mandag 12. mars 2012

Kjøleskapdekor

Det er jo bare med en vanvittig glede at jeg ser at toåringen viser stor interesse for dekor. Brevkurset "How to decorate your refrigerator in a delicious and delicate way" som hun tok som ettåring, gir nå endelig resultater. På høy tid, spør du meg.

Hun har tilbragt flere minutter foran kjøleskapet i det siste. Dypt konsentrert. Og dandert de lekreste magneter på en ganske så fin linje.


Jeg legger merke til at hun avslutter mesterverket med en liten plasttomat der nede i venstre hjørne. (Eller lå den der fra før?)


Har dere magneter på kjøleskapsdøra?

Ha en dekorativ kveld med eller uten kjøleskap!

32 kommentarer:

 1. Framtida lyser mot henne; ingen tvil... Her går det i teikningar. Lillebror er svært kunstnerisk av seg, sjølv om eg må tilstå at eg bomma på ein krabbe før i dag, som eg trudde var ei skilpadde... Men han er veldig forståelsesfull, og tenkjer nok at eg er gammal og dimmest på synet...

  e

  SvarSlett
 2. hihi så flink hun er! :) Hvor har du kjøpt de bilderammene?

  SvarSlett
  Svar
  1. De husker jeg faktisk ikke, Kine. Har hatt dem i åresvis. Ikea, mon tro?

   Slett
 3. He, he, en fremtidig stylist det der:-)
  Kjøleskapsmagneter er et must når du har barn og får hjem et dusin viktige papirer hver uke som bør være lett tilgjengelige.

  SvarSlett
 4. Vakkert! Her heng stålblomar, sommarfuglar og gamle julekort i skjønn forening;) Bør kanskje bestilla dekoratør eg også til å fiksa opp litt...

  SvarSlett
 5. Så kult, en liten kunstnerspire;)
  Trives så godt her inne, du skriver veldig godt!

  *God mandagskveld*
  Heidi:)

  SvarSlett
 6. Flinke jenta! :-)

  Her er det magneter, men under magnetene er det tegninger. Lapper fra barnahagen. Ukeplaner. Bilder... ikke så veldig pent. Men sikkert viktig. :-D

  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 7. Kan forstå at ho vert inspirert av den flotte kjøleskapsdøra!
  Korleis skulle vi fått orden på liva våre utn kjøleskapsdøra...

  SvarSlett
 8. Har hele kjøleskapet fullt, det er faktisk helt sant. Det er dekt med både bilder, tegninger, oppskrifter, kort og magneter i en salig blanding. Hun et superskjønn det hun konsentrert danderer og pynter:)

  SvarSlett
 9. Vi har en fint liten sommerfuglmagnet, tror ikke så mange flere og slike fargerike hadde passet så godt inn her. Men hos dere på deres kjøleskap er det bare kult! Og sikkert kjekt for lillejenten å styre med dem ;)

  SvarSlett
 10. Så lure dere har vært, som ikke har kjøleskapet integrert i kjøkkeninnredninga.Må innrømme at jeg savner kjøleskap til å sette magneter på. Fine magneter da! :)

  SvarSlett
 11. Kjøleskapsdøra vår så ganske fin ut ei stund med kalender og det heile. Dagene pent på rad med snertne små huskelapper under.
  Men nå er den et kaos av huskelapper, oppskrifter, regninger, div. infoskriv og magneter av alle slag.
  Jada...
  Ellen :)

  SvarSlett
 12. Nei, men savnet det veldig! Derfor måtte vi male magnetmaling på brannmuren :))) Så flink Henny er da :)

  SvarSlett
 13. Hun må gjerne gjesteblogge inne hos meg, anytime;)

  SvarSlett
 14. En kjøleskapsbildevegg! Wow! Og siden du spø, nei ingenting på kjøleskapet her. Fotograf kommer på onsdag, jeg prøver å glemme at jeg er syk...

  SvarSlett
 15. Jeg tror hun har interiøranlegg! Jeg har innebygd kjøleskap, men det er ei lita stripe på steikeovnen jeg kan ha magnet på, og det har jeg. Sauen Shaun..

  SvarSlett
 16. Jadda - magneter i fleng! Reiser aldri et sted uten å kjøpe en magnet fra der jeg har vært heller... og mormorungen har elska samme syssel lenge! Herlig!

  SvarSlett
 17. Vi har slutta med magneter på kjøleskapet vi:) Nå er det bare kjøleskapspoesi:) Konsentrert lita jente dere har:)
  Trine:)

  SvarSlett
 18. flink.
  og egentlig så tror jeg ikke du er så interessert i svaret;)

  SvarSlett
 19. Tror du ikke vi har klart å kjøpe superfancy designkjøleskap for så etterpå å oppdage at fronten ikke kan brukes til å feste magneter på... svarte svingende...er det rart vi glemmer både foreldremøter og turnavslutninger når lappene ikke kan henges opp på kjøleskapet....grr
  Netty

  SvarSlett
 20. Hehehe!! Herlig kjole!! Nei stusselig med design på kjøleskapet her.

  SvarSlett
 21. Søtt:-) Her ryddes kjøleskapet for magneter omtrent en gang hvert år....og da blir det så åpent og ryddig og fint i kjøkkenet....i noen dager. Og ang. ditt kjøleskap: nå er legger jeg vanligvis ikke merke til sånt, men med sola skinnende så pent inne hos deg ble jeg misunnelig da jeg så hvor rent kjøleskapet ditt er utenpå! Hadde du nettopp vasket det???? Med 4 barn og en mann skjønner jeg ikke ellers hvordan det kan være så skinnende! :-)

  SvarSlett
 22. Jeg var så bestemt på å ha kjøleskapet fritt for dekor da jeg flyttet.... Men det er fullt ja. Og ikke så fin rett linje med matchende magneter som den eksperten din får til. Leier du henne ut?

  SvarSlett
 23. Fantastisk!!!!
  Ja hun er rett og slett et naturtalent :)
  Vi har kjøleskapet fult av magneter, men de er ikke så artige å flytte på, for da ramler det ned en million huskelapper og tegninger føles det som.....

  SvarSlett
 24. Magneter, tegninger, ukeplaner, bilder, beskjeder....... Kjøleskapet vårt er på 4 m2 ;)
  Kunne godt tenkt meg å ha en ekspert på besøk for å få ryddet opp litt ;)
  Klæm

  SvarSlett
 25. Her er det et ynkelig utvalg med magneter. Huset her bærer nok preg av det eneste "barnet" har pels og fire bein.

  SvarSlett
 26. Så fint!
  Vi har bokstaver som prinsessa pynter mye med. Av og til flytter hun til og med noen av dem til oppvaskmaskindøra. Tror det kommer på det videregående decorate-kurset.

  Ellers observerer jeg at det er flere som har fått det såkalte linjegenet. Hos oss kommer det fra far i huset, som overlykkelig konstaterte at vi hadde både klistremerker og biler på linje forrige helg :)

  SvarSlett
 27. Såklart! Alle møblerte hjem har vel magnetar på kjøleskapet?
  Ho er veldig skjønn ho der vesle kunstnarspira di! Ha ein fin dag. :)

  SvarSlett
 28. Klart det er magneter på kjøleskapet! De holder fast postkort, bilder og lapper, og prøver å få med meg en magnet hjem fra tur når jeg har vært i det store utland. Kan kanskje sies å være dekorativt på en rotete måte? :)

  SvarSlett
 29. En liten interiørarkitektspire her mon tro? ;) Ha en glad dag! Klemmer fra Elin

  SvarSlett
 30. haha, fantastisk!! Dette brevkurset hørtes jo knall ut - skal hun gå videre?? Søte dekoratøren!

  SvarSlett
 31. Jeg har magneter på kjøleskapsdøren som jeg dulter bort i fra tid til annen. Når jeg skal sette dem tilbake, har jeg problemer med å kjenne hva som er opp og ned.

  Cecilie

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails