lørdag 3. mars 2012

Utsikt. Og bakker.

Jeg liker godt utsikten fra stua vår. Veldig godt. Men du må da kjenne suget og kallet fra skibakken når du ser dette daglig?, undrer dere nok. Nei, det er faktisk ikke noe problem. Det holder lenge med synet. Jeg har aldri stått ned den bakken på ski. Men jeg har tatt heisen opp. Og ned.


Er du en røver i bakken?

Ha en fin kveld med eller uten utsikt!

23 kommentarer:

 1. Jeg er INGEN vintersportdame !!
  Jeg sitter gjerne i husveggen med en kopp kakao og kjenner solen varme, mens jeg SER på de flotte forholdene i bakken ;) ;)

  God helg :D

  SvarSlett
 2. Herregud Pia! Ja, jeg har stått ned den bakken tre ganger da jeg var 16 år. Det var så grusomt at det skulle gå 25 år før jeg satte mine ben i en slalåmbakke igjen. Jeg bestemte meg nemlig for at jeg skulle gi mine barn et annet valg enn jeg selv hadde. Så jeg kjøpte meg utstyr og tok timer på skiskole. Veldig GØY!

  God helg til deg fra meg!

  Ellen

  SvarSlett
 3. ah, fiiiine kongsberg! jeg er opprinnelig fra riegelsbakken, så jeg har kjørt de bakkene x antall ganger for å si det mildt!! savn! fin lørdagskveld til deg! vigdis

  SvarSlett
 4. Jeg skjønner godt du kan bo der uten å kjenne suget etter å kaste deg utfor bakken der. Jeg bor like ved fine skiløyper i alle retninger. Det er ikke dermed sagt at jeg gjør annet enn å kikke likegyldig på dem når jeg må. :-D

  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 5. SÅ fin utsikt! Utsikt er noe jeg virkelig savner. Ikke mye utsikt i lillestrøm for å si det slik! Var bedre på vestlandet ja;-)

  Ikke noen racer i bakken jeg nei, lenge siden jeg har stått på ski også. Hm, har jo utstyret, kanskje jeg skulle prøvd meg litt igjen...Tja, neste år kanskje. Er jo straks vår nå;-)

  God lørdagskveld!

  SvarSlett
 6. Nei, jeg er ikke en røver i bakken og ikke en røver på flata.
  Egentlig er røver i soffan. Kan man være det ;)
  Fin utsikt da...

  Fin søndag!
  Siw

  SvarSlett
 7. Ingen bakkerøver.
  Men liker god utsikt.

  SvarSlett
 8. Flott utsikt! Men har greid med hele livet uten å ha stått en gang på slalom. Og har tenkt å fortsette med det :) Ingen røver med andre ord!

  SvarSlett
 9. Nedoverski kan være gøy det, men trives best med bortoverski. Har for dårlig balanse til at jeg egentlig kan kjøre så i mye bakker ;)

  SvarSlett
 10. Imponerende utsikt, ingen tvil om det! Jeg er ingen røver nedover. Bortover derimot....

  SvarSlett
 11. Jeg er helt klart en røver i bakken. Det jeg ikke er i bakken er en skigåer. Jeg er ikke verdens gladeste på ski, kan du trygt si. Men jeg er innmari god til å late som jeg er glad når jeg går på ski, det er det eneste som får meg framover.

  SvarSlett
 12. Bra utsikt, må jeg si, sånn til tross for mangel på sjø:o)
  Nei - jeg har aldri hatt på meg slalomski eller noe som ligner, så jeg tror det er best om jeg holder meg unna sånne bakker...;o)

  SvarSlett
 13. hei Pia!
  Ingen røver nedover på bortover, men en røver på nedover nedover..

  SvarSlett
 14. Kul utsikt ja. Jeg hadde nok brukt mange timper på å sitte og gjette på hva lysene i bakken skriver. Foreløbig gjetter jeg på SIB, Skianalfabet I Bakholdsangrep kanskje?
  Jeg prøvde meg på ski igjen for første gang på 14 år i fjor vinter... med to fatale bommerter. Bommert en: være 4 måneder på vei og bommert to: prøve meg på ski igjen for første gang på 14 år.

  Nå skal jeg ikke prøve meg igjen på minst 86 år. Minst!

  SvarSlett
 15. Jeg hadde tydeligvis brukt "timper"? Ja hvorfor ikke... Hehe.

  SvarSlett
 16. Det suget kjenner jeg aldri gitt.. hehe. :)

  SvarSlett
 17. Hadde greid meg fint berre med utsikta , eg også!

  SvarSlett
 18. Absolutt ingen røver i bakken:-) Men jeg liker å gå på ski så lenge det går bortover og ikke heller mer enn en grad.

  Flott utsikt da!

  SvarSlett
 19. Til tross for 12 aar i byen har jeg ikke kjört ned bakken. Har gaatt ned om sommeren.

  Hilsen Aashild

  SvarSlett
 20. Nydelig utsikt selvsagt.

  Fortsatt aashild

  SvarSlett
 21. Det er en fantastisk utsikt! Huset vårt er vridd akkurat litt for mye mot Skrim.. så vi ser ikke lysene fra stuevinduet. Men der vi bodde før (dvs før det forrige huset..) så vi hele skianlegget. Husker vi bodde der da flomlysene kom, og vi syntes det var sååå fantastisk med den utsikten!

  SvarSlett
 22. oj det der er jo bakken min det! Det var der jeg lærte å ha ski på beina :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails