mandag 7. mai 2012

Hobby. Og kluss

Plutselig var det tegning hun ble veldig opptatt av. Og jeg må si at hun har kommet seg veldig på tegnefronten. Før var det bare kluss. Nå er det mer...eh..kluss. Med forklaringer.
Hun har spesialisert seg på elefanter og sjiraffer. Sånn på hennes papir ser de to dyrene usedvanlig like ut. Men vi vet jo alle at det er rimelig stor forskjell på en sjiraff og en elefant! Vesla trenger nok litt tid på seg for å studere de ulike dyrene, finpusse tegneteknikken, få til den siste finishen.

Liker barna dine å tegne?

(Og mens vi er inne på tegning - sjekk den fine bloggen Mathildes skatter. Hun kan tegne!)

Ha en kunstnerisk kveld med eller uten tegninger!

18 kommentarer:

 1. hehe... Herlig!
  Natalie er også veldig glad i å tegne! Hun fikk til å tegne hodefotinger for første gang i helga og ble så overrasket over resultatet, og ikke minst stolt. Hun hadde tegnet PAPPA!

  SvarSlett
 2. Elsker barnetegningene fra de søte små. De er virkelig skatter!

  SvarSlett
 3. Hon är så söt. Det är väldigt roligt med barnteckningar!!
  Kram Malin

  SvarSlett
 4. Malin på 4,5 år ELSKA å teikne og er ganske langt framme på sin alder. Det kjem minst to-tre teikningar kvar dag heim i sekken. Ho teiknar mykje det same, men teikne er noko av det kjekkaste ho veit. Broren Emil på snart 2.5 år likar å teikne ilag med Malin, men har ikkje same roa enno. eg sjølv likte godt å teikne når eg var barn. Likar det enno, men kjem ikkje på noko å teikne.

  SvarSlett
 5. Begge to liker å tegne. Jeg var superstolt for at Iris her om dagen tegnet familien i beste hodefotingstil. Den lite sentimentale faren trodde imidlertid tegningen var søppel og kastet den. Og da jeg prøvde å få Iris til å tegne familien på ny, var hodefotingene erstattet med streker. Sukk..

  SvarSlett
 6. Oh yes, her elsker lille å tegne. Her om dagen fargela han strå fra byggmester bob - helt svart over hele siden, sånn at strå ble borte. Nydelig!

  SvarSlett
 7. Barnetegninger er fantastisk fine! Aner ikke hvor mange jeg har samla gjennom snart førti år (!) - er jo vanskelig å kaste!
  Nydelig jente! Ser en veldig mammalikhet på siste bildet der forresten!

  SvarSlett
 8. For å si det sånn - ja takk begge deler! Ungene mine er forskjellig som dag og natt på dette området også ;)
  Men de har hver sin perm hvor jeg har tatt vare på de "fineste" tegningene ;)
  Klæm

  SvarSlett
 9. Her har me fingermala litt i dag. Toåringen synest det er kjekt å setja farge på papiret, men likar mindre at det også blir farge på fingeren... Så me må vaska handa for kvar gong den har vore borti malinga og såvidt på papiret:P Føler poenget med fingermaling fordvinn litt då....

  SvarSlett
 10. Barnetegninger er den tøffeste kunst. Her i huset tegnes det hele tiden og det henger flotte tegninger på rammer, på kjøleskapet og på magnettavla.

  Og det er ikke alltid like lett å se hva jeg tegner heller ;)

  SvarSlett
 11. Ja, Emilie tegner hele tiden. Hun har tegnebrettet sitt i nærheten hele tiden. Digger Øysteins blyant og jeg syns det er så gøy at når hun skal lage det samme som han, så signerer hun som ham nederst på arket :)

  SvarSlett
 12. SÅ herlig! :)
  Er det genser fra alma&lukke hun har på seg? Så kjemepdeilig ut. Er du fornøyd med den?
  Ha en fin dag.Klem

  SvarSlett
 13. Ingvar tegner masse og er veldig flink. :) Eimund er overhodet ikke interessert. Han tegner av og til E'er med maaaaaange vannrette streker. Hvis jeg skriver hele navnet hans, protesterer han. Navnet hans er nemlig BARE en E.
  Ellen :)

  SvarSlett
 14. Ungene tegner mye i barnehagen, men da mest "hurtigtegning" tror jeg (altså noen få streker på hvert ark). Ikke like ofte de tegner hjemme, men når de først gjør det, så elsker de det og sitter lenge, er nøye og resultatet blir et helt annet.

  SvarSlett
 15. Ja!
  Ser at spesielt jentene mine er VELDIG glad i å tegne (tilfeldig eller ei). Det går aldri en dag uten at de tegner, klipper og maler.
  Jeg liker godt å tegne selv, så jeg blir nok ekstra glad for denne hobbyen.

  SvarSlett
 16. mine er veldig glade i å tegne, og i det siste har jeg blitt genuint imponert over Ronja sine tegninger. sånn på ekte, ikke bare sånn kjærlig mamma-imponert. pappaen hennes er veldig veldig flink, og jeg er sånn passe (kan plutselig glimte til). freja er fortsatt på klusse-stadiet, men koser seg veldig med det.
  og jenta di; hun er så nydelig! for et søtt og tøft lite fjes!
  *maria

  SvarSlett
 17. Takk snille du :)
  Jeg håper Mathilde får sansen for å tegne. Hun har iallefall tilgang på masse tegnesaker. Litt liten er hun ennå, men hun laget noen røde streker på pulten min i dag :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails