fredag 12. oktober 2012

Koko! Kjoletips

Jeg og ei venninne var i Oslo, og stakk innom en butikk der de hadde mange kule kjoler. Jeg prøvde en kjole fra Koko. Den satt litt stramt over bysten, og jeg så ikke så veldig kul ut. Selv om kjolen var kul. Dama i butikken var veldig hypp på å hjelpe, men siden jeg var sikker på at jeg prøvde den største størrelsen som fantes, var jeg ikke særlig hypp på hjelp.
"Hvilken størrelse har du? Jeg kan finne en annen?" sa dama, og jeg rista litt i forhengsgardinen. Og hun ga seg ikke. "Hvis du sier hvilken størrelse du har, så hjelper jeg deg!"
"Dere har ikke noen større", mumlet jeg, og så at dama nesten ville skrike ut "Kan du ikke for faen fortelle meg hvilken størrelse du har på deg!!" og jeg ville frese "Chill!" men man pleier liksom ikke å begynne å skrike til hverandre utenfor prøverommet.

Det ble ikke noe kjolekjøp. Jeg og venninna mi var enige om at kjolene var veldig små i størrelsen. Så gikk vi og tok oss en burger.

Men jeg kan tipse deg om at Koko nå har jubileum og kjører supertilbod kvar dag fram til 19.oktober. Så hvis du er liten og nett og følger med, kan du kanskje få sikra deg en kul kjole.

Synes du det er vidunderlig å prøve klær mens noen venter i spenning utenfor prøverommet?

Ha en kul dag med eller uten kjole!

21 kommentarer:

 1. heldige meg eig ein slik kjole, mange tøffe.
  Men fekk heldigvis prøve den i ro og mak.
  Blir stressa og VARM når noen henger rundt mitt prøverom :)

  Henriette

  SvarSlett
  Svar
  1. Hvilken kjole har du? Er alle små i størrelsen? (her har du IKKE lov til å skrive at de er ganske store i størrelsen!)

   Slett
 2. Jeg hater påtrengende ekspeditører !!!!!!

  God helg til deg

  SvarSlett
 3. He, he, tenker jeg skal bli liten og nett.
  De kjolene var kule :)

  Glad helg til deg og dine

  SvarSlett
 4. Mange fine kjoler :-) Jeg er dessverre liten og nett bare på innsida, så da hjelper det vel ikke så mye ;-)

  God helg - klem Siv

  SvarSlett
 5. Overivrige selgere er det verste jeg vet! Det er forsåvidt ikke så stas med folk som ikke har hørt om ordet service heller... Hva skjedde med den gyldne middelvei?

  SvarSlett
 6. Fine kjoler:-) Har lyst på, men oooops! Har bil på verksted og har visst vært innom nettbanken også. Huff huff.

  SvarSlett
 7. Ah! Eg kjenner følelsen.
  Klart kjolen var liten i størrelsen. Eg synst at kle ofte er det.
  Godt med burger ;)

  SvarSlett
 8. He, he, overivrige ekspeditriser kan være en prøvelse, særlig de som jobber i undertøysbutikker og insisterer på å være med inn i prøverommet for å dytte puppene dine ordentlig på plass i BH´en:-) Skrekk og gru!

  SvarSlett
 9. Slitsomt med sånne ekspeditriser som ikke gir seg. "Nei takk, snittet passet meg ikke helt" kan du si uten å avsløre hvilken str du prøvde. Ha ha ha. Men litt seriøst, jeg lurer på noen ganger hva som er vitsen med størrelser på plagg. En 40 et sted kan passe, mens man ikke får ålt seg inn i en 46 et annet sted.

  Fine kjoler likevel.

  SvarSlett
 10. Jeg kan sy en til deg, i akkurat den størrelsen du vil ha ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, da må du jo ha målene mine - det er nesten like ille som å prøve klær;)

   Slett
 11. litt i det ivrigste laget den ekspeditrisen der...
  :)
  er ikke så veldig glad i å prøve klær i butikkene, og særlig ikke hvis noen står utenfor og skal vurdere og se..:)

  Ønsker deg ei god helg, Pia
  Klem Tonje

  SvarSlett
 12. Fine kjolar frå Sunnmøre, takk for tipset!

  Kjøper nesten aldri kle til meg sjølv. Hadde eg hatt nokre mindre bulkar her og der så kanskje hadde eg sagt noko anna...

  SvarSlett
 13. Hadde jeg nå enda vært liten og nett.......
  Alle dere andre får kose dere med prøvinga ;)
  KLÆM

  SvarSlett
 14. Ko:ko-kjolane er fantastiske å sjå på og fantastiske å ha på seg! Eg har fleire av dei sjølv, og størrelsane varierer en del på dei ulike kjolane:-)

  Hege

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har faktisk en Alma-kjole, og den sitter pent:) Kjolene er kjempekule:) Tar gjerne imot tips om hvilke av de kjolene som er romslige;)

   Slett
 15. Jeg blir hissig av sånne butikkmedarbeidere som henger utenfor prøverommet. Back off liksom! Jeg vil prøve klærne i fred! For når tøyet er for trangt hjelper det jo ikke akkurat at en eller annen søt liten snelle spør om det går bra?? Bra? Nei! Det går ikke bra når du står der og prøver å vrenge av skrotten et klesplagg som viste seg å sitte ikke som et skudd, men som et pølseskinn! All verdens medfølelse, Pia. Du skulle bare ha satt i til henne!

  SvarSlett
 16. Jeg HATER å kjøpe klær.Går aldri med noen når jeg MÅ ha noe nytt, og er såpass avvisende mot hjelp at de lar meg være ifred

  SvarSlett
 17. Jeg kjenner jeg spyr litt i munnen min av tanken på å prøve klær mens en sylfide av en butikkmedarbeider tripper på utsiden. Nettshopping i mitt <3.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails