fredag 7. september 2012

Store greier. Og to vinnere

Jeg har tidligere, litt sånn spøkefullt, klaget over alle instrumentene vi må kjøre rundt med. Trommer, gitarer og forsterkere. Valthorn. Og en liten kornett stukket inn mellom notestativene. Nå har trettenåringen kommet hjem med en kontrabass.  Og jeg venter spent på at en av dem skal komme drassende hjem med et lite kirkeorgel.
 
¤¤¤¤¤

Siden det er en sånn flott fredag, deler jeg ut et plagg fra Meandi til deg, Camilla,  og et gavekort fra Coop Obs til deg, Vibeke.
 
Ha en flott fredag med eller uten musikk!

19 kommentarer:

 1. Hihi :) En harpe hadde gjort seg oppi denne musikkjungelen synes jeg :) Må vel ha en caravelle eller noe sånt for å transportere denne gjengen og instrumentene.

  Gratulerer så mye til de 2 heldige vinnerene.

  SvarSlett
 2. Nææh! Meg!! Jippi, Jippi!
  Også jeg som ikke har fått utført mitt kvinnelige pedagogiske arbeid i dag, grunnet fæl forkjølelse!
  You made my day!
  God helg. (vurdert lastebil til de instrumentene?)

  SvarSlett
 3. Sønnen din ser nå glad ut iallefall:) Så fint instrument kontrabass er:) Vår datter spilte kornett......;)

  Trine:)

  SvarSlett
 4. haha - herlig med musikk!!! Dere må kanskje kjøpe en turnébuss etterhvert?
  Grattis til vinnere ja! Og go' fredda!

  SvarSlett
 5. Hehe.. Jeg regner med dere snart starter opp et familieband? :)

  SvarSlett
 6. Herlig... det finnes vel ikke noen instrumentkasse med seler på til det instrumentet, slik at han kan ta den på ryggen...
  Jeg spilte barytonsaksofon en gang i tiden og da så det ut som om jeg bar rundt på en likkiste..

  Ha en fin helg, med eller uten musikk!!

  SvarSlett
 7. Ho, ho, fantastisk! Større enn det er det vanskelig å få det:-)
  Kontrabass spilleren ser i hvert fall strålende fornøyd ut.
  Regner med det blir munnspill på Henny?

  SvarSlett
 8. Kult! Min har komemt hjem med tuba . Bra størrelse det også. regner det blir noen Jazzige toner fra guten din i heimen!

  SvarSlett
 9. ÅÅÅÅÅ - vant jeg!!! Så utrolig kult!!:)
  Tusen tusen takk Pia!!:):)

  SvarSlett
 10. haha..bare sånn for å "trøste" deg da, så spillte faktisk min svoger kirkeorgel.. og svigers har altså et stående i stua si..hehe, uten fløytene/pipene da..men likevel!!

  SvarSlett
 11. Hehe, johoo! Kontrabass er stilig da ;) Ha ei musikkrik helg!

  SvarSlett
 12. Herlig Øystein! Så kult at han lærer seg ståbass også. Jeg kikka nettopp på filmen fra bandseminaret. Utrolig bra trøkk, råflinke gutter.
  Svein Arne er begynt på rockelinja på Trøndertun. Han har det så bra at jeg er antagelig heldig om han kommer hjem til jul.
  Ellen :)

  SvarSlett
 13. Hmm... jeg forstår gleden hos mine foreldre da jeg insisterte påå spille munnharpe! Den kostet 12 kroner og det var stor stas.

  SvarSlett
 14. Ha-ha :-) Minstejenta på 8 begynte å pipe om i går ettermiddag at hun måtte bli kjørt til kornett-timen fordi det var så tungt å drasse på både sekk med notestativ og notehefte sammen med kornettkofferten.

  Da kunne jeg raskt fortelle om en familie jeg visste om med fire barn der guttene spilte mange instrumenter og at den eldste nå hadde begynt å spille kontrabass - og DET var tungt å drasse på det!

  Ta-dah...! Og jenta flirte, forstod pointet, og trasket glad og fornøyd til kornett-timen, og syntes at en kornett var helt overkommelig å drasse på ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Slik nåde var det ikke å få for min bror som spilte tuba. Han fikk bare en liten tralle til å dra den på. Jeg fikk en kasse med ryggreimer på til barytonsaxen. =)

   Slett
 15. Ahhhh, KONTRABASS! Vakreste instrumentet som finnes - jeg heier skikkelig på sønnen din! :))

  SvarSlett
 16. Heldig jeg da. Bare blokkfløyter og munnspill her.

  SvarSlett
 17. jeg har et pumpeorgel han kan få om han vil ha :)

  SvarSlett
 18. Åh, det er da ingenting! Jeg er eldst av en søskenflokk på fem hvor det spilles på kornett, trombone x2, klarinett, tverrfløyte og piccolofløyte (akkurat de to er mor glad for), bassgitar baryton/eufonium, eb-tuba/c-tuba (størrelsen varierer), alt-/tenor-/sopran-/barytonsaksofon, cello, gitar og piano. Alle i huset har minst ett instrument hver, men nummer to i rekka står for omtrent halvparten av instrumentene - og følgelig de største. Ikke bare det; han er alltid på jakt etter nye og får stadig vekk gratistilbud av musiserende venner. Siste anskaffelse er celloen han smuglet med seg inn i huset, og som mor (som vanlig) ikke fikk vite om før to måneder senere. Men når det gjelder et trøorgel fra en onkel setter mor foten ned. Hun er lei av at det som før bare var en krok med et piano og en bokhylle med noter er blitt noe som likner på en orkestergrav, og krever i større grad at alle tar med sine respektive instrumenter på sitt eget soverom. (Da jeg flyttet ut så noen imidlertid sitt snitt til å gjøre om det ekstra soverommet til et musikkrom, så nå drar de inn enda flere instrumenter der.)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails