tirsdag 29. mai 2012

Sniktitt

Ann Sissel sendte over et par bilder fra gårsdagens fotosession. En liten sniktitt. Eller en sneak peak, som vi vel bør si i bloggverdenen. Jeg synes at bildene er nydelige, og nå gleder jeg meg enda mer til å se resten!

Foto: Fat Monkey
Ha en fin kveld!

38 kommentarer:

 1. WOOW! Utrolig fine! Så flink hun er, ja og nydeligt barn er det jo også...
  Håper jeg får sjangsen til å ta en sånn fotosession på min gutt en vakker dag... :) Før han blir voksen, heheh...:)

  Hilsen Marit

  SvarSlett
  Svar
  1. Ann Sissel er flink, ja:) Det er gøy å se bilder av barna sine som andre har tatt.

   Slett
 2. For noen nydelige bilder!! Helt utrolig!!

  SvarSlett
 3. Wow for noen fantastiske bilder!

  SvarSlett
 4. Utrolig fine. Vesla har et par helt spesielle øyne.
  Ellen :)

  SvarSlett
 5. Flotte bilder! Men fotogen ho tausa di også då!
  Ang. tv`en har det ikkje noko med fargen å gjere, heller antal tommar... Gigantisk i mine auger :) Men som eg sa; eg likar den også. Herleg å sjå filmar på stor skjerm! Og eg er jo like glad i svart som kvitt!

  e

  SvarSlett
 6. Fin hun er, og ikke minst nydelige bilder. Synes som du det er ekstra artig å se bilder noen andre har tatt av mine barn.
  Gleder meg til å se flere. Vesla di har noen fantastiske øyne.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jo da, hun har vakre øyne, men tror nok fotografen har fiksa litt og redigert litt;) Men resultatet ble jo flott:)

   Slett
 7. Wow! Vakre vakre bilder! Og jenta di er jo bare superherlig!!

  Klem Tonje

  SvarSlett
 8. Kjempefine!!! Du skal vel vise flere også? Ann Sissel møtte jeg på boklanseringen av "Made by me", trur eg. Tror vi skal ta oss en tur til en fotograf i løpet av sommeren. Det er liksom noe annet - og Tobias er det jo nesten helt umulig å få et bilde av.

  SvarSlett
  Svar
  1. Fikk bare disse to bildene nå, men om et par uker har hun flere klare. Helt noe annet å få andre til å ta bilder av ungene, ja. Hun tok bilder av guttene, både sammen og hver for seg. Gleder meg til å se dem - jeg strever med å få tatt ålreite bilder av gutta, de skal bare tulle og gjøre seg til.... Ann Sissel var nok med i den boka, ja, hun syr flotte kjoler;)

   Slett
 9. Nyyydelige! Håper vi får se flere.

  SvarSlett
 10. Flott! Jeg synes den veggen bak var fin også, he he. Sto godt til den gule kjolen så da lurer jeg litt på om det var tilfeldig.

  SvarSlett
  Svar
  1. Helt tilfeldig. Nei, da, Ann Sissel valgte en nøytral bakgrunn (vi var på en togstasjon, faktisk!), og jeg hadde jo med flere outfits:)

   Slett
 11. Noe så nyyydelig denne jenta di, og ja, nydelige bilder!!!

  SvarSlett
 12. Enig. Det var flotte bilder!

  SvarSlett
 13. Helt enig....bildene er kjempebra....så herlig der hun sitter på kofferten. Jeg blir så imponert av sånne kreative og flinke damer. Bare å komme på den enkle og geniale settingen uten all mulig dill og fjas....

  SvarSlett
 14. Helt enig:)
  Bare nydelig!
  Jeg likte spesielt godt det siste!

  SvarSlett
 15. Kjempefine bilder, og øya på det siste bildet!!!!
  VAKKERT !!! nyyydelige gullpia di ;))

  Ha en fin kveld !!

  Maren.

  SvarSlett
 16. Utrolig flotte og unike bilder av den skjønne jenta di :)

  SvarSlett
 17. Nydelige bilder, og veldig hyggelig å se igjen en Majakjole i en så fin setting. :) Gleder meg til å se flere bilder!

  SvarSlett
 18. Fantastiske bilder, gleder meg til å se flere!

  SvarSlett
 19. Så fine!! Herlige øyne;)

  SvarSlett
 20. sagt det før, sier det igjen: så nydelig den, jenta di!!!!!!!

  SvarSlett
 21. Åh, fantastisk. Det nederste var et skikkelig blinkskudd. Nydelig!

  SvarSlett
 22. Kjempefine bilder!
  Alltid morro å se resultatet etter sånne proffe foto-shoots :)

  SvarSlett
 23. Virkelig nydelige! Så har du jo også fire fantastisk vakre unger også :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails