fredag 28. september 2012

Prinsesserommet!

En ting er at mange bloggere klarer å legge ut flotte bilder fra huset sitt. Jeg hadde også kanskje klart det. Hvis jeg skyver unna noen aviser, kopper og leker fra stuebordet, kunne jeg sikkert tatt et flott og spennende bilde fra stua vår. Fjerner jeg noen kilo sko, jakker og sekker, kunne jeg nok tatt strålende bilder fra gangen.

Men stilige bilder fra barnerom!? Hvordan i all verden klarer dere det?

Sånn ser det ut på treåringens rom akkurat nå. "Ja, men det er jo ikke så rart at det ser sånn ut - det blir jo sånn når de leker!" tenker dere. Jo da. Men i dag har hun vært inne på rommet sitt i ca sju minutter. Hun skulle sikkert finne en eller annet utrolig viktig (for henne) og unyttig (for meg) dings.

Nå sitter hun meget lettkledd i en haug av leker og klær i stua og spiller blokkfløyte. Og jeg gidder ikke å rydde.

Ha en flott fredag med eller uten rot!
(Og du har fortsatt tid til å slenge deg med på dette blogglotteriet - trekker en vinner i kveld eller i morra tidlig.)

16 kommentarer:

 1. Herlig! Sånn ser det faktisk ut her innimellom også, og blokkfløytespilling er visst in nå... den er funnet fram fra glemselen. Utrolig hva 3-åringer kan!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var kanskje feil å av meg å skrive at hun SPILLER på blokkfløyta - det er mer hard blåsing hun driver med...

   Slett
  2. hard blåsing = spilling - i den alder'n :)

   Slett
 2. Så du føler ikke for å rydde når du har litt musikk til arbeidet??
  Og blokkfløyte da, som er så vakkert...

  SvarSlett
 3. Hvis jeg går opp og tar bilde av begge jenterommene og loftstua nå, så ser de cirka like ut. Jeg hører lyder som høress rooootete ut!

  Nå går jeg hjemme om dagen, og de dagene jeg har ork til å rydde, er det slik til hun kommer hjem igjen. ;)

  SvarSlett
 4. Dersom du bytter ut leikar med kle og tekniske dingser, så ser det akkurat slik ut på romma til mine gutar på 21 og 22....
  Men blokkfløyte er nok værre enn techno og heavy metal. Eh! Trur eg...?

  SvarSlett
 5. Har det på samme måte med begge prinsesserommene her i gården. Tar ikke bilder av dem og legger dem ut. Det får andre, med mer ryddige unger, gjøre!

  SvarSlett
 6. Eg bloggar nesten aldri om romma til ungane, og det har si forklaring! Når vi hadde besøk av fotodamer i går, hadde eg rydda litt av romma. Bad dei om å snu ryggen til resten... ;)Og det gjorde dei! Barn skal leike og rote, det er normalt! Loftstovegolvet (der lillebror regjerer) var fritt for lego nokre timar, men han sette i gang igjen før damene reiste ut døra. Så flott med barn som engasjerer seg i leikene sine, har fantasi og er glade!

  (men blokkfløyteaktivitetar er eg dårleg på å takle...)

  Ha ei fiiin helg saman med gjengen din!

  e

  SvarSlett
 7. Herlig innlegg! Akkurat sånn er det her også. Det er faktisk ganske imponerende at det er mulig å rote så ekstremt mye på ekstremt kort tid. Barn altså, de er flinke de:-)

  SvarSlett
 8. Det er vel en grunn til at jeg ikke har interiørblogg, gitt. Og makrofunksjon på små detaljer er mye enklere å ta bilde av, da skal man bare rydde noen cm...

  SvarSlett
 9. En blogg uten sensur e virkelig en god blogg! :)
  Stå på, og god helg :)

  SvarSlett
 10. Eg HAR rydda rommet til toåringen idag. Men kunne tatt eit etter-bilde som såg ca ut som ditt likevel;)

  SvarSlett
 11. Jeg tror at alle de som viser fram ryddige (tomme?) barnerom har sørget for at ungene er i barnehagen, eller kanskje de har satt de i bur? Det virker svært unaturlig, spør du meg.

  SvarSlett
 12. Jeg tror de har et eget barnerom som de bruker når de skal lage blogginnlegg, kanskje ned i kjelleren en plass hvor barna aldri ferdes! Lillemor til meg er bare 2, ,men roter som en hel barnehage på et nanosekund! Må jo være en olympisk gren, det hun presterer:)

  SvarSlett
 13. Herlig barnerom!! :) Hvor har fått tak i tallerkenhylla? Har vært på leit etter en sånn en god stund! :)

  SvarSlett
 14. Akk så kjent så kjent...... Men man får vel bare ta seg en rydderunde når man ikke ser gulvet lenger ;)
  Kos deg :)
  KLÆM

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails