søndag 8. april 2012

"Etter fjorårets skuffelse forventer jeg full pott i år". Og påskegribber.

Da vi snek oss inn på diverse barnerom for å fylle opp diverse påskeegg, lå det en klar melding på et av rommene.

Nå kan ikke jeg huske at fjorårets påskeutbytte var så elendig. Men de er så kravstore, disse små. Påskeeggene skal være fylt til randen. Og det ble de. Men jammen klarte de ikke å tømme påskeeggene i løpet av noen skarve påskemorgentimer. Påskegribber!

Den eneste som fortsatt hadde litt godterier å vise fram,var toåringen. Hun delte til og med en påskebamsemums med oss foreldre.

Edit: Mens jeg sitter og skriver, blander en snurt sønn seg inn. Han forteller at lillesøster har gått rundt og stjålet påskegodter fra brødrenes egg. Påskegribb! Og gutta har visst IKKE spist opp alle påskegodtene sine. De har bare gjemt dem sånn at den vesle påskegribben ikke skal finne dem.

Ha ei fortsatt fin påske, med eller uten påskeegg!

13 kommentarer:

 1. Åh...
  Dei gribbane, dei gribbane...
  Store som små.

  SvarSlett
 2. hehe... her i huset er 2-åringen også veldig velvillig med å dele. Men hun har delt av sitt eget, og ikke stjelt av de to store.
  Mens her i huset er de vant med å få påskeeggene av bestemor alt lørdag i palmehelga (sånn var det nemlig den samme dama gjorde det da jeg var liten), også må de spare hele uka. Noe som jo selvfølgelig ikke er så lett.. så bestemor sender alltid med en ganske full pose med påfyll.. Neste år tror jeg at vi bytter tradisjon, og lager eggejakt i hagen! Så får de bare påskeegg en dag, og ikke alle dagene hele påsken..

  SvarSlett
 3. Haha, er det ikke dette som kalles søskenkjærlighet, ler ;)

  SvarSlett
 4. En ekte gulegribb! Og fortsatt god påske. Den ene dagen som er igjen... ;o)

  SvarSlett
 5. hehe, liker de ungene dine...og gratulerer med overstått til 9åringen!

  SvarSlett
 6. Nå fikk jeg meg en god latter :-) Det er tydelig at skinnet bedrar ;-)

  Ha det fint - klem Siv

  SvarSlett
 7. Hihi, også vår 2-åring forsynte seg grovt av storesøstrenes egg. Også den 13 år gamle onkelen fikk erfare gribben på nært hold! Ikke bare-bare.

  SvarSlett
 8. Hehe veldig smart den jenta der ;)

  SvarSlett
 9. haha di løgne ungane altså:)

  SvarSlett
 10. Hehehe, påskegribber har vi her også. Den største er gubben. Nå har jeg tømt resten av godisen i husets største norgesglass, det står å frister men gubben har for store hender til å snike dem ned i glasset. Begynner han å helle hører vi han ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg er en påskegribb sjøl...Men det vil jeg liksom ikke skrive om...

   Slett
 11. Hvis det er noen påskegribber her i leiligheten må det være meg selv, men jeg har fortsatt en pose igjen med påskemarsipan. Nyt den siste dagen av påsken 2012!

  Cecilie

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails