fredag 20. april 2012

Barnas uker, COOP og gavekort til deg!

Selv om dette er et sponset innlegg, er innholdet mine egne ord og meninger.

Søstera mi handler stort, som hun sier. På Amanda. Eller på Coop Obs Hypermarket, som man også kan si. Vi har en stor Coop en halvtime unna. Når vi først drar dit, gjør vi storhandel. Vi lar oss som regel friste av noen kampanjepriser, og kommer hjem med beis, gulost, pepsimax og fotballstøvler.

Nå frister COOP med Barnas uker. Jeg blir frista av trehjulssykler, svarte pensko og en ny Shrekfilm. Og så ser jeg at de selger en sixpack med sandwich eller båtis for 29,90, og det skal jeg i hvert fall hamstre inn nå før 17.mai. Jeg har jo et litt anstrengt forhold til isbilen, som du kan lese om her.


Og jeg kan friste deg med et gavekort! En av dere får et gavekort pålydende fem hundre kroner som du kan få svi av på nærmeste Coop Obs Hypermarked! Det trenger ikke å være den nærmeste heller, når jeg tenker meg om.

For å bli med på trekning, gjør du følgende: Gå inn hit på Coops nettsider og finn ut hva du ville ha brukt gavekortet på. Det må jo ikke være noe fra den Barnas uker-kampanjen. Har du mer lyst på noen kilo kyllingfillet, er det helt greit. Tipser du andre om dette blogginnlegget ved å linke fra din egen blogg eller fra din facebookside, dobler du vinnersjansene dine.

Vi plukker ut en vinner fredag 4.mai. Det er ikke sikkert jeg trekker tilfeldig denne gangen. Kanskje blir det et eller annet ønske jeg faller for;)

Ha en heldig dag med eller uten storhandel!

119 kommentarer:

 1. eg ville ha hamstra masse god mat. matbudsjettet er litt stramt no, så eg spiser bare det eg finner i fryseren eller tørrskapet.

  SvarSlett
 2. Aaah, jeg ville kjøpt meg en stol, mange ukeblad, appelsiner, et skjerf og DOC halslinser.

  SvarSlett
 3. Oi, så morro! Tenker minsten skal få seg en etterlengtet tohjulsykkel med støttehjul!!!! han har en stakkars sliten trehjulsykkel arvet etter en nabo....(den er tilogmed rød:)) Har delt siden din på face! Ønsker meg selv(og minsten) lykke til!

  Klem fra meg!

  SvarSlett
 4. Er kommet i overgangsalderen og ville absolutt ha valgt meg en lett og fin dyne! Coop ligger 5 min fra meg - er veldig fornøyd med utbyttet man får på Coop-kortet! :)

  SvarSlett
 5. ... regner febrilsk ut hvor mange kilo pærer jeg ville fått. Det var jo pærer som øya falt på først. Og man skal vel bruke intuisjon vel? Det første man tenker på lissom? Så det hadde blitt 50,5 kg pærer. Kanskje litt i overkant men jeg kan jo starte med hermetisering?

  SvarSlett
 6. Så snill du er på en fredag da Pia!!;) (eller er det kanskje Coop som har en finger med i spillet!?)
  Nå har jeg studert vareutvalget nøye og selv ville jeg nok ha valgt ut et cupcakesjern og iskremmaskin, men som mødre flest er jeg nok ganske uegoistisk... Det hadde nok blitt den søte rosa dockingstasjonen (som ser ut som et spøkelse) til lillesøsters rom eller en stor traktor med henger som storebror har siklet på lenge!!;)
  Jeg legger ut link på bloggen og krysser fingrene for doble vinnersjanser!:)
  God helg til deg!!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 7. Supert med tilbud da. Sånt blir det shopping av :)

  Kom innom bloggen vår får å bli med på et supert blogglotteri da vel :D

  SvarSlett
 8. Jeg ville kjøpt en sparkesykkel til mellomstemann, en trehjulssykkel til minstemann og masse is! Sandwich er nemlig favoritten her i huset! Vi kaller den "mamma-is",siden det er den jeg liker best :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har linket på facebook og DOBLER sjangsene mine!

   Slett
 9. Iskremmaskin!!!! Det ville jeg gått til anskaffelse av.. Og en trehjulssykkel til minsten som snart er ett år! Og Sandwich til bursdagsfesten og 17 mai.... Og den der! Og den der!!! Vanskelig å velge, Pia!!!!

  Håper du har en knallfin dag!!!
  Har forreten linka BÅDE fra bloggen og på fjæsboka...

  SvarSlett
 10. Hei. Jeg hadde nok brukt det på en slik matroskjole jeg har sett dei reklamerer for på tv ;) Til minstejenta altså :P
  Og kanskje noe leike til storebror og sikkert litt smågodt til meg... :P Bunadssko hadde heller ikke vært så dumt ;)

  bk_bv@hotmail.com

  SvarSlett
 11. Eg hadde nok brukt pengane på trampoline for det ønskar 4 åringen seg. Så hadde eg kjøpt salmalaks fordi då kan eg lage meg eit herremåltid og forhåpentligvis lært ungane å like sushi. Is er jo sjølvsagt. Her har vi regel om at det er lov å ete is når det er sol (sola er ikkje her så ofte). Frosne bær til smoothie, nye fargeblyantar og tegneark, muffinsformer som eg har ønska meg lenge... Iskremmaksin virka spennande og ei bunadskjorte til 17.mai. Kanskje ungane fekk juice med sugerør om det var noko igjen av gavekortet :-) Linkar til facebook for å doble sjansen.

  SvarSlett
 12. Her tror jeg faktisk 500 ekstra på coop hadde gitt en sparkesykkel, og is.. Også kom jeg på at begge ungene trenger jo nye bunaddsko og kanskje bør bunaddene prøves.. Siden alle andre klær driver å krymper iløpet av en vinter er det vel fare for at slikt også gjøre det..

  De hadde iallefall blitt raskt brukt! :)

  SvarSlett
 13. Jeg vil selvfølgelig være med i trekningen! Pengene hadde nok gått til trampoline eller bunader til barna :) Krysser fingrene!

  SvarSlett
 14. Jeg ville valgt iskremmaskin og muffinsjern tror jeg. Eller brukt litt ekstra og kjøpt ny trampoline, siden vi har slitt ut den gamle.

  Krysser fingrene hvertfall!

  SvarSlett
 15. Her hadde det gått til trampoline, ettersom det står på plana for våren 2012.

  Også noen pærer jeg kunne ha gumla på mens ungene hopper....

  SvarSlett
 16. sparkesykkel og godteriiiii!

  SvarSlett
 17. Jeg hadde kjøpt en matrosdress til 1 åringen min som han kan ha på 17.mai, også hadde jeg hamstret is.. jeg er nemlig is-oman! spiser lett 10 lollipopp/friskis på en dag :D også hadde det helt sikkert blitt en liten leke til lillegutt :D

  SvarSlett
 18. Måtte nok ha lagt det inn i ei trampoline (om jeg hadde vært så heldig å bli trukket ut). Litjtupp har mast om trampoline i mange år, og hun har ikke fått - nå har jeg de siste åra trøsta meg med at hun nok har blitt for stor til fortsatt å ønske seg, men her forrige dagen (i en alder av straks 15 år) gjentok hun ønsket sitt.

  God helg - klem Siv

  SvarSlett
 19. Jeg ville kjøpt bunadsko til meg og barna, et muffinsstativ og en trehjulssykkel med sånt fint håndtak til Lilla Vargen. Og en Rolly løpesykkel med bakbrems til Skywalker! Da er jeg nok godt over gavekortet, men men!!
  (Jeg har linket til denne gibort'en på bloggen min!)Venter nå bare forhåpningsfullt på trompetfanfarem "And the Winner is...Barbarella!"

  SvarSlett
 20. Jeg ville kjøpt bunad til guttungen min=) Og mat om det ble noe til overs..

  2 Lodd. Delt på Fb=)

  Hilsen Marit=) haugland_marit@hotmail.com

  SvarSlett
 21. Hmmm, hva ville jeg kjøpt da? Er jo så moro og gå og kikke i sånne butikker og med 500 ekstra kroner kunne mye rart havnet i vogna;) Men tror det måtte blirr buadsko og strømpebukse til vesla, og kan skje en film hun kunne sett på i bilen den laaange bilturen til konfirmasjonen vi skal i på østlandet. Hu mor sku gjerne hatt seg et par nye sko også siden jeg i dag oppdaget at jeg kunne se lilletåa mi uten å ta av meg skoen... Er det noe igjen da? Hmmm, cupcakestativet hadde tatt seg bra ut på kakebordet når jeg gifter meg i sommer:)

  SvarSlett
 22. Etter at lillegull nekta og sova to gongar i barnehagen, er ho sur og grinete på ettermiddagen. I dag var løsningen og gå ut å finne fram trehjulssykkelen. Ho e 16 mnd, kan ikkje gå og rett og slett ELSKA å sitta på den. Så det som står på ønskelista her er sykkelhjelm og sykkelsete, så me kan sykla på skikkelig tur! Så det ville me har brukt pengane på, om me vant gavekortet!!
  Heia Amanda!!!
  hellokittyen@hotmail.com

  SvarSlett
 23. Jeg ville brukt et gavekort på trampoline. Eller grønnsaker. Uansett et sunt valg! :)

  Ha en fin fredag.

  SvarSlett
 24. En ny saks!!! For den jeg har er så sløv at jeg hiver den snart i veggen, duger ikke til den enkleste formingsaktivitet engang. Resten hadde vel gått med til trampoline, siden vi uansett skal kjøpe det i sommer.

  SvarSlett
 25. Eg ville nok brukt penger på JOGGESKO! Til dei to gutta mine på 6 og 3 år, dei slit ut sko rimelig kjapt og treng nye. I tillegg så eeelsker minstemann klær og sko, skikkelig moteprins ;) Ingen joggebukser i bhg her, sjølv om mor vil..Her skal det være skikkelige bukser med linning m/hemper og masse lommer, og veldig gjerne skjorter. Han er dermed blitt veldig flink å kle av og på seg sjølv tidlig, får masse skryt i bhg. Ein liten artig skrue ;)

  SvarSlett
 26. åååhhhh, mange HJERTER til både deg og obs!!!! Dette gavekortet ØNSKER vi oss. Vesla og lillebror har lagt sin elsk på byturer til obs; "osj (obs) i dag mamma? Så handle vi melk og bjø (brød), å så betale te dama, å så sjøpe vi IIIIIS!!!!!" Blir aldri en handlerunde på obs uten softis!!!!
  Så et gavekort ville de nok blitt superglad for. Vesla på 2 1/2 skjønner såpass at hun vinner premie som hun kan velge leke / klær (og en is!) for til seg og lillebror på 1år.
  Vi krysser fingrene for at gavekortet kommer vår vei <3

  SvarSlett
 27. Herlig :) Jeg linker fra FB, og ønsker meg en ny trampoline til gutta mine siden den gamle måtte gå i søpla i fjor høst... (den var "bare" 8år gammel)

  SvarSlett
 28. Heia Pia!
  Æ dele på feisbukk, og hvis æ vinn vil æ nåkk bruke gavekorte tell supplering på konfirmasjonsbudsjette...
  Hilsn Randi

  SvarSlett
 29. Tjaa... Nå er det jo vår, og da trenger gutta nye sykler, nye joggesko, nye sandaler og nye vårjakker, bl.a. Hvordan er kvaliteten på skoene på coop? Måtte nok brukt de ekstra pengene på noe fornuftig...
  Legger en link i hjørnet mitt.
  God helg! :)

  SvarSlett
 30. For helt nye penger ville jeg først kjøpt iskremmaskin og så beis til den nye verandaen vår. Delt på FB.

  SvarSlett
 31. Jeg vil være med! Om jeg vinner går pengene til glutenfri mat til vår lille Cøliaker, eller iskremmaskin! :-)

  SvarSlett
 32. Tvillingene trenger nye pensko før 17. mai, slik som de flyr gjennom skostørrelsene :) Har delt på FB også jeg - liker Obs! (Og liker deg ;)

  SvarSlett
 33. Jeg hadde nok fyllt opp den tomme fryseren vår, eller kjøpt noe fint vi vil gi det kommende barnet :) lisebjerka@hotmail.com

  SvarSlett
 34. Hei :) Jeg har penskona klare til 17, og har nettop kjøpt sykkle til Mattiasen til bursdagen.. Is trenger jeg jo alltid... Men ei: Her kommer 9 av mine (sprøe og koselige og deilige) slektninger fra danmark og feirer 17 mai med oss. Jeg håper de har med vin selv, hvis ikke blir jeg jo bankerupt, så Jeg tror jeg må bruke 500 kroner på grillpølser og salater og gele (for av alle ting er mine danske slektninger gal etter gele...)

  SvarSlett
 35. Jeg kunne gjerne tenkt meg å kjøpe en trehjulssykkel og en matros kjole til min lille snuppe :) Da hadde hun blitt glad :)
  ekeberg_andersen@hotmail.com

  SvarSlett
 36. Is , is og masse is :-) Sommeren er jo rundt hjørnet !

  Oss5/Gørill

  SvarSlett
 37. Hei. Bur rett ved sida av ein Coop OBS Hypermarked, så her er det jo berre å hive seg på. Kunne tenkt meg ein sånn sykkel som du har på bildet til tassen... og kanskje ei iskremmaskin... nam;)

  SvarSlett
 38. Hei!
  Jeg ville brukt det på en trampoline til trolla mine :)
  Ida Lind
  urettferdig(ætt)live.com

  SvarSlett
 39. Her hadde det nok gått til 17.mai klær til mine søte små :)

  Ole-Martin
  olejen(ætt)live.no

  SvarSlett
 40. Hei å hå Pia!!
  Så kult at du lodder ut gavekort da;)
  Hmmm må nok herme litt etter noen over her, hadde jeg vunnet ville pengene kommet godt med da
  tenker på å kjøpe ny trampoline til ungene… Stormen tok den forrige for noen år siden,ooooog sommrene har liksom ikke vært helt det samme uten den trampolina.

  tvi tvi, og deler på FB :)

  -maren-

  SvarSlett
 41. Jeg har alltid ønsket meg svarte Hunter gummistøvler. Synes bare de er litt dyre. Pælane fra 80-tallet duger jo liksom ennå...
  Ser de koster 799 på OBS nå. Da kunne jeg lagt de 500 i mellom. Da føler jeg at jeg bare hadde gitt 299 for dem. Det er en pris jeg kan leve med.

  Krysser fingrene!!

  SvarSlett
 42. Jeg ville kjøpt BRIO eller Duplo til Junior :) Og is!

  SvarSlett
 43. Hei;)
  Jeg vil gjerne vinne!
  Min kjære feirer bursdagi slutten av mai, 10*X. Han er bortreist på dagen! (På hytta, 2 km fra bilvei;D ;D) som om det skulle være et hinder.
  Jeg planlegger overraskelse selskap der, og Gavekortet vil evt gå til ballonger og annet til merking av sti slik at gjestene finner frem.
  Som jeg gleder meg!!
  Krysser fingrene;))

  Klem fra Ann-M.

  SvarSlett
 44. Finner alltid noe å bruke pengene på hos Coop! Sist jeg var innom siklet eg over kokebøkene.. Så det er nok det jeg hadde brukt gavekortet på om jeg vant! :D

  -Vibeke , froken_p@live.no

  SvarSlett
 45. Hunter gummistøvler til liten sølepyttglad nevø!

  Beste hilsen
  Bente Hagen
  netlohell@hotmail.com

  SvarSlett
 46. Det må bli svarte HUNTER støvler til ungene.
  Hilsen Samot
  tomabjer@online.no

  SvarSlett
 47. Jeg ville kjøpt Wiispillet Mario Party 9 til kjæresten min <3

  Har delt linken på facebooksiden min :)
  carro_luno_7@hotmail.com

  SvarSlett
 48. Nå som våren kommer - iskremmaskin! Lett! Hilsen Katja (katjakaij@hotmail.com)

  SvarSlett
 49. Jeg ville kjøpt 17. mai antrekk til lillemor, og brukt det som var igjen på mat:)

  snefrid1@msn.com

  SvarSlett
 50. ville nok brukt gavekortet til en iskremmaskin:) ellers litt kjøkkenutstyr og mat:)
  Janne Kari
  jannebabzen@hotmail.com

  SvarSlett
 51. Begge barna mine har fått kamera til bursdagen. Selv knipser jeg elendige bilder med mobilen min. Så det måtte blitt et Nikon kamera som de selger på Coop Obs Lagunen for 499 kroner :)Siste kronen ville jeg brukt på.....pose :D
  lillemeg26@hotmail.com

  SvarSlett
 52. Flytter straks hjem til Bergen, og ser behovet for nye støvler (kremt). Gjør ingenting om de er fine også. Så derfor: Hunter støvler!

  SvarSlett
 53. Sigurd vil så gjerne ha en BMX-sykkel.
  Vi trålet loppemarkeder i helga for å finne en uten hell.
  Med dette gavekortet er vi et stykke på vei til å oppfylle ønske hans.

  Siw

  SvarSlett
 54. Jeg ville gått bananas og kjøpt noe vi sikkert ikke trengte. Eldste foreslår nungatti og yngste foreslår slikkepinne og is, noe hun "skriver" på alle handlelappene/alt tilgjengelig papir i tilfelle vi lar oss lure.

  SvarSlett
 55. Om jeg hadde trukket flaksloddet , så hadde jeg skodd om minsten til 17. mai.
  De ordinære skoene hadde blitt byttet ut med bunadsko

  Og resten av gavekortet skulle 10 åringen få til noe han ønsker seg :)

  Delt på FB

  SvarSlett
 56. kanskje jeg kunne spandert is på et helt korps hvis jeg vant? Men de må være blå. Korpset altså.

  SvarSlett
 57. Ønske meg treningsklær eg! Så eg kanskje kan få rævå i gir og få kontroll på galskapen før sommaren :-) (Ja, for unganes fysiske forstring e allerede sikra, i bakhagen. Eg tenke jo ikkje på meg sjøl først!!) :-) )

  SvarSlett
 58. Jeg ville sett etter vinglass jeg! Ja- selv om det er barneuker, så må det vel gå an å unne seg noe selv?
  Min datter på 3 fikk nettopp ny dukkevogn til 800 kroner, så denne gangen ville jeg valgt noe som JEG kunne kose meg med. Litt sånn fordi jeg fortjener det. De få vinglassene våre er blitt så matte etter at de er blitt brukt til sjokolademelk og jeg vet ikke hva.

  Ida Lind
  urettferdig(ætt)live.com

  SvarSlett
 59. Med 3 iskremglade gutter, en liten frys og laaang vei til butikk tror jeg faktisk jeg ville gått for iskremmaskin! Kjempe stas å kunne lage slik hjemme, nett når en selv vil og med den smaken en ønsker selv! Ja ville nok også kjøpe nye joggesko til de to minste :) Trenger det nå som sola begynner å varme og vi kan være ute å leke.
  Ha en flott uke!
  -Helene-
  riola@live.no

  SvarSlett
 60. Vi flytter til andre siden av landet i sommer etter over 20 år østpå og får uteplass for første gang!:) Vi får kulegrill i innflytningspresang fra min mor og de. Så jeg ville brukt pengene på grillmat så jeg oftere kan invitere gamle kjente, familie og venner på grillings. Da får vi en god start på nytt liv på gamle tomter.

  SvarSlett
 61. Nye gummistøvler til begge barna :o)

  Hege-Mamma til 3

  SvarSlett
 62. Det måtte nok bli en kjempefin gave til min datter Sofia som har vist mer omsorg enn jeg trodde kunne bo i en så liten kropp overfor sin lillebror etter at han ble født! Kanskje en sykkel- det vet jeg hun ønsker seg.

  Ole-Martin
  olejen#live.no

  SvarSlett
 63. 17-mai frokost til hele familien ville jeg brukt pengene på :)

  SvarSlett
 64. •••♦••• Takk for en koselig blogg •••♦•••

  ► og for en premie! =))
  ► denne sjansen kan jeg ikke la gå fra meg =)

  ------> jeg er følger, og har delt link samt tipset alle mine 276 facebook venner via privat melding

  --------> pengene hadde definitivt gått til sykkel til prinsesse Linnea på 5 år! Hun har endelig fattet interesse for sykling...

  Ha en fin kveld!

  Hilsen Kirsti (trondhf@hotmail.com)

  SvarSlett
 65. Jeg ville kjøpt en stor kransekake til 17.mai.
  Har delt innlegget på Facebook.

  Mvh. Kristine(kristine907@gmail.com)

  SvarSlett
 66. jeg ville slått meg løs på ti kroners markedet!:)
  Eller... kjøpt meg en bok ( den nyeste til camilla lackberg) og noen puter som jeg kan bruke kombinert i hagen i sommer...:)
  Coop har jo nesten alt! ikke mann da... det får du lodde ut en annen gang:P

  lykkelodd til meg da!
  klem ellemell

  SvarSlett
 67. Festdrakter til barnebarna:-)

  marlbak@online.no

  SvarSlett
 68. Hei! :)
  Jeg har vært arbeidsledig en stund og litt blakk, så om jeg hadde vært heldig å vinne ville jeg fokusert på å ha en strålende 17 mai feiring med samboern min der vi kunne ha unnet oss ting vi ikke kan unne oss så ofte! Tapas og masse is for eksempel ;)
  Dessuten har jeg sett att de på Coop Obs har fine skilt og bokstaver til en rimeligere penge enn mange andre steder;)
  (signe@epost.no)

  SvarSlett
 69. Jeg hadde kjøpt bunad til mini og en skikkelig trompet for resten!

  Klem

  SvarSlett
 70. Nå kjøpte jeg jo meg Hunter-støvler til den nette pris av 799. Så da må de 500 kronene jeg potensielt kan vinne brukes på proteiner og treningsklær. Så kanskje bikinikroppen sommeren 2012 kan inntas

  SvarSlett
 71. Ville kjøpt meg Hunter støvler <3
  Paret jeg kjøpte meg i Skottland er helt utslitt, så hadde vært godt med en oppdatering :)
  ellers så har jeg skulle investert i ny sykkel siden sykkelen min har blitt stjelt ;(
  Rannveig Kh
  rankh@hotmail.no

  SvarSlett
 72. Vi venter barn nr 3, så jeg ville kjøpt bleier, kluter, flasker, smokker og sånt, og så litt is som vi kan kose oss med mens vi venter på tredjemann :)

  SvarSlett
 73. Jeg ville kanskje kjøpt meg hunter-støvler.. eller en ismaskin.. eller bare mat?
  Finner nok alltids noe å bruke de på:)

  SvarSlett
 74. Trampoline kanskje, eller krampoline som det uttales av interessentene her i huset. Eller kanskje eg ikkje vil ha trampoline? Er det ikkje ein bivirkning som trampolineeigar å "få barn i plenen"? 20 barn i plenen då liksom, stønn!!
  Kan jo bruka 500 kr på bleier? Øl? Sigarettar?

  SvarSlett
 75. Vi må skifte ut gummistøvelparken, så jeg ønsker meg 3 par med gummipælær til apekattene:)

  SvarSlett
 76. Jeg tror jeg ville brukt det på ullklær til ungene. Kan jo aldri få for mye :)

  SvarSlett
 77. Eg ville brukt det på bunadsko i barnestørrelse! :)

  SvarSlett
 78. Eg skal vere forferdelig sjølvsentrert, og hadde nok kjøpt ullundertøy til meg sjølv. Eg jogger ute, og har blitt forskjøla - og da er vist ullundertøy svaret. Faktisk blir det til alle da; når mor er sjuk er det ikkje mykje stas å vere i nærheten...

  SvarSlett
 79. Coop Obs har innmari mye bra, og jeg har veldig lyst på både sykkel og treningstøy. 500,- hadde vært en flott start! :-)

  Mvh Beate M B
  beate_myran(ætt)hotmail.com

  SvarSlett
 80. Amanda er bra. Det hadde blitt noe til barnebarna!

  SvarSlett
 81. Jeg ville gitt det bort til et ektepar som av og til tar turen til Coop for å gjøre unna storhandel :)

  i_sen3@yahoo.no

  SvarSlett
 82. Så flott,dette må jeg være med på !!
  Det er så mye fristende på Coop Obs,men tror jeg ville sponset barnebarnets store ønske om trampoline :))
  Deler link på Facebook,så da blir det to lodd ?

  Hilsen Farmor til tre gull,snart kommer nummer fire !

  tevens@online.no

  SvarSlett
 83. Jeg ønsker meg tursekk:-)

  SvarSlett
 84. Jeg ønsker og kjøpe meg Induksjons panner. Da jeg holder på og flytte inn i ny leilighet. Å der var det selvfølgelig induksjons komfyr,så vips der satt jeg plutselig uten en eneste panne. Så jeg MÅ ha nye panner,da jeg ikke er så veldig glad i Fjordland :p Ikke det har ikke micro heller,så jeg må ha panner... Eller en micro,men tror valget blir på Induksjons panner.....
  Jeg krysser fingrene og ønsker deg en kjempe fin tirsdag kveld....

  Stor varm hilsen fra Monica Karin
  canim_monica@hotmail.com

  SvarSlett
 85. Jeg er med. Hadde nok brukt det på et 17 mai antrekk til et av mine tre barn. uglylizz78@gmail.com

  delt på fb

  SvarSlett
 86. Hei Pia!
  Hvis jeg er heldig å vinne, vil gavekortet være med på å betale for ny sykkel til Leah som blir skolejente til høsten!:)
  Klem June

  SvarSlett
 87. Så flott Pia!
  Klart eg er med :-)
  Og pengane skulle eg brukt på kaffi til min kjære mann!

  SvarSlett
 88. Jeg fant noe vi har ønsket oss lenge... Vel, Hedda og jeg har. ;P Vi trenger tre av de Barbapapa-koppene, så har vi snart komplett samling. ;)
  Prinsesseglassene på samme side er en sikker suksess. Da er vi på 200,-

  Resten ville jeg nok brukt litt på lego - Hedda fikk slik jentelego av pappan sin i helga (mor ligger på sofaen og kan ikke være med på shopping ;P), så vi kunne jo kjøpt mer av både det og en slik boks med vanlig lego.

  Og kanskje bunadsko til henne....?

  1 lodd til meg da. :)

  PS: Leser litt blogger om dagen, når jeg orker, men er ikke flink til å kommentere. Kommer plutselig tilbake! :D

  SvarSlett
 89. Kvit strømpebukse til Ungens bunad, dokkevogn "frå lillebror" (det er han ho skal dele pupp med, og som kjem til å ha med meir mjølk når han kjem!) og kanskje trehjulssykkel. Kjøpte utelukkande ting til meg sjølv sist eg var på storshopping, så det er kanskje på tide å få tak i det vi skulle ha til henne også....

  SvarSlett
 90. Kanskje masse masse mat, noe som er med i hverdagen.
  Men hvis jeg er ekstra snill, blir det nok med på å betale for en trampoline. hmm

  SvarSlett
 91. Jeg tror jeg vil fylle mitt soon to be.. Kjøleskap! Evt, noe gøy til lillegutt! (Siljeab@hotmail.com)

  SvarSlett
 92. Hei! For en koselig konkurranse!
  Jeg ville kjøpt dobbelt vaffeljern. Jeg har to barn og med et enkelt vaffeljern blir alle vaflene spist opp så fort de er ferdig stekt. Med et dobbelt vaffeljern er det kanskje håp om at jeg får en vaffel i ny og ne også? ;) Et slikt vaffeljern koster 399 kr på Coop Obs, så for resten av gavekortet ville jeg kjøpt... ja du rettet riktig! Ingredienser til vafler :)

  SvarSlett
 93. Jeg vil gjerne være med i trekningen! Vil bruke gavekortet på betale ned en stor trampoline til 1490 kroner =) Hilsen Camilla, toyotacrown (ætt) hotmail.com

  SvarSlett
 94. Trur kanskje eg ville kjøpt finker, for det har dei ofte på tilbud på Obs i Haugesund :)

  SvarSlett
 95. Ååååååh, jeg kunne tenkt meg en trehjulssykkel til min lille aktive sønn. Eller kanskje noen bøtter sodd til 17. mai! Kan ikke bo i Trøndelag og ikke spise sodd på 17. mai :-)

  Klem, Tove (reisendetove@hotmail.com)

  SvarSlett
 96. Hvis jeg vant ville nok gavekortet blitt brukt til mat. Mangebursdager, konfirmasjoner og slikt i mai, så lommeboka lider litt...

  SvarSlett
 97. Drømmer om en trampoline til lillegutt

  SvarSlett
 98. Både jeg og mannen trenger sykkelhjelmer for å gå foran som gode eksempler for datteren vår, som fikk sykkel til fødselsdagen i dag. Så pengen ville gått mot det :)

  SvarSlett
 99. Hei.
  Jeg ønsker meg dobbelt vaffeljern!!!
  Er jo så mange fra nabolaget som "tilfeldigvis" kommer innom når jeg steker vafler ute, så hadde vært greit å steke dobbelt:):):) Herlig!

  Mvh Marie Elise
  hvitlykke@gmail.com

  SvarSlett
 100. Hei!

  Jeg tror jeg ville kjøpe meg en ny solseng til terrassen.
  Den gamle er ikke så god lenger, da den har knekt litt her og der.
  Må jo også ha ny pute til den da, så det blir nok mer enn 500 kr,
  men jeg må ha det.


  Mvh. Guri Marie

  guri_marie.kristoffersen@getmail.no

  SvarSlett
 101. Vet de selger en del spill hos Coop. Så om jeg vinner gavekortet skal jeg la min sønn som har bursdag om en mnd, få lov til å plukke seg ut ett Nintendo DS-spill. Han har valgt å ofre store deler av sommerferien sin til fordel for lange dager i 5 uker med teaterprøver før de har premiere på Hakkebakkeskogen i august. Med alle disse prøvene og mye venting så ser jeg for meg at DS'en hans blir flittig brukt, så ett nytt spill til den gutten hadde kommet godt med.
  kjerstiogkim@hotmail.com

  SvarSlett
 102. Hei :-)

  ★ Takk for koselig lesing i bloggen din.
  Om lykken kommer min vei, ønsker jeg gi gavekortet til min yngste datter som skal gifte seg 2. juni. Bryllup koster masse penger som vi alle vet og de skal betale bryllupet selv. Så et gavekort kommer godt med i bryllupskassa til de unge.
  Ha en riktig fin uke!★

  Mvh Merete
  m-korsg@online.no

  SvarSlett
 103. Ville hamstret masse frosne bringebær <3

  karoline-buddy@hotmail.com

  SvarSlett
 104. Coop Obs har jo mange fine varer! Den som ligger nærmest meg har mange fine "eksotiske" varer i grønnsaksdisken. Så det hadde nok blitt et raid i den hylla. Mango, granatepler, søtpotet og papaya for eksempel!
  Så ser jeg at de har et bra tilbud på en type ferdigpizza som jeg liker. Da blir det jo litt som er sunt, og litt som er enkelt. Perfekt i en travel hverdag :)

  Mvh, Ada
  bryllup_mm (at) hotmail.com

  SvarSlett
 105. Jeg vill kjøpt meg terrasserens og -olje :)

  SvarSlett
 106. Som ubergravid med forrige fødsel noe for friskt på minnet, hadde jeg kjøpt mykt dopapir for hele femhundringensen. :-)

  (kajas.idso@gmail.com)

  SvarSlett
 107. Det blir ett lodd på meg, og er det vinnerloddet så blir det festdrakt både til godgutten og lilletuppa - de har jo vokst så alt for masse fra i fjor, og pengboken min liker ikke det i det hele tatt ;)

  SvarSlett
 108. Jeg vil vinne og hadde kjøpt fotballsko til avkommet, eller treningstøy til meg selv eller gått bananas i godterihyllen:-)

  heffalompen06@hotmail.com

  SvarSlett
 109. De har mye fint på Obs, og alltid mange gode tilbud. Forrige uke kjøpte jeg meg faktisk bunadsko der til bare 50 kroner. Om jeg hadde vunnet gavekort ville jeg kanskje brukt det til å kjøpe Hardangerbestikk, for det har jeg ønsket meg lenge :-)

  benmaas(at)hotmail.no

  SvarSlett
 110. Jeg ville kjøpt (et halvt) aggregat - er sånn medlemstilbud på det nå. For vi har kjøpt hytte. Den var kjempefin - og det er sååååå koselig uten strøm. Helt til batteriet på mobilen går tomt. Da er det skikkelig dust å ikke ha strøm på hytta. Et aggregat hadde klart biffen. Så det skulle jeg kjøpt. Javisst.

  SvarSlett
 111. Jeg har delt konkurransen videre til alle mine venner på facebook! :)
  Om jeg skulle vinne, ville jeg nok ha brukt pengene på klær til min datter Eline! :)

  SvarSlett
 112. Jeg har delt på facebook, men hva jeg skulle brukt pengene på er en annenting, da jeg trenger treningstøy, og et sunnere kosthold i kjøleskapet. Hadde nok gått på litt sunn mat og noen barnefilmer til småen som blir ett år den 2 juni :D

  SvarSlett
 113. Jeg må nok bruke pengene på en sykkel. Mannen og sønnen sykler rundt i verden, men hva med stakkars meg da?? Ingen sykkel!

  SvarSlett
 114. Juhu..
  Tja, barna har maset etter trampoline i mange år
  så de hadde nok gått til "trampoline-potten".. =]

  SvarSlett
 115. Vi ville ha handlet elektirsk tannbørste til minstejenta også, ettersom hun er meget sjalu på Storebror sin. ;)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails