lørdag 31. mars 2012

Bra bok. Spennende bok

Jeg hadde tenkt til å kalle innlegget for noe treigt som "Jeg leser!" og kanskje ha enda et utropstegn til. Men da virka det som om jeg nettopp hadde knekt lesekoden i en alder av ..ja..etellerannetganskehøyt. Og det ble litt stakkarslig.

Nå ble jo ikke tittelen på dette blogginnlegget så innmari spenstig. Men jeg skal nevne ei spenstig bok!


Nå leser jeg Ildvitnet av Lars Kepler og den er bra! Sykt spennende! Lars Kepler har også skrevet Hypnotisøren og Paganinirapporten, så hvis du er på utkikk etter bra og blodig påskekrim, kan du stikke ned på biblioteket og låne deg ei Lars Kepler-bok. Lars er forresten ingen Lars, men en Alexander og en Alexandra. Ikke heter de Kepler heller.

Leser du krim i påsken?

Ha en spennede dag med eller uten bøker!

19 kommentarer:

 1. Jepp, jeg leser krim i påsken, masse krim! Og resten av året leser jeg også krim.....

  Ildvitnet ligger klar, men først skal jeg lese Jenta med snø i håret(Ninni Schulman) og Hjemstavn(Arnaldur Indridasson). Mulig Englemakersken(Camilla Läckberg) sniker litt i køen også.

  SvarSlett
  Svar
  1. Englemakersken har jeg nettopp lest, men har ikke fått med meg den av Arnaldur. Er den ny?

   Slett
 2. Det er den nyeste ja, nå kommer visst Erlendur ned fra fjellheimen... Gleder meg!

  SvarSlett
 3. Jeg klarer ikke å begrense krimlesingen til påsken, jeg må ha krim hele året:) Med det resultatet at jeg har lest all god krim som finnes:( Men jeg ser en forfatter i kommentaren ovenfor som jeg ikke har lest, så løp og kjøp!!! Evt, leie på biblioteket, men det er de sannsynligvis allerede på utlån......
  Gla påsk!!!

  SvarSlett
 4. Takk for tips. Får nok bare bladd igjennom et par gamle Kamille jeg har arva nå i påsken. Full fart. God helg!

  SvarSlett
 5. Tips er herved lagt inn på notatlista på telefonen!
  Er kriminell heile året;)

  SvarSlett
 6. Er midt i denne boka, spennende som bare det. Likte også de to foregående!
  Må ha litt krim på det jevne jeg, ikke bare i påsken! :-)
  Kos deg med resten du også!

  SvarSlett
 7. Jeg leser krim hele året, Arne Dahl er en stor favoritt!! Anbefales!
  Kristin

  SvarSlett
 8. Jeg leser krim hele året, Arne Dahl er en stor favoritt!! Anbefales!
  Kristin

  SvarSlett
 9. Jeg fikk akkurat Ildvitnet fra bokklubben..en av dem jeg egentlig skulle avbestille..nå kjenner jeg at jeg gleder meg til å lese den!
  God påske til deg!

  SvarSlett
 10. Å, så bra, denne venter jeg fra bokklubben snart:) Gleder meg! Krim er herlig! Ha en fin dag, og en deilig påske:)

  Eli

  SvarSlett
 11. Jeg elsker Keplers bøker. Har foreløpig ikke lest den siste, men den skal leses :D

  SvarSlett
 12. Leser krim på sommeren jeg. Lønner det seg og lese de første bøkene før man leser denne?

  SvarSlett
  Svar
  1. Bøkene henger ikke sammen, så du kan godt lese denne først. Men begynner du forfra, blir du best kjent med Joona, etterforskeren som er hovedpersonen i bøkene.

   Slett
 13. Har akkurat gjort meg ferdig med Englemakersken - Camilla Läckberg :) Fin bok det å :)
  Regner med at det blir mer krim i påska også. Her er det kriminelt hele året ;)
  KLæm

  SvarSlett
 14. Jeg er generelt ikke så glad i å lese krim. Det er nok krim i virkeligheten, men som mange andre her har jeg også nettopp gjort meg ferdig med Änglamakerskan. Den var bra. Jeg har lest den på svensk. I dag begynte jeg på Det dyrebare, av Linn Ullmann.

  Cecilie

  SvarSlett
 15. Vet du hva?! De bøkene skal jeg straks og med en gang skrive opp i huskelista mi. (jada, jeg har lister selv for det) Takk for tipset/tipsene.

  SvarSlett
 16. Jeg har lest to av bøkene til Kepler-paret. Skjønner jeg må få lånt "ildvitnet" også. Hører flere som skryter av den boka. Hvis du ikke har lest Johan Theorin sine krimhistorier fra Öland, anbefales de! Terningkast 6-krim ;)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails