søndag 25. mars 2012

Vafler, blogging, finvær og fjas.

Sorry for elendig blogging denne helga, altså! Jeg burde jo sitte pal ved PCen, slik som jeg alltid gjør. Men dere skjønner sikkert at jeg har hatt annet å være opptatt av denne helga. Nemlig den internasjonale vaffeldagen. Jeg har faktisk ikke gjort annet enn å steke vafler. Ikke fordi jeg er så veldig glad i vafler, men fordi jeg ville blogge om det. Jeg synes det er så artig å steke vafler, dekorere dem med nydelig og ikke minst hjemmelagd syltetøy, dandere dem på de lekreste fat,  og så virkelig kose meg med vaffelfotografering. Toppen av lykke!

Not.

Okei, da, vi har ikke stekt så mye som et usselt lite hjerte. Vi har ikke rørt vaffeljernet. Får lage vår egen vaffeldag en gang vi har bedre tid. Men vi har hatt besøk, vi har spist is, vi har lest bøker og vi har vært barbeinte ute. Blant annet.

Ha en super søndag med eller uten knallvær!

28 kommentarer:

 1. Ikke vært mye vaffelsteking her heller gitt. Høres herlig ut med fint vær da! Gleder meg til der.blir vår tur til å gå barbeinte ute! Ha en fin uke :)

  SvarSlett
 2. Vi har faktisk ikke fått med oss at det er den store vaffeldagen idag Storebror som har vært på biblioteket fikk kanelsnurrer. Ble jo helt feil, det skjønner jeg nå. Neste år vet jeg bedre!
  Heldig dere er som har så nydelig vær altså :)

  Fortsatt fin søndag,
  Heidi.

  SvarSlett
 3. Sitter og propper i meg vafler as we speak! Fin søndagskveld!:)

  SvarSlett
 4. Vi har nå spist vafler uten å vite at det er den store vaggeldagen vi ;-) Våre ble lagd i vaffeljern på bål,
  og smakte himla godt på bryggekanten.

  Fin fin ny uke til deg Pia.
  Klem

  SvarSlett
 5. Barbeint?! Hjelpe meg. Er nok lenge til vi opplev det... Men fint da :-) Hadde planlagt vafler, men eg gadd ikkje stå inne når det var så fint vær. Angrar ikkje!

  SvarSlett
 6. Ingen vaffler her heller, for vi lagde pannekaer vi ;) Ha en fin uke!

  SvarSlett
 7. Høres ut som en bra helg da!!!
  Herlig med dette været!

  SvarSlett
 8. Kan ikkje sitja inne i dette veret og steike vaflar nei! Eg var heldig og hadde ei mor som gidda det, så ho reiste me på besøk til;) Barbeint høyrtes godt, og litt skummelt ut... Men sikkert fordi eg er skeptisk til alt som kan få oss meir sjuke nett no. Dine er kanskje herda litt meir? ;) Ha ei god veke!

  SvarSlett
 9. Lite blogg og vafler her også. Men mykje sol.
  Kjente lukta av vafler når eg gjekk tur i byggefeltet, så det er nokon som tek ansvar.

  SvarSlett
 10. Vi har også vært ute hele dagen, ja litt på låven da, men vi hadde sko på.

  Selv om bildene var juks (ble tatt på torsdag), så ble det akkurat en plate til hver i dag også.

  SvarSlett
 11. Jeg som virkelig reklamerer for den ene vaffeloppskrift etter den andre... har søren ikke stekt en eneste vaffel jeg heller. Vil bestemme sjøl hvem dag det er vaffeldag ;) Herlige farger på kjolen til vesla!

  SvarSlett
 12. Jeg hørte på radioen lørdag at det var vaffeldag - så da ble det vafler til lunsj. Det blir det igrunnen ofte på lørdager. Særlig nå som vi kan steke dem ute i solskinnet. Så jeg har vakre vaffelbilder på bloggen, altså. Og hjemmelaget syltetøy fra hagen. Wow. Men det beste har vært at vi har surret ute hele helga og det er så inderlig godt at jeg får en identitetskrise bortimot. Vel vel.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, må inn og se:) Imponert over hjemmelagd syltetøy:)

   Slett
 13. Ikke en vaffel å se her heller. Så vi er flere. Vi har faktisk ikke vaffeljern engang, for jeg har aldri helt hatt det behovet. Men spiser gjerne vafler hos andre :)

  Men det bør nevnes at ETTER at vi hadde kjøpt dette huset (fra en eldre dame), snakket hun veldig varmt om at det er stikkontakt på veggen på verandaen. Så der kan vi både steke vafler og stryke klær.

  Mm. Akkurat ja. Vaflene er en ting. Men stryke klær på verandaen??? Jeg stryker duker til jul, og da er det for kaldt å gjøre det ute. Og jeg stryker bunadskjorte til 17. mai. Og da gjør jeg det så sent at jeg ikke har tid til å flytte alt ut først.

  SvarSlett
  Svar
  1. Å ha en stikkontakt ute sånn at man kan steike vafler, er faktisk lurt. Men stryking....

   Slett
  2. Det spørs jo hvor mye en stryker. Gamle damer strøk nok mer enn vi gjør. Jeg vokste opp med utekontakt til vaffeljern og symaskin. Mor satt ute og sydde om sommeren. Det er de to grunnene til at jeg har en utekontakt til TOTUSEN kroner på verandaen. Men den brukes mest til vafler og til utelysa på grana i skråningen til jul....

   Slett
 14. Jeg ringte yngstedatter fra butikken i går:

  -Har vi mel, spurte jeg.
  -Ja, svarte hun.

  Men hadde vi mel? Bare bittelitt... Altså ingen vaffel her heller. Men nok av rømme, utgått fløte etc. som jeg kunne ha brukt.

  SvarSlett
 15. Jeg likte vaffelinnlegget ditt kjempegodt jeg. Ingen vafler her heller - men vaska huset (på en søndag - fysjamei) og spilt fotball... (Da vaska visst jeg tøy (også det på en søndag...) Hm-tror jeg vil ta meg en fridag snart så jeg kan få hvilt ut etter en så slitsom hviledag...
  Super uke til deg :)

  SvarSlett
 16. shit,jeg glemte hele vaffeldagen!! Hadde akkurat som deg planlagt DET knallinnlegget! Pokker ta. Jaja,next year?

  SvarSlett
 17. og DER ble det plutselig dobbeltavstand mellom ordene også,hva i ¤%¤&&/())!! Bare krøll i dag!

  SvarSlett
 18. rakk det såvidt! Var jo så kort dag idag så vafler til kvelds.

  SvarSlett
 19. Her spiser vi ofte vafler ute på verandaen, med skjøteledning! Faktisk så ofte at barna nå roper "åå nei" når jeg roper at det er vafler.. Men i går fikk vi faktisk vafler hos svigers:) hvor er tøcksfors forresten? hvor kjører du da?

  SvarSlett
 20. Ingen stor feiring av vaffeldagen her heller.
  Men det ble våronna i hagen og en tur til Tigerstaden så jeg er strålende fornøyd uansett jeg:)
  Vaffler kan man lage hvilken dag som helst:))

  SvarSlett
 21. Minstetrollet her har eggeallergi, så vi skal ha vår egen vaffeldag når han vokser det av seg... for det kommer han til å gjøre.... nemmelig.... så det så.... *host*

  SvarSlett
 22. Jeg har hatt vaffeldag i dag i stedet for i går. Vaffeldagen er nok noe de bare har funnet på for å selge flere vaffeljern.

  Cecilie

  SvarSlett
 23. Barbeint ute, da gitt. Sukk....
  Ingen vafler her heller, men svigermor kom innom med ferske boller. Godt det også.
  Ellen :)

  SvarSlett
 24. Må si som Ellen over; Barbeint ute.. *sukk* DA begynner vi å snakke vår. Gleeeeder meg! :)

  SvarSlett
 25. vaffeldagen hoppet vi over.
  Var heller ute og ruslet tur.

  Dessuten liker jeg ikke vafler.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails