tirsdag 1. mai 2012

Ikke et, men TO gavekort fra Alma og Lukke!

Jeg har tidligere skrevet om Alma og Lukke, og jeg har vært så heldig å få teste ut noen plagg fra nettbutikken deres.

Nydelig kjole fra Rohde.

Nå gir Alma og Lukke bort TO gavekort til mine lesere! Hvert gavekort har en verdi på 500 kroner!

Ta en titt inne hos Alma og Lukke og finn ut hva du vil bruke gavekortet på hvis du vinner. Kanskje vil du kjøpe nye 17.mai-klær til barnet ditt?

Jeg trekker førstkommende fredag, samtidig som jeg trekker dette blogglotteriet.

Altså: Finn ut hvilke plagg du vil ha. Skriv det i kommentarfeltet under her. Og om et par dager får du kanskje ønsket ditt oppfylt:)

Ha en super maidag med eller uten pentøy!

83 kommentarer:

 1. Hei

  Alma og Lukke har så mye fint, men jeg faller på følgende

  Blå cordbukse og lyseblå heldrakt til å ha under :) (str 3mnd)

  http://www.almaoglukke.no/?page_id=3&category=20&product_id=1193
  http://www.almaoglukke.no/?page_id=3&category=20&product_id=1185

  Kirsti

  SvarSlett
 2. Jeg har vært innom her før og kommentert,men siden det ser ut som det er en ny konkurranse,våger jeg meg frampå igjen :))
  Det er så mye lekkert å finne på Alma og Lukke,at en farmor kan gå aldeles bananas ! Blant mye annet kan jeg ønske meg denne nydelige buksa til barnebarnbaby som kommer i juli :
  MeMini Tinny overall
  Hilsen en farmor

  tevens@online.no

  SvarSlett
 3. Hei. Der er det mye fint, men hadde nok plukka ut Wheat tyllskjørt til minstejenta og Wheat teskjorte wilderness til gutten:-) bk_bv@hotmail.com

  SvarSlett
 4. Jeg er sikker på at vår åtteåring hadde sett kul ut i Aya Naya Genney bukse rouge, jepp. :-)

  SvarSlett
 5. Utrolig vanskelig å velge, men hadde nok blitt denne http://www.almaoglukke.no/?page_id=3&category=35&product_id=1177

  martine@readentertainment.no

  SvarSlett
 6. Om jeg vinner, velger jeg Rohde grå hettegenser til toåringen min : ) Den var nyydelig!

  Birgitte : )

  SvarSlett
 7. Jeg tror jeg hadde kjøpt en MeMini bukse moses sand og wheat t-skjorte:)

  Camilla N.

  SvarSlett
 8. Ååååå så mye lekkert de hadde der :)) nyyyyydelige barneklær !!!
  Tror jeg hadde gått for et tyllskjørt, eller den skjønne kjolen med volanger til storpia mi,
  og kanskje en tøff skjorte til lillebror ;)

  tvi-tvi håper jeg vinner !!!!

  -maren-

  SvarSlett
 9. Den lilla Rhode-kjolen. Jeg har ikke barn. Men jeg har småsøstre som også er guddøtrene mine. Sånne som jeg gjerne skjemmer bort med nydelige plagg. :)

  SvarSlett
 10. Aya Naya Gersemi kjole rouge, til eldstedatter... Krysser armer, fingre og tær =)

  SvarSlett
 11. De har så utrolig mye fint!! Vet ikke helt hva jeg ville bestillt, men synes det settet med tskjorte og shorts fra Katvig er så fint!! Ellers så er jo den lilla Rhode kjolen nydelig!!

  SvarSlett
 12. http://www.almaoglukke.no/?page_id=3&category=20&product_id=1266
  Denne ville jeg bestilt :)

  SvarSlett
 13. De har så mye fint til gutter, så det var litt vanskelig å velge. Tror det hadde blitt en Molo T- skjorte med helikopter på i str 140 til eldstemann, måtte nok kjøpt noe lignende til minstemann også, kanskje Molo T-skjorte camper i str 128 til han. Litt over gavekortsummen, men det går jo ikke å velge noe så fint bare til en gutt vel?

  SvarSlett
 14. Eg tar gjerne imot to gavekort! :)
  Elise ønsker seg MeMini Kaisa bukse. Trur eg.

  SvarSlett
 15. Alma og Lukke har mye fint, jeg har handlet der et par ganger, og har vært veldig fornøyd! Jeg ønsker meg Wheat tyllskjørt til minstejenta, eller Aya Naya Genney bukser til de store jentene, eller Rohde Cardigan i pudder til alle tre... ikke lett å velge... :-D

  SvarSlett
 16. Hurra, de har så mye fint! Jeg går for aya naya bluse og cardigan:) masse lykke til for meg!

  SvarSlett
 17. En stripet Wheat skjorte hadde kledd min sønn godt. :-) Og masse annet der også. Som den genseren med Folkvognbussen.

  SvarSlett
 18. Da hadde det nok blitt en, eller kanskje to, Molo t-skjorter til 2-åringen. Synes alltid det er så mye vanskeligere å finne fine og tøffe gutteklær enn til jenter. Men Molo har så mye fint. Ja da er det vel bare å krysse fingrene nok en gang. Tvi tvi. :)
  Hanna

  SvarSlett
 19. Jeg tror det må bli gensre fra Molo. Men til hvilken av tvillingene, mon tro? Tenker vi sier det sånn at om Emma vinner den genseren med katter på så får jeg bare kjøpe den med enhjørninger til Anna. I all hemmelighet synes jeg jo at den Molo-gensern med roser på kunne blitt solgt i damestørrelse XXL, slik at jeg også kunne fått :)

  SvarSlett
 20. http://www.almaoglukke.no/?page_id=3&category=35&product_id=1181 Denne MeMini Mathilde velourkjole til eldstedatteren min ønsker jeg meg- den var nydelig, og hadde passet prinsessa mi utmerket ;)
  Helen

  SvarSlett
 21. Jeg vil gjerne ha den stripete skjorta axel fra wheat. Også kunne jeg veldig gjerne tenkt meg veggklistremerker da vi ikke har lov å slå inn spiker i veggen her vi bor,dvs kjedelige hvite vegger!!

  SvarSlett
 22. Er en viss fare for at man ryker på mer enn verdien på gavekortet. Men i første omgang hadde jeg valgt wheat cordbukse baby pudder og kanskje en av hollys heldrakter eller bodyer (den stripete rosa hadde jeg nok endt opp med) til prinsessen som kommer i august!

  Tusen takk for muligheten!

  SvarSlett
 23. Jatakk! Då vil eg altså ha ein MeMini Holly overall og Hollys heldrakt kløver rosa. ;)

  SvarSlett
 24. Blogglotteri - og man blir litt sånn smågrisk og tenker - her må jeg være med :-). Jeg har dog, i rettferdighetens navn, fulgt med deg her inne en stund. Koser meg med dine gode betraktninger over små og store, viktige og mindre viktige hendelser i en mammas hverdag. Tror vi er mange som kjenner oss igjen :-). Om jeg nå skulle være så heldig å vinne, ville jeg nok, om minstefrøkna på 3 hadde fått bestemt, brukt gavekortet på den sprelske ballongkjolen fra Molo. Hadde jeg bestemt selv, ville det nok blitt noe "rosa dill i tyll" som mest sannsynlig aldri ville ha blitt brukt :-).
  Ingeborg

  SvarSlett
 25. Memini plaggene er utrolig fine, men jeg har nok falt mest for tyllskjørtene:))
  Håper du har hatt en strålende 1. mai:)

  SvarSlett
 26. Oj, der var det mye fint! Jeg forelsket meg helt i seilerdrakten til Lille Barn! Vel, jeg klarte ikke å vente, så jeg måtte kjøpe den med en gang jeg!! Men ser helt klart masse annet å kjøpe der inne dersom jeg er den heldige vinneren av et gavekort! Gleder meg til å se min stoooore baby i seilerdrakten :-) Klem, Tove (reisendetove@hotmail.com)

  SvarSlett
 27. http://www.almaoglukke.no/?page_id=3&category=23&product_id=1147

  lillebror har masse fint arveklær, men tar mer enn gjerne imot noe nytt og "knæsjt" fra en helt super nettbutikk. MASSSE MASSSE fint til både vesla og lillebror her, men skulle vi være heldige, blir lillebror prioritert denne gangen :-) Ha ei fin uke videre.

  SvarSlett
 28. Hei, jeg vil gjerne være med i trekningen og ville definitivt brukt gavekortet til gutteklær til min 8-åring. Wheat-skjorte og Rohde hettegenser var det første som fristet!
  Krysser fingre!

  SvarSlett
 29. Jeg ville kjøpt en Wheat-skjorte til 5-åringen og kanskje det blomstrete skjørtet fra Aya Naya til 3-åringen.

  SvarSlett
 30. her hadde 2 stk Wheat tyllskjørt gjort lykken, en til hver av jentene ;)

  SvarSlett
 31. Så gøy! Jeg blir gjerne med!
  Jeg ville kjøpt en Wheat Axel skjorte og en stripete bermudashorts! Perfekt til bursdager ol fremover! :) Rohde hettegenser var og råfin!

  SvarSlett
 32. Mine to jenter hadde blitt elleville hvis de kunne gått med det pudderrosa tyllskjørtet!

  SvarSlett
 33. Jeg ville ha kjøpt en Wheat heldrakt og en Wheat skjorte til gutten min!

  SvarSlett
 34. Så mye fint! Vanskelig å velge. Men jeg må si at jeg falt veldig for de Rohde-kjolene... Tror mormorungen ville kledd en sånn ja :)

  SvarSlett
 35. Hvis jeg er så heldig å vinne kommer det til å havne et par Molo t-skjorter i handlekurven :)

  SvarSlett
 36. JA TAKK :)
  Må si det var vannskelig å velge, mye fint der!
  Men det står mellom 2 plagg
  MeMini Linde jumpsuit
  eller
  Wheat kjole aqua.

  Ha en fin 1 mai dag videre!

  SvarSlett
 37. Så heldig du er som får slike tilbud! Eg vert gjerne med på bloggelotteriet. Wheat tyllskjørt soft powder str 5 år hadde Malin elska. Matboks og drikkeflaske fe.

  SvarSlett
 38. Ville definitivt kjøpt Alba Ivory kjolen og buksa (Ja, det blir litt mer enn 500 :-) )te vesla mi! Ah, så fin hu hadde blitt. Finare enn de fleste, merkelig nok :-) Krysse fingrane!

  SvarSlett
 39. Tror jeg ville valgt meg MeMini Kaisa-buksa:) Eller kanskje Molo lue Colibri, den var også veldig fin. Vanskelig å velge:)

  SvarSlett
 40. Elsker Moloklær!!! Og wheat sin mørk blå bukse me skjorte til hadde vært supert!! Mette ;) metterokenes@gmail.com

  SvarSlett
 41. Mye jeg kunne tenkt meg her, men tror jeg går for bermudashortsen fra Lille Barn.
  Krysser fingrene:-)

  SvarSlett
 42. Rohde kjole i lilla, kan jeg tenke meg å ha til mitt barnebarn, Gjøa, hvis jeg vinner:)
  Trine:)

  SvarSlett
 43. Så mye nydelig! Jeg elsker wheat klærne, og ville nok gått for wheat pearl kjole og bleiebukse om jeg skulle være så heldig å vinne :)

  SvarSlett
 44. Rohde hettegenser i grå eller Rohde kjole ull i lilla...Vanskelig å velge EN favoritt i en butikk full av fantastisk flotte klær. Om jeg hadde vunnet hadde jeg nok kjøpt det andre plagget slik at både bror og søster her kunne fått hvert sitt nye plagg.

  Jeg er fast leser av bloggen din Pia, og elsker humoren din! Link til min blogg finner du ikke her siden den er lukket for våre nærmeste siden jeg (nesten) ukritisk legger ut bilder av barna.

  SvarSlett
 45. Jeg ville kjøpte en Memini aspen Cardigan og Wheat Bermuda Shorts til gulle mitt om jeg vannt <3

  HIlsen Marit mail: haugland_marit@hotmail.com

  SvarSlett
 46. Jeg vil gjerne være med i trekningen! Vinner jeg, vil jeg gjerne gå for 'MeMini Tinny Overall' og 'Wheat heldrakt blå stjerne' til lillebror i magen. Dette utgjør litt mer enn 500 kr, men da hadde jeg bare lagt til restbeløpet med egne penger :)

  Ha en fin kveld, Pia! :)

  Am.

  SvarSlett
 47. Et rosa strutteskjørt fra wheat til litla trulti mi hadde vært supert! Men mye fint å velge i!!
  hannekb@hotmail.com

  SvarSlett
 48. Fin blogg du har! Alma og Lukke har masse fine barneklær og til min lille Alma (ja, hun heter det) ville jeg valgt:

  Katvig heldrakt raspberries/violet 299 kr.

  MeMini Valentina kjole 349 kr.

  Krysser fingre!

  ingvildkj@hotmail.com

  SvarSlett
 49. Vanskelig... Jeg måtte nok enten valgt et par Mologensere til gutta mine, eller gitt gavekortet videre til venninna mi, så hun kunne valgt noen nydelige kjoler til jentene sine :)

  SvarSlett
 50. Hei,
  tror jeg ville gått for "Rohde cardigan rosa" - den oppfyller fargekriteriet her i huset ;)

  SvarSlett
 51. Oioi, så flott gibort!
  Mye fint å velge i, men jeg tror det måtte blitt
  Wheat cord bukse og kjole pearl.
  Utrolig bra innlegg under her, hurra for deg!
  Nattahilsen fra Barbro

  SvarSlett
 52. Hei.
  En flott butikk som jeg ofte titter innom.
  Ønsker meg "Rohde kjole rosa"- nydelig.

  Marie Elise
  hvitlykke@gmail.com

  SvarSlett
 53. Kul ting Pia :-)

  Jeg ville absolutt helt klart valgt Molo tshirt, de med gamle biler. Minner meg om barndom og ferie :-) Eller Katvig Ocean tshirt og shorts. Lekkert !

  Gørill/oss5 i familien

  SvarSlett
 54. Hei!
  Jeg ville valgt Memini Linde jumpsuit :)
  Ha en god dag!

  SvarSlett
 55. Her var det mye flott å velge mellom.
  Jeg endte på Wheat skjorte, modell Axel.
  Mammaen er svak for Emil skjerter :)

  Ha en god dag i solen :)!

  SvarSlett
 56. Jeg ville kjøpt Molo genser firetrucks og en matboks fly. Stilige saker.
  Ellen :)

  SvarSlett
 57. Er så mye fint på Alma og Lukke, vanskelig å velge! Men liker godt gutteklærne til MeMini og Katvig, så måtte kanskje blitt en MeMini Moses sand bukse og en Katvig blå t-skjorte.

  SvarSlett
 58. Det må bli noko frå Molo. Ein av de kule gensarane til 4-åringen, og ei stilig hue til jenta på snart 2. Vanskelig å velgje rett og slett:)

  SvarSlett
 59. Jeg ville valgt en kjole til hver av de yngste barnebarna!!

  SvarSlett
 60. iiiih... Jeg tror jeg ville gått for 'Ej sikke lej frottedrakt' og Hollys body i brun/gull. Flotte, flotte saker :-)

  SvarSlett
 61. Trur det måtte bli Molo genser eller t-shirt til gutta. dei var kjempe kule!!

  SvarSlett
 62. her ville jeg valgt memini dora kjole! den var bare helt knas :) mye fint på den nettbutikken! :)
  -simona aaland-

  SvarSlett
 63. Jeg ønsker meg veldig den blå Sailor drakta!
  http://www.almaoglukke.no/?page_id=3&category=20&product_id=1197
  Så hvis jeg vinner blir denne lillegutt sin! :D
  Krysser fingrene!!
  Jeg har foresten også denne konkurransen gående på bloggen, så du kan jo være med du også :)

  Stor klem fra Nina
  nini_wim@hotmail.com

  SvarSlett
 64. Rohde kjole i grønn(lilla/rosa)! superfin!!

  SvarSlett
 65. Ønsker meg MeMini Dora Kjole til jenta mi! Eller en fin skjorte litt gutten... så masse fint her.. vanskelig å velge egentlig! *tvi tvi*
  Klem Karina

  SvarSlett
 66. Jeg var ofte innom Alma og Lukke når de hadde butikk på Majorstuen, svigermor handlet alltid gaver til barna mine der. Mye fint!
  Jeg synes 'Hollys genser striper brun' var fin, også liker det meste fra jeg Ej sikke lej.

  SvarSlett
  Svar
  1. Rettelse: (...)også liker jeg det meste fra Ej sikke lej.

   Slett
  2. Yo Pia! Kjører brune kløverbodier fra Hollys x2 - en til hver av gutta. Takkskarru'ha!

   Hilsen Kaja

   Slett
 67. Klarer ikke helt å bestemme meg, men tror det hadde blitt en kul bilgenser til en av gutta mine. Også en søt kjole til jenta mi. Men som sagt, har ikke helt klart å bestemme meg for akkurat hvilken. ;)

  SvarSlett
 68. Vil gjerne være med på trekningen. Rosa og prikker er alltid fint, så ville gådd for en Rohde bombe kjole. :)

  SvarSlett
 69. Ååh...jeg ønsker kjole til lilletuppa, jeg falt helt for Wheat kjole aqua. Å hvis jeg er så heldig å vinne, så blir det nok et par nye matbokser til godgutten også ;) Èn ting er hvertfall sikkert; det var mye fint i denne nettbutikken!

  SvarSlett
 70. Sååå masse nydelige klær :) Jeg ønsker meg overallen og mlol bonbon lue til Siljemoren i hvert fall :) Og ayanaya cardiganen og og og .... (gleder meg til feriepenger nå kjenner jeg..) he he wush me luck. klem fra meg :)

  SvarSlett
 71. Lamegnåseeee....
  En Aya Naya Ginnia-kjole til min lille Anna - den har jeg siklet på siden den kom i fjor... Og en Molo genser med Firetruck-trykk til Theodor - siden pappaen er brannmann! Og da har jeg strengt tatt brukt opp gavekortet, enda godt at ferielønna kommer snart slik at man kan spe på litt

  SvarSlett
 72. Molo genser med firetruck kanskje. De har så masse fint, så noe lekkert til prinsen blir det iallfall. Krysser fingrene.

  Klem

  SvarSlett
 73. molo, digger molo, så noen bodyer og gensere med biler på feks :)

  SvarSlett
 74. Hadde gått for den buksa som vesla har vist frem. Herlig!

  Fin fredag, Pia!

  SvarSlett
 75. Gravemaskingenser og sommerluer hadde vært tingen!

  SvarSlett
 76. Det hadde blitt kjole fra wheat, og så en skjønn sommerfuglmatboks eller evt en maileg-kanin... Mye fint på den butikken!! :)

  SvarSlett
 77. Det må vel bare bli en av kjolene fra Christina Rohde, til jenta mi som heter Christina :)

  SvarSlett
 78. Ja, da hadde det blitt 'Wheat bukse' sand
  og 'Wheat Axel skjorte' stripet! =]

  SvarSlett
 79. Jeg villa valgt et Aya Naya Gladys skjørt til dattera mi. Hun hadde et derfra før, men har vokst ut av det. Måtte legge det vekk i smug, for hun likte det så godt.Dette skjørtet vil hun nok bruke på bursdagen sin i sommer :)

  SvarSlett
 80. Jeg tror jeg ville kjøpt denne cardiganen til Storebror http://www.almaoglukke.no/?page_id=3&category=98&product_id=1167 eller denne kjolen til Lillesøster: http://www.almaoglukke.no/?page_id=3&category=98&product_id=1181

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails