søndag 21. oktober 2012

Stå opp mot urett!

At folk rundt om i verden blir sjikanert, torturert og drept fordi de mener noe annet enn det andre bestemmer at de skal mene, provoserer meg.

At fjortenårige Malala ble skutt fordi hun kjempet for jenters rett til å gå på skole, gjør meg forbanna. (Jeg nevnte så vidt denne hendelsen i dette fjaseinnlegget forrige uke, samme dag som hun ble skutt, og har fulgt saken siden.)

At homofile kan risikere å bli drept kun fordi de elsker noen, gjør meg forbanna.

At kvinner og jenter blir slått og voldtatt kun fordi de er kvinner og jenter, gjør meg forbanna.


Dagens TV-aksjon heter Stå opp mot urett! Og det håper jeg at alle blir med på.

Ha en engasjert dag!

10 kommentarer:

 1. Vi støtter!! Eskil venter på bøssebærer :)

  SvarSlett
 2. Blir så provosert at eg får vondt!
  Håper folk støttar til fulle!

  E

  SvarSlett
 3. Det er helt utrolig. Bokstavelig talt.

  SvarSlett
 4. Vi er heldig som lever så godt og beskytteti en ellers så brutal og urettferdig verden. Derfor er det viktig å støtte!

  SvarSlett
 5. Her er planen at snuppa på ti uker skal være med på sin første runde som bøssebærer :)

  SvarSlett
 6. Jepp, jeg har stått opp i dag. Eller jeg har GÅTT i nesten tre timer med bøsse. Møtte heldigvis bare hyggelige folk, det hender at man møter noen som mener at vi heller bør samle inn penger for nordmenn og drite i å hjelpe alle andre hele tida...

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails