lørdag 28. april 2012

Dårlig på dekor. God gulrotkake.

Jeg nevner jo stadig cupcakes. Det hører liksom med når du blogger. Men innerst inne er jeg jo litt sjalu på de som klarer å lage sånne cupcakes. (Og egentlig alt annet fint og pent)
Selv klarer jeg det ikke. Jeg har faktisk prøvd et par ganger. Ganske helhjerta, vil jeg si. Jeg fikser som regel selve muffinsen, selve kaka. Men så kommer det derre dekorgreiene. Der går det rett vest. Rimelig kjapt. Mannen min sier at det er fordi jeg ikke tar meg tid. Og det kan nok stemme. Jeg er ikke særlig tålmodig. Jeg vil gjøre ting kjapt. Få ting unnagjort. Etter mer enn førti år i denne verdenen, har jeg vel også sett at dette med å fikse ting pent og delikat er noe jeg ikke klarer. Jeg skriver ikke pent, jeg tegner ikke pent, jeg pynter ikke pent og jeg dekorerer ikke cupcakes særlig pent.

Men det plager meg ikke, altså. Jeg har et godt liv allikevel.

Jeg har oppriktig prøvd. Men mangler den siste finishen.

Har du dekorgenet i deg? (Les dekor pluss genet. Jeg ser jo en sjelden gang at orddeling kunne hatt noe for seg. Men det vil jeg ALDR innrømme!).

Ha en dekorativ dag med eller uten evner!

20 kommentarer:

 1. synes de er fine jeg, og de smaker helt sikkert supert
  ! De skal trots alt spises, så egentlig er pynt bortkastet arbeid!

  SvarSlett
 2. Hehe! Jeg ler meg skakk av deg altså! Herlig innlegg og flotte cup-cakebilder! Ja til flere slike bilder og nei til glansbilder av fantastiske proposjonerte cup cakes! Hilsen ei som sliter like mye med "finishen" på cup cakes´ene! Mette

  SvarSlett
 3. Her foretrekker gutta helst cupcakes som er pyntet som dine, og ikke med tykt lag med smørkrem... Allikevel MÅ nok jeg lage slike pyntede en gang i blant, men det har vel med interesse å gjøre ;) Kos dere med hjemmebakt, det smaker supert uansett hvordan toppingen ser ut ;)

  PS Mulig vi må flytte "treffet" fra juni til august, har jo et torp å overta i Sverige 1. juni ;) Hils

  SvarSlett
 4. Jeg liker å pynte cupcakes og kaker, men det går jo bare på utseendet. Det aller viktigste er jo at det smaker godt!

  Du har forresten et dekorgen! Såvidt jeg husker lager du flotte scrappesider! :)

  SvarSlett
 5. Haha. Dekorgenet. Utrolig hvor mange måter det gikk an å lese det ordet på etter at du bemerket det. Nå klarer jeg nesten ikke lese riktig. :-)

  SvarSlett
 6. Jeg har en drøm om å lage cupcakes som kan konkurrere med de beste, men når muffinsene er lagd er jeg ganske så lei og gidder som oftest ikke å gjennomføre glasurtingen i det hele tatt...Men en vakker dag...

  SvarSlett
 7. Du er mer den der effektive. Myye viktigere kvalitet å ha i dette travle samfunnet!

  SvarSlett
 8. Jeg synes ordtaket "man skal ikke skue hunden på hårene" passer til så mangt :)

  SvarSlett
 9. Er det så nøye da? Noen har det med å pynte kaker i fingrene (eller hvor de nå har det..) Mens vi andre gjør så godt vi kan, og det viktigste er jo at de smaker godt!
  Dessuten fins det ting som er mye viktigere enn pene kaker!

  SvarSlett
 10. Jeg ser ikke noe galt med de der jeg.... Så det genet du snakker om er vel fraværende her i huset, tenker jeg.

  Baker Pavlova og Verdens beste jeg, og det har tre grunner: 1. de er gode, 2.de er enkle, 3. de skal ikke se så pene ut! Vel pavlovaen blir jo ganske pen uansett, med frukt og bær på da. Du er poenget likevel, tenker jeg. :-D

  Håper dere koser dere masse masse i dag. :-)

  SvarSlett
 11. Hihi.. Jeg har nok omtrent de samme dekoregenskapene som deg, tror jeg :)

  SvarSlett
 12. He he, jeg er skikkelig dårlig på dekorgenet jeg og... Men jeg lager oftest gode kaker da :) Så får utseende bare stå sin prøve...

  SvarSlett
 13. Cupcakes gen.... Nææ! ? Vil ikkje ha det heller. Mykje kjekkare når andre viser fram dette genet:-)

  SvarSlett
 14. Enig med du. Man vil jo gjerne at det skal bli fint, men trenger en skikkelig snarvei dit som ikke involverer å bake hundretusenvis av cupcakes for deretter å stå og øve på å kline på glasur. Dette krever et eget innlegg, kjenner jeg!!

  SvarSlett
 15. Jeg synes det var friskt med noen andre former for cupcakes! Er lei av de perfekt pyntede, det er mye bedre med mangfold! Stå på!

  SvarSlett
 16. Herlig at du ikke plages av det, at du har et godt liv og at du klarer å lage et blogginnlegg som gjør at vi som leser det drar på smilebåndet: ) For akkurat DET er du i allefall knallgod på!!

  SvarSlett
 17. Jeg synes pynt er akkurat det, pynt. Smaker bedre uten. Så da er det like greit å stikke nedi et flagg om du absolutt må dekorere. Det er det indre som teller, vettu.

  SvarSlett
 18. Veldig glad for at du har et godt liv uten dekorgen. Jeg er av de som mener det er smaken som er viktigst :-) Er heller ikke for opptatt av stasj pa muffinsen. Enig med ELisabeth at det er det indre (av muffinsen) som teller!

  SvarSlett
 19. De ser ut som mine, bare at jeg tar kniven å smører
  glasuren utover før jeg pynter...
  (men det hender jo jeg bruker sprøytepose også da)

  Jeg foretrekekr muffins uten så mye glasur og pynt =]

  SvarSlett
 20. Dekorgenet varierer her. Men cupcakes er visst ikke det samme som muffins, så jeg aner ikke hvordan jeg hadde fått til det.
  Jeg ble mer opphengt i det flotte ordet dekorgen.
  Men all ære av cupcakesene, de var flotte og særegne og sikkert innmari gode!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails