fredag 6. juli 2012

Alle mine sommerinnlegg

Sommerferietider er ikke tida for å sitte klistra foran dataskjermen. Mobilen kan man ha klistra til hånda store deler av døgnet, men ikke dataen.
Jeg har lyst til å legge bloggen brakk for ei stund. Men jeg frykter at om jeg ikke er innom og bruker orda mine, så forsvinner de.
Disse dagene er det jazzfestival i byen. Da jeg flytta hit til Kongsberg, tenkte jeg "Flate! Jazz?! Av alle ting..." Men jeg ser jo på de festivalene vi har her at jazzbegrepet er ganske så vidt. Og det skjer mye bra under jazzfestivalen.

Jeg har vært stolt tilskuer til flinke unger, både mine egne og andres. Mine barn får opptre på noen av landets beste scener, mens jeg sjøl måtte ta til takke med en svett gymsal i Trøgstad.

Jeg har en del blogginnlegg som jeg godt kan komme med i løpet av sommeren, som "Fortsatt fiiin sommer! (med bilde av en eller annen smilende unge), "Sola skinner!" (med bilde av ei sol), "Grrr....regn!"( med bilde av regn plaskende mot ruta), "Regn, regn, gå din vei!" (med bilde av ungene som sloss inne i stua). Og så noen innlegg om amming og interiør sånn i slutten av fellesferien. Men jeg veit liksom ikke om det er det dere vil ha.

Hva vil blogglesere egentlig ha? Prioriterer de blogglesing om sommeren? Forventer de noe når de går inn i blogger?
Her hadde jeg tenkt et blogginnlegg der jeg skulle skrive "Deilig sommervær!". Men jeg legger det ut nå, jeg. Går vel kjapt ut på dato, bilder som dette, tenker jeg.

Ha en fortsatt fin sommer med eller uten sol!

22 kommentarer:

 1. Masse fine bilder!
  hmm, tror ikke jeg har skrudd på pcn engang på 14 dager, tok ferie fra den.. Tven tok jeg også fri fra forrige uke, denne uken er vi on igjen.. Men nå som både pc og tv er litt på igjen, har jeg pløyd gjennom favorittbloggene sine innlegg siden sist..
  Men leser definitivt mer blogger på vinteren enn sommeren.. =)

  SvarSlett
 2. Ferien min er over, blir ingen flere turer på oss i år. Nå er det resten av sommeren hjemme, med ruging og barseltid. Så jeg sier JA til blogging på sommeren! Og du kan legge ut hva som helst egentlig - jeg sluker alt rått her jeg går og venter (og venter og venter....)!!

  SvarSlett
 3. Alt ryker litt om sommeren. Rutiner. Vaner. Også bloggskriving og -lesing. Men skulle det nå regne i daaagevis i strekk, ja da har man jo gjerne litt tid å slå ihjel. Da vil man gjerne lese blogger! Om hva? Tja, ikke været i alle fall. ;-)

  Ha en fin sommer, Pia, uansett hva du skriver om! :-)

  SvarSlett
 4. Moro å se barn utvikle evner :)
  Bildet nederst er nyyyydelig :)

  Ja, jeg forventer blogging... eh.. og det er så mange som har tatt ferie, og jeg har flyttet til ett ferieparadis (?).. Noen må jo holde bloggverden i gang, for ukeblader har jeg ikke tenkt å kjøpe! Vil ha real life innlegg , hva det enn er ;)

  SvarSlett
 5. Jeg leser, men kommentarer lite nå. Nå har jeg jo strengt tatt titusenandreting å holde på meg i nyhuset, men syns det er deilig å slappe av med litt blogging i tillegg. Du må jo bare gjøre som du føler for. Skriv når du har lyst, la vær når du ikke gidder.

  SvarSlett
 6. Jeg synes det er fryktelig kjedelig med alle bloggene som ligger brakk om sommeren, min egen inkludert. Men det er fullt forstålig at man prioriterer annerledes på denne tida. (Saken er bare den at når blogginga så kommer i gang igjen, kommer det til å være jul det handler om! Væææh!!)

  Heldigvis er de fleste bloggere i gang med mikroblogging, så man får fulgt med på ting allikevel! Hurra for Instagram! ;o)

  SvarSlett
 7. Jeg synes..for å være helt ærlig, at det er bedre å ta sommerpause enn å produsere halvmotiverte innlegg (mener ikke deg nå altså, tenker mest på meg selv..) Enten eller liksom. Jeg prioriterer ikke blogging eller blogglesing om sommeren, og for meg kan gjerne de fleste ta ferie:) (slik at jeg ikke gå glipp av alt..:)

  Sees på IG,det er en gøy sommersyssel!

  SvarSlett
 8. I sommerferien ser jeg at jeg sjelden prioriterer tid foran skjermen, de gangene jeg er innom, er det for å lage klar innlegg for resten av uka, hihi, får nesten litt dårlig samvittighet når noen er innom og legger igjen kommentar (er jo superglad for dem), for jeg bruker minst mulig tid hos medbloggere. Titter kanskje innom sånn i farta, men legger ikke så ofte igjen spor som før, særlig ikke nå når det er deilig sommervarmt og hele familien har ferie:)

  Liker innleggene dine jeg, Pia, uansett:) Må si at du har blitt resergod på foto!!!! Digger bildene dine på IG.
  Søt snuppa di var på dette bildet og flinke gutten din! Staselig og flott ung mann!

  Titter nok innom igjen særig hvis sommerregnet øser ned og jeg får tid til å kjede meg et øyeblikk (noe som er luksus i familieferier, hoho, her går det unna hele dagene...) eller hvis jeg trenger litt avkobling på kveldene:)

  God sommer. Sees på IG

  SvarSlett
 9. Trudde eit øyeblikk du hadde pøst på med alle sommarinnlegg på ein gong, og tok ferie... Men kjekt med litt blogglesing i ferien også, spesielt når veret ikkje alltid er på topp! Blir periodevis med meg, men er jo kjekt å finna noko nytt når ein er innom:) Daglegliv og kvardagsliv blir det jo litt av i ferien også, reknar eg med? Kjekt å lesa om borna dine og alt det rare..eh.. oppfinnsomme dei kan finna på å gjera og å seia;) God sommar vidare!

  SvarSlett
 10. Veldig enig med Heidi.

  Siden så mange tydeligvis tar bloggferie så blir jeg slapp også. Men ser for meg regnfulle kvelder på hytta når barnet er i seng, kortstokken rydda bort og dårlige repriser på tv, da blir det utrolig trist med minimal aktivitet på bloggene jeg følger. Hm, får tid til å lese bøker skjønner jeg he he. Fint det også.

  SvarSlett
 11. For min del blir det vel litt mindre blogging, både egen og lesning, men ikke så veldig mye mindre. Så jeg synes også det er litt kjedelig når det blir så laber aktivitet mange steder. Så et innlegg nå og da gjennom sommeren er fint. Men man må jo føle for det selv da.
  Det er jo mye hjemmetid i løpet av sommeren også, og selv under noen av turene er ipaden/iphonen flittig brukt innimellom. Kjekt med noe å lese da ;o)

  Fine bilder av ungene her og på IG :o)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, har vel gått litt bananas inne på IG...

   Slett
 12. Innom for å ønske deg en god sommer jeg Pia:):)
  Jeg elsker innleggene dine - uansett:)

  SvarSlett
 13. Jeg synes du skal skrive om det DU har lyst til å skrive om. Begynner du å tenke på hva vi leserne vil, tror jeg kanskje det er større risiko for at ordene dine forsvinner. Bloggen er til for deg, ikke oss. :)
  Herlig med spillende barn. Skulle gjerne vært på Kongsberg-jazz en gang. Jeg liker jazz.
  Ønsker deg en super ferie, helst med sol.
  Ellen :)

  SvarSlett
 14. Hehe, selv dette innlegget er genialt.. og det er i grunn mitt svar!

  SvarSlett
 15. Jeg svinser innom bloggene "mine" uansett årstid; er det et nytt innlegg så hurra for det, hvis ikke så svinser jeg videre og kommer tilbake ved en senere anledning.
  Prøver å ikke tenke så mye på hva andre forventer at jeg skal skrive eller hvor ofte en bør ha innlegg for ikke å miste lesere - den dagen jeg kun blogger etter andres behov da slutter jeg.
  Du er jo en unik blogger nettopp fordi jeg føler du surrer i vei med livet ditt og skriver artige tekster om det som faller deg inn; derfor er jeg her. Hadde blogginnleggene føltes påtvunget og uengasjerte hadde jeg vært borte for lenge siden :)

  SvarSlett
 16. Det er blitt lite blogging på meg, men er alltid innom å les på blogger er følger med på! Vi har hatt mykje fint vêr, og då vert skriving av blogginnlegg nedprioritert.

  SvarSlett
 17. hei pa deg,
  Ja, det med blogging gar litt i rykk og harde napp innimellom for meg. Synes det er helt ok, jeg. Men jeg synes du skal skrive om det DU har lyst a skrive om. Det er DIN blogg og du er jo ikke akkurat ansatt for a tilfredsstille oss... Synes ikke det gjor noe at folk tar litt bloggepause. Man kan jo soke litt rundt og komme over andre nye spennende blogger!
  Kos deg i sommeren, med sol og regn og med og uten blogg! Vi er her nar du stikker innom - i alle fall innimellom! :-)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails