte sokkene.

  SvarSlett
 13. Sokkeproblemet kjenner jeg veldig godt... Jeg vurderer å kjøpe fargerike sokker, og bruke en av hver. Kjenner ei som gjør det, og det er faktisk veldig kledelig :)
  Ellers håper jeg du fortsetter med tips til gaver, har aldri tenkt at du gjør det for å tjene på det!

  SvarSlett
 14. BEEN THERE, DONE THAT!
  Å sortere ørten sorte sokker e no HERK!
  Mamma brukte sytråd og merket åsokkene med samme farge i samme str. (8 barn+2 voksne=ekstreme mengder sokker)
  Jeg har kjøpt sorte med ukedag/farget kant øverst på H&M, så er ihvertfall noen lett å parre..
  Ang. sponsing har jeg aldri reagert på dine tipsinnlegg, de er ærlige og godt merket som det. Reagerer mer der d er pop-up reklame oppå innleggene, i sidebaren, mellom innleggene og i omtrent alle innlegg+alltid positive..
  =)

  SvarSlett
 15. Er det ikke det som en hensikten med å ha alle sokkene i samme farge da - at det ikke gjør noe om de ikke matcher 100%? Enda goth (haha) vi går inn i mørketida, for nå har vi store vinterstøvler å gjemme oss bak i lang tid fremover. Ha en fin dag 'a! :)

  SvarSlett
 16. Ligger nok noen slike hauger rundt i diverse hjem ja.. kanskje hvis vi alle slår oss sammen? Så får vi noen par ;)

  SvarSlett
 17. Også jeg som vurderte å kaste ut alle sokkene og kjøpe 100 par like sokker (hadde muligens blitt knestrømper for barna, men alt for enkelheten). Men jeg skjønner jo nå at det ikke ville funket. Da sparte du meg for det forsøket!

  Det burde være lov å finne en side man liker og lenke til den uten å bli mistenkt for å være sponset. Fortsett være deg selv, din digitale utgave i hver fall, på bloggen din. Det er jo det som gjør bloggen til det den er. Og vi er mange som liker den.

  SvarSlett
 18. He,he. Her bor det et sokketroll i vaskemaskinen...
  Kom gjerne med tips til diverse. Eg tenker no aldri over om du blir sponset eller ikke, liker bare å lese det du skriver;-)
  Lene:-)

  SvarSlett
 19. He,he. Her bor det et sokketroll i vaskemaskinen...
  Kom gjerne med tips til diverse. Eg tenker no aldri over om du blir sponset eller ikke, liker bare å lese det du skriver;-)
  Lene:-)

  SvarSlett
 20. har du aldri hørt om vaskemaskintrollet? Det som spiser en sokk av gangen?

  SvarSlett
 21. Vi har slike: http://www.ebay.com/itm/5-Pcs-New-Multi-functional-mini-socks-storage-clip-H26571-/300690157082?pt=AU_Housekeeping&hash=item460287ae1a , det funkar som fjell. Ulempa er sjølvsagt at da må alle sokkane påførast ei slik klemme før dei havnar i skittentøysdunken, og det kan eg sjå for meg kan bli krevjande å få tre halvstore gutar til å gjennomføre? Hos oss er jentene så små enda et det er eg og mannen som står for all sokkehandtering, og da går det greit:)

  Hilde.

  SvarSlett
 22. Sokker er alltid like vanskelig! Her i gården har jeg fått forbud mot å kjøpe meg sorte sokker, slik at mannen i huset alltid kan finne sokker. Tror kanskje teknikken bak det der er å kjøpe alle sokkene i én størrelse. Kanskje. Sokker er inmari kjedelig!

  SvarSlett
 23. Hahaha :D Ja, synes selv svarte sokker er verst. Tips: kjøp svarte sokker med en liten figur/dekor på? Så du kan skille de fra hverandre ;)

  SvarSlett
 24. Det er sikkert disse kaloriene som kryper rundt i skapet om natta og syr inn klærne som har skylden for dette også!

  SvarSlett
 25. neimen Pia..er du så nøye på deeet da?
  her kjører vi sort i alle nyanser og høyder! bekymrer meg ikke...
  dessuten er det jo støvlett-tid!

  sønnen min har valgt seg multicolor pack's fra H&M,
  men bruker ALLTID èn av hver (dratt utenpå buksebena!)
  er blitt varemerket hans;)
  den husmorkampen er tapt - nå er alle sokker samlet i en kurv,
  så får hver enkelt finne to like - eller ulike - selv:)
  ha en fin kveld med bretting.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails