tirsdag 22. mai 2012

Villervalla. Og nok et gavekort.

Ha ha, jeg føler at jeg snart må endre den delen av bloggpresentasjonen der ute på høyre side hvor det står "Jeg er lite opptatt av outfits". For det har vært en del outfits i det siste. Og her kommer enda et. Men jeg unnskylder meg med at man må gripe de mulighetene man tross alt får. Og så synes jeg oppriktig at det er stas å få gi noe til dere lesere.


Det er vanskelig for meg å vite om den som vinner virkelig er en trofast bloggleser, eller bare en slenger. Jeg får ikke sjekka det. Om man legger til seg som følger, enten her i bloggen eller på bloggens facebookside, er ingen garanti for at man faktisk liker eller leser bloggen. Derfor kan jeg ikke ha så mange krav for å bli med på såkalte blogglotteri. Det får være åpent for alle. Likt for alle. Slenger eller ei.

Nå er det et gavekort fra Villervalla som skal deles ut. Et gavekort på 500 kroner. Noe av det jeg liker godt ved Villervallaklærne, er fargene. Og prisen. I motsetning til mange andre "merkeklær", er Villervallas priser ikke så ille. Du får mer enn kun en skarve shorts for fem hundre kroner.
Sjekk Villervallas nettbutikk, finn ut hva du vil bruke fem hundre kroner på, og skriv det i kommentarfeltet. På fredag trekker jeg en tilfeldig vinner.
 Lykke til:).

Ha en super tirsdag med eller uten vinnerlykke!

83 kommentarer:

 1. Heihei! D ville nok blitt en overall og en fleecedress til veslesjura ;)

  SvarSlett
 2. Vesla di har samme stilen/poseringen på bilder som deg - utrolig stilig :-)

  Ville valgt shorts Grønn med striper, tshirt og solhatt. Så mye kult her :-)

  Hilsen Gørill/Oss5 i familien

  SvarSlett
 3. Det hadde blitt t-skjorte og shorts til eldstemann - vanvittig som de vokser på en vinter :)

  SvarSlett
 4. Plutselig kom sommervarmen, og siden garderoben til toåringen er noget mangelfull når det gjelder sommerklær måtte det blitt et par kjoler (en stripete velourkjole til litt kjøligere dager, kanskje, og så en kul turkis vannmelonkjole) - og da har jeg nesten nok til en gul sitron-t-skjorte også! :D

  SvarSlett
 5. Jeg ville valgt en eller to av de fine, fargerike bodyene, og kanskje en solhatt? Mye fint :-)

  SvarSlett
 6. Hei!
  Jeg tror jeg ville brukt gavekortet på en rosa canvas jakke og en lys dongeri solhatt. Minstemor arver masse fra storesøster, som jo selvfølgelig er kjempefint. Men det hadde jo vært gøy med ei jakke som var ny til henne også! :)
  Klem June

  SvarSlett
 7. Hoho!
  Da kunne kanskje den lille frøkna her fått seg en solhatt som faktisk passer? Den jeg sydde er aaaalt for liten, men hun vil ha den på likevel, og, vel, hun ser ikke akkurat lur ut.. Fnis!

  Eller andre ytterklær, akkurat det er det også manko på her.
  Uansett, mye fint der, så takk for tipset :)

  Liker forøvrig siden din, leser her sporadisk, men da leser jeg meg opp :)

  SvarSlett
 8. Så mye fine klær!
  Og nå som sommervarmen kom oppdaget jeg at snuppa hadde litt lite sommerklær.. Så da ville jeg valgt en turkis melon- t-skjorte, en rosa stjerne t-skjorte, en turkis shorts og en rosa shorts. Det blir litt over summen på gavekortet, så da legger jeg til resten selv :)

  SvarSlett
 9. Mykje fint!! Spørs om eg må shoppa litt der uansett... Men ville valgt ein grøn solhatt og ein grøn shorts til toåringen, og ein lyseblå canvas-kjole til sjuåringen:)

  SvarSlett
 10. ville valgt følgende:
  http://www.villervallashop.no/kjole-vannmelon-rosa.html
  http://www.villervallashop.no/produkter/genser/t-shirt-l-s-grass.html
  http://www.villervallashop.no/produkter/bukse/tights-gronn.html

  LindaPinda:)

  SvarSlett
 11. Hvis jeg er så heldig å vinne, så ville jeg kjøpt en velurkjole og taightser i ass. farger til lilletuppa. Hun har mange fine tunika'er og litt lange t-sjorter, men bare noen få taightser for å ha under.. Også ville jeg sikkert brukt litt ekstra når gavekortet var oppbrukt, for her var det mye stilig ;)
  (Jeg leser forresten bloggen din hver dag, for jeg synes du skriver så bra - keep up the good work!)

  SvarSlett
 12. Body, tights og cap med stjernetrykk, blå, hadde jeg valgt om jeg hadde trukket flaksloddet :)

  SvarSlett
 13. Digger Villervalla, og har handlet fine klær der for ikke så lenge siden.
  Ville hatt en sort heldress med striper hvis jeg vant. Buksene er også fine!

  Lykke til, til meg.

  SvarSlett
 14. Tja, hva med rød velourkjole og en kul dongeribukse? Finfint!

  SvarSlett
 15. Hvis Alderdommens Trøst hadde vært så heldig at mora vant,ville han nok gått for en jakke. For det trenger han...

  Karimamma

  SvarSlett
 16. Hvis jeg vinner ville det ha blitt en dongrikjole og body og thigts på litja. :)

  Elsker fargene på Villervalla.

  Her leses bloggen din hver dag, alltid noe bra å lese. ;)

  SvarSlett
 17. En fargerik kjole, kanskje?
  Vannmelonkjolene var kule!

  SvarSlett
 18. Det hadde helt klart blitt stjernetskjorter på begge ungene og kanskje en short eller noe?!

  SvarSlett
 19. Fargerike klær på barn er bare så herlig :D
  Her skulle det blitt noen fargerike bodyer, gjerne med stjerner og noen bukser og shortser.
  Leser bloggen din hver dag, du skriver utrolig bra!!
  Hilsen Kirsti

  SvarSlett
 20. Der var det mye fint. Må nok titte mer der!

  Hvis jeg er heldig ville jeg kjøpt en kjole til lille jenta
  http://www.villervallashop.no/stripet-kjole-bla-hvit.html

  Og

  jammen en kjole til
  http://www.villervallashop.no/myk-dongerikjole.html

  :) Lille jenta mi er veldig heldig!

  SvarSlett
 21. Jeg er blitt kjoloman, jeg. Ikke til meg selv, da, men til frøkna.... Og hadde nok endt opp med 2 kjoler; Pepita lysrosa og Stripet rosa/hvit.
  Jenta mi kommer til å bli drittlei kjoler. Og rosa. (og lilla og Bambi, men det er en annen historie....) ;-)

  SvarSlett
 22. En av dine trofaste lesera Pia!Men som sjelden gir lyd fra seg...;)
  Blå tights med stjernetrykk, rosa vannmelonkjole, rosa bukse me sky - va i grunnen veldig mykje eg kunne tenkt meg å bruke peng på der!;)

  SvarSlett
 23. Åååå så mye fint til mormorungen! Myk dongerikjole med en søt t-skjorte til tror jeg må være bra!
  Og for en herlig modell du har!

  SvarSlett
 24. Dersom eg no ganske snart vert tante til ei jente, så vert det vannmelonkjole. Elles vert det t shirt og body.

  SvarSlett
 25. Jeg kunne ønske meg en lys dongerikjole,myk og t-shirt tropic
  til prinsesse-barnebarnet vårt på 3.5 år :-)
  Hilsen Farmor

  tevenbs@online.no

  SvarSlett
 26. Rettelse : Det hadde sneket seg inn en uvelkommen B på mailadr.min :
  tevens@online.no

  SvarSlett
 27. Det måtte blitt noe så uorginalt som tskjorter og shorts!

  SvarSlett
 28. Vannmelon t-skjorte og langermet svart med stjernetrykk til stesønnen på 4 :). Eldstemann på 7 er str. 134-140, så det var dessverre ikke så mye til ham.

  Christine B. (fast leser uten blogg)

  SvarSlett
 29. Her er det mye jeg kunne brukt pengene på
  Har helt forelsket meg i den sorte canvas buksen med stjerner på rompa og den regnbue stripete bodyen, men det er altfor mye annet snaset å velge mellom..
  Trofast leser av bloggen din. Ikke så ofte jeg legger igjen spor, men humrer godt av de fleste innlegg :)

  martine@readentertainment.no

  SvarSlett
 30. Heldrakt sitron til dag og heldrakt rosa sky til natta. Viktig å vere stylllllich heile døgnet:-) :-) He

  SvarSlett
 31. Fantastisk mye fint!!! cavasbuksene med stjerne på rumpen, genser/longs med stjernetrykk, stripet joggedress, osv osv. Jeg vil gjerne vinne :))))

  Mette metterokenes@gmail.com

  SvarSlett
 32. Trenger plutselig sommerklær! :))))) Så det måtte blitt eit par korte bukser. Og kanskje ei t-skjorte hvis gaverkortet rakk så langt.

  SvarSlett
 33. Jeg ville kjøpt den smårutete kjolen i gul og en t-skjorte med stjerneprint. Kanskje en shorts også :-)

  SvarSlett
 34. tipper det hadde blitt en "turkis heldrakt med hette"/ onepiece :)

  SvarSlett
 35. Jeg ville brukt det på rosa canvas jakke, eller kjole med hvite skyer. Hadde hatt null problemer med å finne noe hvis jeg ble den heldige vinner:)

  Hilsen Marit

  maithelgerud@hotmail.com

  SvarSlett
 36. Ettåringen trenger shorts,t-skjorte og solhatt til det som forhåpentligvis skal bli en strålende fin sommer i nord :)

  SvarSlett
 37. Tja, det kommer jo an på hvilket kjønn lillingen i magen har det. Og det får jeg tidligst vite om 14 dagers tid :)
  Men om det blir en gutt - kanskje heldrakt starprint turkis, og en grønn overall grass dotstar. Om det blir ei jente: heldrakt starprint rosa og overall grass dotstar. Må ha noe langermet og varmt og godt siden babyen ikke kommer før sent i oktober :)

  SvarSlett
 38. Stripete miniskjørt og eit par t-skjorter. ;)

  SvarSlett
 39. Jeg ville valgt en stripete kortermet heldrakt til henne. Og en body.
  De har veldig mye fint i den nettbutikken. :)

  vennlig hilsen Jeanette

  Jeanettekvinlaug@hotmail.com

  SvarSlett
 40. Jeg hadde nok kjøpt noe nye sommerklær til ungene. teskjorte med stjernetrykk, ei til jenta og en til gutten :)og en shorts til hver, grå til gutten og rosa til jenta ;) Mye fint der inne :)

  bk_bv@hotmail.com

  SvarSlett
 41. Det var en finfin nettbutikk!! Jeg hiver meg med, og ville nok kjøpt cap stjernetrykk sort, t-shirt blå/hvit, og bukse og t-shirt hvit sky om jeg var så heldig å vinne :)

  SvarSlett
 42. Ja denne var fin og visstjammen vil jeg være med i trekningen! Jeg ville kjøpt en sort canvasjakke til 8-åringen og nattkjole med rosa skyer på til minstesnuppen.

  SvarSlett
 43. Heia

  Jeg ville kjøpt et par-tre kjoler til pia mi, det var så mange fine at det var litt vanskelig å skulle velge så det blir en jobb for seg sjøl NÅR jeg vinner :)

  SvarSlett
 44. Oioi! Eg går for alt som er regnbogefarga. Og pepitaruter då gitt, det er jo lekkert. Vi trenge shorts forresten...fin nettbutikk dette her!

  SvarSlett
 45. Fine Hennie. Fantastisk med bunadsko til sommer outfit. Aldri tenkt på før. ;) Jeg prøver meg på ny siden vinnerlykken var stor forrige gang. Det måtte nok blitt noen klær med blå skyer og kanskje en dongeri kjole. Mye fint å velg i. Tvi tvi.

  SvarSlett
 46. Herlige Villervalla!
  Jeg hadde mest sannnsynlig gått for en cordfløyelkjole i mørk lilla og en capti myk i lys dongeri om jeg hadde vært så heldig å vinne :)

  SvarSlett
 47. Jeg tror jeg går for noe i ruter, jeg. Kanskje en fin sommerkjole?

  SvarSlett
 48. Heisann :)
  Om jeg vinner trenger Lillegutt`s klesskap noe nytt. Plutselig kom sommeren og her er det skralt med sommerklær :)
  Ha en fin dag Pia

  SvarSlett
 49. Da hadde det nok blitt en gul pepita kjole og en summer suit tropic - og så skulle nok den siste hundringsen fått bein og gå på den også ;-)

  SvarSlett
 50. Jeg ville kjøpt en blå capribukse og en canvasjakke:)

  SvarSlett
 51. Jeg ville kjøpt t-shirt, shorts, capri og strømper ;o)

  SvarSlett
 52. Ojoj, jeg ville hatt dongericapribukse og vannmelonkjole og en sånn rosa rutete kjole :) Og da har jeg vel sikkert brukt opp alle pengene og mere til...

  SvarSlett
 53. Hei Pia!
  Jeg er en ivrig føler som støtt titter innom bloggen din. Artig vitaminpille når dagene er alt for hverdagslige og grå. Når det gjelder denne gi-borten så har jeg ikke hatt hell med meg tidligere men kaster meg optimistisk med alikevel. Enda en gang. Synes det var noen fine heldrakter på nettbutikken, mange fine og klare faeger.
  Ha en finfin dag!

  Lonekone

  SvarSlett
 54. Dette har jeg jo handlet i Sverige før, kjempedeilige klær!

  Hadde jeg vunnet, måtte nok lillebror fått litt nye sommerhabitter. Glemte nemlig at det kunne bli sommer i Norge, og har nesten ikke et lett sommerplagg til han (sett bort fra kjolene etter storesøster, men får meg liksom ikke helt til å ta på det...). Passet dårlig etter mannen har satt inn shop-stop ;) Ville gått for pepitarutet heldrakt, matchende blå sommerhatt, og en blå/hvit-stripet shorts.

  SvarSlett
 55. Mye fint her i flotte farger:-)
  Jeg ville valgt body med stjerne og hood overall til min minste prins.

  Klem Sissi
  sis-wen@online.no

  SvarSlett
 56. Jeg ville kjøpt et par shorts, og en t-skjorte med stjerner på til gutten min;)

  Hilsen Marit. haugland_marit@hotmail.com

  SvarSlett
 57. Jeg leser bloggen daglig, men det er umulig å se siden jeg hverken er følger eller skriver kommentarer..... Jeg syns det er en herlig start på arbeidsdagen:-) Mye fine og gpde klær fra Villervalla. Jeg har kjøpt noen tidligere, og nå ville jeg kjøpt en tigts og en pepitarutete kjole til snupp og en shorts til storebror.

  SvarSlett
 58. Dette er jo herlige produkter.
  Prinsessen i magen hadde nok fått en heldrakt rosa sky. Også synes jeg både at heldrakten med eple og heldrakten med rosa pepitaruter var utrolig søte (selv om til og med jeg skjønner at det kanskje ikke er så praktisk når termin er i midten av august) :)

  Også vil jeg samtidig få si at det siste bildet av snuppa di var fantastisk! Det stråler av sommerglede :)

  SvarSlett
 59. Jeg definerer meg selv som Sniker..innom når innleggene dumper ned i bloglovinen, men kommenterer sjeldent. Vinner jeg tror jeg det ville blitt dongerijakke på snuppa..og en pepita-rutet kjole. Måtte den beste vinne (megmegmeg,høhøh) :-D

  SvarSlett
 60. Definitivt følger! :) Mye fint hos Villervalla, liker fargeglade, kjønnsnøytrale klær! Tror det ville blitt en Hood overall til minstemann og t-shirt med stjernetrykk. Eller muligens t-shirts til alle 3 gutta... Vanskelig å velge ja!:)

  SvarSlett
 61. Ville kjøpt en foret denimoverall. TØFF! =)

  SvarSlett
 62. Der var det mye fint! Dersom jeg blir den heldige vinner vil jeg velge en kjole til min datter på to og noe som matcher til hennes nye lillesøster på to måneder :-D

  Karianne (innocua@hotmail.com)

  SvarSlett
 63. Jeg ville kjøpt overtrekksbukser til gutta.
  Ja, litt kjedelig nå som det skal være sol og varm sommer, men vi bor i nord, gutta trenger det... :)

  SvarSlett
 64. Tights rosa, Tights grønn, T-Shirt Pepita S/S Lys grønn og T-Shirt Pepita S/S Rosa. Det blir 520 kroner, da, men så får jeg antrekk til begge twinsa og det er ganske enkelt en nødvendighet.

  SvarSlett
 65. Flotte farger og flotte priser! Absolutt et godt alternativ til H&M og Cubus etc. Jeg slenger meg med! Jeg digger den sommerheldrakta med mange striper i forskjellige farger! Og så en cordfløyel overall. Men jeg har ikke kommet til 500 kr helt enda. Jo, den grønner canvas-jakken! Da er jeg meget godt over 500 kr! :D

  SvarSlett
 66. Herlige og HOLDBARE klær i tøffe farger. Denne gangen ville jeg gått for t-skjorter og tights med rosa stjernetrykk til 3 og 4 åringene mine :)

  guri_larsson@hotmail.com

  SvarSlett
 67. Fine klær! Jeg ville brukt gavekortet på rosa t-skjorte med skyer på, rosa shorts og solhatt. Da hadde den 15 mnd. gamle jenta mi blitt veldig veldig fin :-)

  SvarSlett
 68. Det må bli ei kul stjerne t-skjorte til 4 åringen og ein av dei artige kortarma bodyane til minin.treng og tynne skjerf dei var jo stilige.

  SvarSlett
 69. Åh, der var det mye fint :)
  Jeg hadde nok gått for vannmelonkjolen og en av de gule t-skjortene. Pepita tror jeg den het...kjempe fin :)

  SvarSlett
 70. Jeg ville nok valgt turkis canvas kjole og rosa hel pyjamas til lilletulla mi:) Takk for at du delte denne butikken, masse fint!

  SvarSlett
 71. Så søt modell du har :-) Flott side - ser mye jeg kunne tenkt meg å kjøpe til tantegull her :-D Hadde jeg vunnet, ville jeg hatt pepita kjole rosa, capri canvasbukse rosa og skjerf pepita rosa

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 72. Åååå der var det MYE fint, tror det måtte bli noen herlig stripete bukser til godgutten min og kanskje en vannmelon kjole til pia mi ;)

  SvarSlett
 73. Masse flott, likte de canvasjakkene godt, men siden de ikke finnes i stor nok størrelse for vår åtteåring, ønsker jeg noen tøffe dongribukser til nevøen vår på fire år.

  SvarSlett
 74. fine saker!!
  vi trenger shortser. mange shortser!
  grønn med stjerner, eller denim kanskje? ja, det høres bra ut.

  SvarSlett
 75. Oi, der va masse fint! =) Hadde nok kjøpt kjoler til mine prinsessenieser, vannmelon eller tropic.. =)

  SvarSlett
 76. Så mye fint og sommerlig! Måtte nok ha blitt noen t-skjorter og shortser til gutten min på 2 år, feks med stjernetrykk i grønn. Likte også kjempegodt vannmelon kjolen, denne måtte nok ha blitt presang til niesen min :-)

  SvarSlett
 77. Jeg bor nærme svenskegrensa, og der er det flere butikker som har Villervalla klær. Supre plagg!! Datteren min trenger nye sommerkjoler. Likte melonkjolen både i rosa og turkis og sommerkjole tropic.
  Glad pingst!!!

  SvarSlett
 78. Oi!..tror ikke jeg har så god tid akkurat nå at jeg klarer å bestemme meg! ;P
  Men det hadde nok blitt en slags søskenmatch i forskjellige farger til guttene min på snart 2&4år og jenta som skal ut om 13dager (om jeg får viljen min, sterk vilje så får vi se hvem som er staest).
  Men tror nok det hadde blitt handla for 'litt' mer enn gavekortet om jeg skulle inn der, vanskelig å stoppe når man kommer godt igang!

  Etter to gutter ser jeg ikke mye 'jentefarger' i kleskurven med nyvaska babytøy som står på bordet her...heldigvis går det bedre med blått på jente enn rosa på gutt ;P

  SvarSlett
 79. Det måtte nok blitt kjoler. I flertall. Lillefrøkena her i huset nekter gå i annet. Og nå når det endelig er sol kan hun få gå i kjole, til og med uten strømpebukse. Mange fine kjoler å velge mellom, så det blir ikke lett....

  SvarSlett
 80. Ville nok brukt det på rosa canvas jakke og sånne tomatovanter!

  SvarSlett
 81. Så fin nettbutikk!! Takk for tips! :D

  Hedda har blitt veldig glad i kjoler i barnehagen, øynene lyser om morgenen når kjolen blir hentet frem, så jeg måtte kjøpt noen nye kjoler - faktisk - og tights til. :D

  http://www.villervallashop.no/produkter/kjole/kjole-tropic.html
  http://www.villervallashop.no/produkter/kjole/kjole-starprint-bla.html
  http://www.villervallashop.no/produkter/bukse/ensfarget/tights-turkis.html

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi må jo håpe at sommeren ikke er over til uka ;P

   Slett
 82. Åh, så mye flotte klær i sterke farger! herlig!

  Jeg tror nok det ville blitt en ny jakke til min 5 år gamle jente.
  denne kanskje
  http://www.villervallashop.no/produkter/ytterklaer/jakke-canvas-rosa.html
  eller denne
  http://www.villervallashop.no/produkter/ytterklaer/jakke-square-print.html
  gavekortet rekker da akkurat til et par knæsje fingerhansker også, noe vi aldri får nok av her i huset
  http://www.villervallashop.no/produkter/ytterklaer/fingervott-stripet-pool.html

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails