mandag 23. april 2012

Vinn gavekort fra Coop!

Minner om dette blogglotteriet der en av mine lesere kan stikke av med et gavekort fra Coop.

Synes du ikke det er bra nok, kan jeg tipse dere om at inne på Babyverden.no har de en lignende Coop-giveaway. Og der kan du vinne et gavekort på hele et tusen femhundre kroner! (Der inne må du svare på et spørsmål, men det tror jeg du klarer. Svaret finner du et sted her.)


I min Coop-giveaway har det kommet inn mange bra ønsker. Trampoliner og sykler står høyt i kurs, ser jeg. Ei ønsker seg 50 kilo pærer. Har du ennå ikke kommet med et ønske, har du sjansen her.

Ha en heldig dag med eller uten trampoline!

Og dette er da et typisk sponset innlegg.

2 kommentarer:

  1. ...jøss - 50 kg pærer??? Mange rare ønsker rundt omkring...

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, det var et ønske fra en eller annen merkelig dame.

      Slett

Related Posts with Thumbnails