mandag 13. august 2012

Menn. Og blogglesing

Min kjære har jo hele tiden vært trofast mot meg. Han har etterhvert hivd seg på Elisabeth og Trine. Han elsket Bergljot og har nok først nå klart å innse at det er slutt.  Og han har snust på Olga.

I løpet av ferien fant han seg ei ny. "Hva heter hun fra Tromsø som skreiv om deg og mammablogging?" sa han litt sånn lett og ledig en kveld. Jeg svarte Liv-Inger. Jeg var knapt ferdig med å rulle min flotte østlands-rrrr før han heiv seg rundt.
Mann som bare skal sjekke "mailen"

Så oppdaga jeg at flere kvelder gikk med til blogglesing på iPhonen. "Har du blitt helt hekta på Liv-Inger, nå eller?" sa jeg en kveld han kjapt prøvde å late som han skulle inn på VG nett. Men jeg så at han hadde kommet seg tilbake til 2010 i Liv Ingers arkiv. "Herregud, leser du hele bloggen fra start til slutt?" spurte jeg (selv om det vel egentlig var det motsatte - fra slutt til start.)
"Ho skriver bra da!. Ho er saklig - skriver om emner, liksom"
"Gjør ikke jeg det, da?" sa jeg, litt snurt.
"Kunne du ha skrevet om politikeres bruk av sosiale medier....." begynte han, men da sa jeg bare blablabla og gikk for å rydde ut av oppvaskmaskinen.

Leser menn blogger? I smug?

Ha en flott dag med eller uten smuglesing!

23 kommentarer:

 1. høhø, sånt skjer ja :P

  jeg blir bare glad om gubben gidder å lese min blogg liksom.. men så er den vel kanskje litt slitsom på norsk, jeg vet ikke..

  SvarSlett
 2. Hehe.. min mann leser knapt sin egen Facebook, og følger nok mest med på meg. Det må han, for flere på jobben hans leser bloggen min, så for å unngå å komme helt i bakleksa, er han nødt, hehe.

  SvarSlett
 3. Det hender mannen leser min blogg. Som ved en sjette sans når jeg har skrevet et eller annet som han kanskje ikke trengte se min mening om, eller når han kanskje ble en smule utlevert.

  Men jo, han følger med. Om han følger med andre...? Njaaa.. ikke som jeg vet.

  SvarSlett
 4. Han interesser seg mest for meg<3

  SvarSlett
 5. He he fin han mannen din. Nææ, han titter kun på båtforum for tia. "himler med øya"

  SvarSlett
 6. SV: Samsoving er flott! Men da hun var åtte måneder begynte hun med noe seriøs turning i senga, og ingen av oss fikk sove lengre. Hun sov veldig bra på eget rom etter det, men nå havner hun vanligvis med oss når hun våkner rundt 2-3, og da sover hun gjerne til morgenen når hun vil amme litt. ^_^ Heldigvis har hun roet seg litt, men når hun sliter med tenner eller noe er hun ganske klistret til meg. XD

  SvarSlett
 7. Hehehe....Må bare le... Likt her hjemme..

  Tror det er slik med menn,
  de vil vel ikke at vi skal vite hva de leser på!

  SvarSlett
 8. Min kommende mann (ja, det er det han heter fra nå av og til mai) leser hverken min blogg eller andres. Dermed har jeg jo sjansen til å henge han ut i svært dårlig lys uten at det får konsekvenser, men heldigvis er det ikke så mye å utsette på'n, så det lar jeg være.

  Bergljot er forøvrig savnet av flere enn din mann.

  SvarSlett
 9. Hehehe... nei, jeg tviler pa at Professoren leser andre blogger enn min som han titter pa innimellom (jeg sjekker om han folger med!).. ja, mulig han ogsa leser en og annen mer serios jobbeblogg, kanskje?

  SvarSlett
 10. Min mann leser min blogg..det vet jeg fordi ha sier det..hva han ellers måtte finne på sånn nettmessig anser jeg som hans sak ;-)

  SvarSlett
 11. Handyman leser min (tror ikke han tør annet..... ;)) men jeg tror nok det er store mørketall ang mannlige blogglesere :)

  SvarSlett
 12. Min leser når jeg legger maskina i fanget hans og hyler på skarpt nord-norsk: Les for fa...! (eller, jeg trenger som regel ikke gjøre annet enn å minne han på det litt forsiktig)

  SvarSlett
 13. Oi, så artig da! Jeg tar det som et gigantisk kompliment at mannen din leser bloggen min - og at du skriver om det, Pia! Virkelig! Men nå får jeg jo prestasjonsangst da. Innlegget som ligger øverst hos meg nå er jo regelrett ironisk svada (med en lett oppgitt, småprovosert undertone, lett å misforstå). Nå må jeg jo ta meg sammen og skrive om et ordentlig emne, liksom... ;-)

  Ha en fin-fin ettermiddag, Pia! Og hils mannen fra den seriøse (?) bloggeren oppi nord!:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Gidder ikke å hilse - han leser disse kommentarene også...

   Slett
  2. Jammen ta er han på ballen altså! Imponert!

   Hmmm, slår meg forresten at jeg bør kikke nærmere på egen manns nettvaner. For alt jeg vet er han helt oppslukt i en eller annen bloggbabe et eller annet sted i landet. Shit, kjenner jeg blir lett paranoid her nå...

   Slett
 14. Her må det påminnes om at man har blogg...

  SvarSlett
 15. Jeg kjenner menn som leser blogger. De leser i hvert fall min. Her er det ingen smuglesing. Alle som kjenner meg, vet at jeg er en skikkelig bokorm.

  Cecilie

  SvarSlett
 16. Det er nok mørketall.
  Jeg vet om flere i Bondens vennekrets som leser min blogg,
  men mest menn.
  Bonden selv leser sjelden.
  Svært sjelden.

  SvarSlett
 17. Mannen leses høyt for fra din blogg innimellom. Og Elisabeth. Og Bergljot i hine hårde. Hun er dypt savnet, ja.

  SvarSlett
 18. Hehe, ja menn leser litt rundt har jeg oppdaget :) Tror de liker å få innblikk i hvordan vi tenker :)

  SvarSlett
 19. Min mann les bloggen min, men om han les andre bloggar er eg ikkje sikker på sidan det er smuglesing... Det viser seg forresten at mannen i huset likar at eg bloggar og synest det er kjekt å sjå tilbake på kva vi har gjort med huset/hagen. At det går framover sjølv om han er fortvilt over kor seint det går av og til :-)

  SvarSlett
 20. Å kjære...nå har hvertfall JEG mye å gjøre. Du har linket til så mye nedover i disse innleggene, at jeg får benke meg skikkelig og gå gjennom side for side. Vet ikke jeg, om menn leser blogger i smug. De gjør vel sikkert det. Kanskje ikke så mange "rosablogger" eller interiørblogger. Hvis jeg skulle fersket min mann, tror jeg det blir i refleksjonsblogger...hvis det er noe som heter det ;-)

  SvarSlett
 21. Synst i alle fall det er lurt av han å lese Liv Inger sin blogg, anten det skjer i smug eller ikkje

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails