onsdag 28. mars 2012

Premiepresentasjon, Holmegaard og bloggtreff

Det er jo noen av oss som trommer i stand et såkalt bloggtreff. Jeg føler det er på tide å komme ut med noe av det som skal skje på dette treffet. For noen av dere trodde kanskje at det kun var å treffes, lissom, prate og spise og sånn. Få møte og kanskje ta på sitt bloggidol, selveste Bonka Rakka-Trine. Høre Elisabeth spille ukulele.

Nei, dette bloggtreffet har så mye mer å by på! For selvfølgelig blir det giveaways! Med tydelig trykk på den siste s-en der. Jeg, selveste giveawaydronningen, skal kjøre en bloggtreffgiveaway som Hokksund sjelden har sett maken til!

Jeg har tatt bilder med ipaden, og bildet legger seg oppned. Du får snu skjermen hvis du ikke klarer å lese.

La meg presentere den første premien som skal loddes ut under bloggtreffet:
Direkte fra Danmark, donert av selveste Holmegaard, kommer denne mildt sagt flotte karaffelen. Og det er ikke noe gammel skit de har funnet fram lengst inne på Holmegaardlageret, nei! Dette er en karaffel fra Future-serien, en av Holmegaards nyheter! Det er glasskunstneren Peter Svarrer som står bak denne herligheten. Dere kan lese mer om Holmegaards nyheter her.


Nå har jeg gitt deg en meget god grunn til å melde deg på bloggtreffet. For denne karaffelen skal jeg egenhendig ta med og gi til en av gjestene. Kanskje det blir deg?

Karaffel i sofa

Ha en spent dag med eller uten karaffel!

19 kommentarer:

 1. Oi - du er full av overraskelser! Nå gleder jeg meg enda mer. Helt sant!

  SvarSlett
 2. Æsj, skulle ønske jeg bodde i Hokksund :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg bor i Hokksund, men ingen andre trenger å bo der for å være med på bloggtreff.

   Slett
  2. Jeg bor ikke i Hokksund! Men jeg skal klare å finne fram:)

   Slett
 3. utrolig fin karaffel!!! Lurer på om jeg må høre med mannen om å droppe å reise bort den helga.. så jeg kan være med på treff i steden for sverige-tur....

  SvarSlett
  Svar
  1. Det spørs hva familien sier til hvis du velger Hokksund fremfor Sverige.

   Slett
 4. Søren at eg ikkje kan koma! Den der karaffelen hadde passa så godt til min sofa òg... Men damer: enjoy! Blir sikkert kanonmorsomt!! :)

  SvarSlett
 5. Det ante meg at du hadde flere planer enn å bestille cupcakes.

  SvarSlett
 6. Leste om kattepropagandaen dere fører...hi hi...her i huset "byttet" jeg til meg katt nr. 2.
  Mann min fikk en gammel bedford lastebil, jeg en katt.
  Ikke sikker på om det var et godt bytte. Nå er katten død og vi har en gammel lastebil i gården...hmrf. Godt at gamlekatten fortsatt holder stand. 17 til sommeren vettu. Kanskje på tide med en kamerat!!

  Ps..fin vase i sofan du...

  SvarSlett
 7. Svar
  1. Karaffelen din kunne sikkert trengt en kompis, Whitebite ! Ingen grunn til å la være å komme.

   Du har gjort deg flid med linkinga, Pia. Men tror ikke du drar folk med å friste med ukulelespill, he he.

   Slett
 8. Åh, det hadde jeggu vært kjekt å treffe dere alle. Håper det en gang klaffer slik at jeg kan dra. Enn så lenge får jeg nøye meg med å lese vittige betraktninger av treffet inne på både den ene og den andre bloggen :)
  Egentlig var det kattungeshoot vi hadde. Min venninne som eier sibirgutten som bor hjemme hos meg har kattunger i hus, og trengte påskebilder til ett forum som heter sibirkattens venner eller noe i den duren. Så jeg kan friste med flotte bilder av nydelige små om en dag eller to. Vi er veldig fornøyd med vår sibirgutt, og siden gubben er allergisk er sibirkatten redningen her hos oss når det kommer til å kunne ha katt (eller bittepus som Noah sier). 9000 kr selger min venninne kattungene for, så det er stive priser ja... Men de er utrolig fine da, det skal de ha :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Du får høre om venninna di gir rabatt... De kjører vel ikke kattegiveaways:)

   Slett
 9. Å joda Elisabeth, Ukulelespeling fristar :)

  SvarSlett
 10. Gudamegenaltså! Trodde det var cupcakeslaging hele helgen, jeg. Når det ikke er kurs i "rydd et hjørne, ta bilde, legg ut på blogg, rydd neste hjørne"....

  SvarSlett
 11. Flott karaffel ;)
  Men du.. Du har jo fortalt om at du har reist med familie og bodd i Afrika en stund, fordi din far jobbet der? Hva jobbet dine foreldre med der? Og hvordan var det å ta med familie og bo der over lenger tid?
  Er i en sånn situasjon hvor jeg ønsker å ta med familie og jobbe i India eller Tanzania for et år.. Men vet ikke hvordan det vil bli å ha med en fireåring for et halvt år/et år. Setter pris på svar :-) Ha en fin dag videre..

  SvarSlett
  Svar
  1. Så spennende med jobbplaner! Jeg ville ha reist!
   Foreldra mine jobba for Norad. Jeg var fjorten år da vi flytta til Tanzania,og det har prega meg på godt og vondt. Aller mest på godt. Jeg har opplevd og lært så utrlig mye. Det "vonde" var vel mest at man føler seg utafor når man kommer hjem til Norge.
   Å ta med seg et førskolebarn er kanskje det letteste. Samtidig kan det være mye som blir vanskelig for et lite barn. Man får mye uønska oppmerksomhet. Man kan se fattigdom som man ikke helt skjønner. Men dette her kommer jo så veldig an på hvor dere drar - det er stor forskjell å bo på landsbygda som eneste hvit, eller i en by med et internasjonalt miljø. Det er stor forskjell på om barnet får være hjemme med mor/far eller om det må gå i en barnehage der det ikke skjønner språket. Det er stor forskjell på barn. Og det er stor forskjell på Tanzania og India... Lykke til - dette høres spennende ut!

   Slett
 12. Oi. Nå er det faktisk ukulelespillingen jeg gleder meg mest til da. Og Pia på trommer.

  SvarSlett
 13. bloggtreff høres knallkjekt ut, har aldri vært på ett selv men gleder meg til det blir min tur. Det blir litt langt å reise til dette treffet, en kos dere masse. Karaffelen fra HOlmegaard var bare knalltøff

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails