tirsdag 25. september 2012

Luetid.

Plutselig ble det skikkelig høst, og nok en gang suser jeg rundt og lurer på hvor i all verden vi har ryddet bort ullundertøy, ullsokker, luer og votter. Jeg lærer aldri. I romjula dukker sikkert hanskene mine opp, sånn i god tid etter at jeg har fått nok et nytt par til jul. På nyåret kommer jeg plutselig på hvor jeg har lagt alle stilongsene. Og i mai, mens jeg febrilsk leter etter flagg, finner jeg kanskje en lekker liten økologisk ulltrøye i størrelse 2 år som jeg sikkert kjøpte på salg i fjor.

Treåringen fikk tilsendt ei lue fra lovebaby.no. Ei rosa lue. Rosa er nemlig en veldig fin farge.

Trenger barnet ditt ei ny lue? Velg deg ei lue inne hos lovebaby, så sørger jeg for at en av dere får ønsket oppfylt. Du kan gjerne sjekke ut lovebaby på facebook også.


Vi trekker en luevinner på fredag:)

Ha en varm kveld med eller uten hodeplagg!

58 kommentarer:

 1. Sånn har vi det her også, hver vår tenker jeg at "nå skal jeg gjøre klar vinterklærne så de er lette å finne til høsten. Og det gjør jeg også, men finner jeg dem? Neida, aldri!"

  Wow der var det mange fine luer! Vi ønsker oss en uglelue :) gjerne i brun & oransje! <3

  SvarSlett
 2. Vi ønsker oss den samme luen som datteren din modellerer, bare i beige :) Men ugleluen var veldig søt den og! Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. Haha...det hørtes kjent ut! Men i år har jeg kontroll (tror jeg...)!
  Jeg ville gjerne hatt en strikket uglelue i brun/svart, hvis jeg skulle være så heldig å vinne! Tvi-tvi!

  SvarSlett
 4. I år satser jeg på å måtte kjøpe alt nytt. Vi har flytta og jeg er sikker på at ulltøyet ligger innerst i en bod, under alle de uåpna eskene... Ville hatt en slik rosa lue som frøkna di har, eller ei uglelue i rosa, rosa og grønn, eller rosa og svart.. (må være litt rosa vettu..)

  SvarSlett
 5. beret lua i rosa med dusk var fin!! luer er det alltid mangel på når vi skal ut døra... noen i bhg, noen i bilen, noen hos mormor... bk_bv@hotmail.com

  SvarSlett
 6. Den var nydelig den som jenta di har på, så gjerne en slik.
  :-)

  Mvh
  Bente
  bentegravem@hotmail.com

  SvarSlett
 7. Søt 2 åring!:) vi ønsker oss en brun og blå uglelue til mini'n på 6 mnd- krysser fingra! Ha en fin kveld:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hilsen sissel:) sissela_85@hotmail.com

   Slett
 8. Ja, jeg synes den rosa bereten som fotomodellen i bloggen din demonstrerer er helt skjønn. Modellen også! Ønsker meg en slik til Lilla Vargen, hun trenger noe rosa til alle de blå dressene hun skal arve av bror.

  SvarSlett
 9. Jeg vil gjerne ha den beige som du har... :)
  Siw

  SvarSlett
 10. He,he :) Kjenner meg godt igjen i det du skriver!

  Ønsker meg en slik lue som din nydelige datter har på seg. Hadde vært helt perfekt :)

  SvarSlett
 11. Så utrolig søt lue modellen din har.
  Jeg ønsker meg en blå uglelue til minsten dersom jeg skulle være så heldig å vinne :-)

  Tvi tvi

  Mamma_Merethe
  write_soon_@hotmail.com

  SvarSlett
 12. Söt unge med söt lue! Der har du en god start på en dyster årstid!
  Her skulle gjerne minsteMio på 9 mnd hatt (Det formidler han heeelt tydelig!) en brun/blå uglelue å möte kalde dager med. Og jeg hadde smilt meg gjennom vinteren med den lille tjukkasen med uglehodet i vogna foran meg.

  (elfmade@hotmail.no)

  SvarSlett
 13. Den var faktisk superfin! Og modellen supersøt! ;) Her klipte vi opp festet på nye hanskar til lillebror i går, som vart kjøpt på salg sist vinter. Grunnen til at eg fann dei, var at dei har ligge i korga hans heile sommaren :) Fullt der, ja... Men vi hadde snøvbyger til slutten av mai, så det er ikkje så veldig lenge sidan alt vart brukt... (bra forsvarstale?)

  Vil gjerne vinne hue, mine to er nok for store for desse,
  men julegåvene må i box! Likte veldig godt den som lillemora di har på seg!

  E

  SvarSlett
 14. Så fin lue! Og så søt modell! Kjenner meg for øvrig godt igjen i beskrivelsen din. Sommerklærne her i huset ryddes som regel bort i januar... Jepp... Så den som sto og gravde febrilsk i kassene med vinterklær nede i kjelleren mandag morgen var denne fruen her, desperat på jakt etter noe som kunne holde ungene litt varmere enn crocs og badetøy. Høsten kommer like overraskende på meg hvert år! (Men det gjør jammen meg våren også...)

  Vi ønsker oss uglelue - gjerne svart/rosa eller rosa/grønn. Just my cup of tea!

  SvarSlett
 15. Den var nydeleg den hua jenta di har på, men også den raude med kvite blomar på sidene. Eg har alltid store planar om å strikke heile vintragarderoben sjøl,en ullsokk er klar til no...

  SvarSlett
 16. Min 3 åring hadde garantert elsket denne rosa luen

  http://www.lovebaby.no/collections/luer/products/beret-lue-med-dusk-rosa

  SvarSlett
 17. Vi ønsker oss denne:

  http://www.lovebaby.no/collections/luer/products/lue-skjerf-blomst-rod

  :)

  SvarSlett
 18. Du, hvis du blir lei av Henny, kan du sende henne til meg. Så jeg kan kle på henne fine luer og kjoler og smile dagen lang av den skjønne ungen med det farskjate smilet. (farskj er et trøndersk uttrykk, jeg er ikke helt sikker på hva det betyr for jeg er sunnmøring, men jeg tror det betyr rampete på en sånn herlig, barnaktig måte, ala rakkerungene)
  Ellen :)

  SvarSlett
 19. Jeg syntes den rosa beret-lua med dusk var finest :)

  SvarSlett
 20. Jeg glemte helt å velge lue :)
  Jeg velger denne:http://www.lovebaby.no/collections/luer/products/strikket-ugle-lue-rosa-svart
  som jeg vil gi til mitt yngste gammeltantebarn, Saga.
  Ellen :)

  SvarSlett
 21. Jatakk! Lik den jenta di har hadde garantert vore suksess her i huset. ;)

  SvarSlett
 22. Virkelig kledelig den lua på prinsessen. Ikke rart man ønsker seg flere søte, små prinsesse-barn. ;) Siden jeg har prins ønsker jeg denne lua: Brun/svart uglelue: http://www.lovebaby.no/collections/luer/products/handstrikket-ugle-lue-brun-svart

  SvarSlett
 23. Mange søte luer!
  Som ull.elsker-mamma, må jeg velge den datteren din modellerer. Samme farge, og 1,5-2 pr (2 hvis små i str)

  SvarSlett
 24. Brun/svart uglelue. Ja, takk :)

  martine@readentertainment.no

  SvarSlett
 25. Et tips er å fornekte at vinteren er i anmarsj.. da slipper du å lete etter alle de varme klærne (men får til gjengjeld lov å bekymre deg for om barna dine har aaaltfor lite klær på seg bare fordi du selv er varm! :))

  Jeg synes lue-skjerfene var veldig fine, både den brune og den røde! :)

  SvarSlett
 26. Uglehua i ull såg god og varm ut - også har den "rett" rosafarge kjenner eg jenta vår godt nok. Vi skal på vinterklærshopping i helga, kanskje slepper vi å kjøpe hue??

  SvarSlett
 27. VI trenger så absolutt ei ny lue. Er så lei Hello Kitty luer at jeg holder på å spy! Den som du har på bildet, bare i hvit likte jeg!

  SvarSlett
 28. Så skjønn hun var med rosa lue :D
  Min 3 åring hadde vært supersøt i den røde luen : http://www.lovebaby.no/collections/luer/products/lue-skjerf-blomst-rod

  Klem Tove

  SvarSlett
 29. Supersøt lue!! Den ønsker jeg meg til frøkna mi , men i beige farge!! Må da passe perfekt til den nye lilla dunkåpen med pels rundt kanten!!


  Maybo76.

  SvarSlett
 30. Ha ha.. Det hørtes kjent ut! :D

  Likte lua på bildene over her! :)

  Cathrine

  SvarSlett
 31. Likte godt uglelua i grønn/rosa. Tror den hadde falt i s
  smak hos frøkena også. 😄

  SvarSlett
 32. Rosa er det som gjelder, så ønsker meg den samme som datteren din har på seg.

  SvarSlett
 33. Trikset er å ha så god plass i garderobeskapet at du ikke trenger å pakke det bort om våren ;-) Men nå tyter det til gjengjeld med altfor små og ødelagte votter der... Det er visst på tide med en opprydning...!

  Dersom jeg er heldig og vinner ønsker jeg ei blå og svart uglelue til min søte nevø.

  SvarSlett
 34. Hei igjen Pia! Fortsatt like artig å lese bloggen din. Jeg har ingen jenter selv, men to søte gutter. De er uheldigvis litt for store for disse luene (1,5 og 3 år gamle ). Jeg har derimot ei nyyyyydelig niese som ville kledd den rosa lua som din datter har fått utrolig bra, så hvis jeg skulle vinne, så ønsker jeg meg den :)
  Karianne

  SvarSlett
 35. Jeg vil gjerne ha en rosa lue.
  Sissel.

  SvarSlett
 36. Gud så søt hun er og så stor hun har blitt! Likte den lua hun hadde på jeg:-)

  SvarSlett
 37. Jeg ønsker meg en uglelue i brun/sort til min vakre faddergutt, Erik 15 mdr. Merethe

  SvarSlett
 38. Synes den rosa var nydelig ja
  torill

  SvarSlett
 39. Jeg er med :)
  Ønsker meg samme lue til dattra mi, http://www.lovebaby.no/collections/luer/products/beret-lue-med-dusk-rosa

  Veronika-bullshit@hotmail.com
  MammatilCornelia.blogg.no
  Har også en konkuranse gående fra Lovebaby nå :)

  SvarSlett
 40. Hei,

  Ville gjerne være med på denne trekningen, flotte luer.
  Syns spesielt "Lue-skjerf med blomst i lysebeige" var veldig fin, så den ønsker jeg meg til min 3 år gamle datter.

  Sissel
  sissellunde@yahoo.no

  SvarSlett
 41. Det var en søt lue på en nydelig jente! Jeg ønsker meg "Lue-skjerf med blomst" i rødt.

  SvarSlett
 42. Tror nok mormorungen også hadde kledd lue maken til Vesla :)

  SvarSlett
 43. Jeg blir med, og ønsker meg lue-skjerf! Tusen takk, og god helg.
  Klem :-)

  SvarSlett
 44. Mange kule luer her. Det måtte blitt en av ugleluene. De blir nok lagt merke til. God helg fra Ebba

  SvarSlett
 45. Masse kule luer. Ønsker mest en av de blå ugleluene, men ingen av de var på lager nå. Så om det ikke går å velge de ville vi hatt en beige lue maken til den treåringen din har.
  God helg :)

  SvarSlett
 46. Vår fireåring elsker rosa, og trenger vel kanskje en lue til,så den rosa som treåringen deres har, ville være super, hvis jeg var så heldig å vinne. Men jeg er vel egentlig kanskje for sent ute... God helg!

  SvarSlett
 47. Ønsker oss blå uglelue....:)

  karimamma

  SvarSlett
 48. Hei! Vi ønsker oss den kjempe søte lua som datteren din har på seg! Takk for en utrolig artig blogg! Lyspunkt i en travel hverdag! :)
  God helg! :)

  ingkons@gmail.com

  SvarSlett
 49. Brun og blå uglelue hadde nok sittet fint på veslekællen vår :-)

  SvarSlett
 50. Vi hadde valgt en beige uglelue :-)

  SvarSlett
 51. Vi hadde valgt en beige lue som den jenta di har :-)

  SvarSlett
 52. Oj,sorry mange innlegg,skreiv feil først med den uglelua,siste innlegget mitt gjelder ;-)

  SvarSlett
 53. Litt for sein til å melde meg på, men jeg ville bare si hvor herlig det nederste bildet var!! :)
  God fredag!
  Klem June

  SvarSlett
 54. Eg vil verr me hvis d ikkje e for seint?:-) vil gjerna ha den som du har, bare beige:-)

  SvarSlett
 55. Hei,
  Mange fine luer men synes den du har var lekker. Ønsker den i rosa. En morsom blogg du har.

  SvarSlett
 56. Klør den på? Lurer på å kjøpe den på ebay, der er den superbilllig (tips til de som ikke vinner dette..)

  SvarSlett
 57. I siste liten....Vinner aldri, men verdt er forsøk! Tar 100 lodd på lotteriet ditt ;-)

  Ru

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails