torsdag 15. mars 2012

Bloggpåvirkning

Jeg er lettpåvirkelig, for å si det sånn. Leser jeg om et eller annet genialt i en eller annen blogg, er jeg løs på fingeren.

Da Hegemor skrev om geniale dørmatter fra Devlon, ble jeg henrykt og tenkte at det måtte være midt i blinken for vår nye gang. Ingen gang uten dørmatter, lissom! Da Trine tipset om billige dukkeklær fra denne eplabutikken, skjønte jeg jo umiddelbart at det var et genialt julegavetips til min lille datter. Jeg har kjøpt barneklær, bestilt bøker og dekka til baderomsvinduene med sånn vindusfolie - alt etter å ha lest om det i blogger.

Ikke at jeg har så allverdens dørmatteerfaring. Men disse dørmattene fra Devlon er bra! Jeg vil gå så langt som å si at de suger. (Men det blir kanskje litt feil å uttrykke seg sånn...)

Nå vil dere sikkert tro at jeg ved dette vil klage og forbanne dere som frister og lokker og prøver å drive meg mot konkursens rand. Men, nei, dette er mer ment som en takk. For du verden så mange gode tips man faktisk får av å saumfare nettet. (Og til min kjære - ta det med ro, jeg har fortsatt en viss impulskontroll intakt.)

Blir du påvirka av det du ser og leser i blogger?

Ha en påvirket dag med eller uten matter!

23 kommentarer:

 1. Ja jeg blir påvirket, absolutt! Plutselig syns jeg det er fint også syns jeg noe helt annet er fint osv. Får også en masse inspirasjon til en hel masse ting, så det er jo posetivt :)

  SvarSlett
 2. Nei, jeg kjøper egentlig ikke noe, ikke nå lenger... Men, inspirasjon er jo greit :)

  SvarSlett
 3. Jeg blir definitivt ikke påvirket til å kjøpe ting, det holder å se. Jeg blir likevel raskt inspirert av det folk er opptatt av og interessert i og skriver av og til innlegg som er basert på det andre skriver om i sine blogger.

  SvarSlett
 4. Jepp, blir veldig lett påvirket, men prøver å begrense meg. Har blitt flinkere med tiden til akkurat det:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Og noen ganger må man jo bare begrense seg...ingen penger, ingen shopping....

   Slett
 5. Åh, jada - jeg er lett å gjøre nyskjerrig. Men jeg greier som regel å stoppe i tide. Altså før jeg taster den sikkerhetskoden for betalingen.......

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, godt det er litt mer som skal til en noen få klikk. Jeg elsker å legge i handlekurven, men feiger ut når jeg skal betale...

   Slett
 6. Jeg har lest om ting jeg ikke ante eksisterte, men jeg tror ikke jeg har handlet så mye.

  SvarSlett
 7. Jeg tenker ofte "ah, det var smart, sånn vil jeg også ha". Men jeg gjennomfører ikke. Eller jeg skal kanskje ikke si at jeg aldri gjennomfører. Men sjelden.

  Som Lammelaartanker blir jeg derimot ofte inspirert til å skrive av det andre skriver. Også der er det ikke alltid jeg gjennomfører. Det hender det blir med tanken. Men jeg skriver oftere enn jeg handler med bakgrunn i andres blogginnlegg.

  SvarSlett
 8. Jaaaaaa.....veldig lett påvirkelig! Og vips så var jeg visst innom denne eplabutikken du nevnte også,hahaha!

  Ha en toppers kveld.

  Klem Hege-Mamma til 3

  SvarSlett
 9. OH YES.
  Veldig.
  Vil ha alt jeg ser. Nesten.

  SvarSlett
 10. Klart man blir påvirket! Et og annet interiørtips som er snappet opp. En bukse i retrostoffer jeg så hos deg , ble også i sin tid bestilt til min unge, håpefulle.

  SvarSlett
 11. Blir påvirka ja... nå er jeg snart klar til å trykke på "gå til kassa"-knappen på et sted man lager bloggbok. Trodde aldri jeg skulle bli forfatter så enkelt :)

  SvarSlett
 12. Blir helt klart påvirka. Hadde ikke hatt norgesglass, sinkhus eller Green Gate kopper hvis ikke, he he. Nå er jo alle disse tre eksemplene sååååå 2010 så det kan tyde på at jeg har lagt mer bånd på meg selv. Eller så kan det være at jeg valgte de tre eksemplene med omhu og ikke et par vesker, smykker og bordskånere av nyere dato....

  Nå blei jeg forresten veldig interessert i den matta, he he.

  SvarSlett
 13. Jeg synes det er fint å få informasjon både via blogger og andre steder på nettet om produkter som jeg ellers helt sikkert aldri hadde fått vite om eksistensen av. Det at jeg er blind og ikke kan se bilder tror jeg er med på å begrense min hang til å kjøpe ting. Jeg har en gammel dørmatte.

  Cecilie

  SvarSlett
 14. Jeg blir veldig lett påvirket av blogger, kjenner at den type matte hadde passet ypperlig hos oss. Sitter nå og vurderer om jeg skal ha en liten som dørmatte og en større som "rye" eller om det holder med bare den lille? Har du erfaring å dele?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg kjøpte bare den "vanlige" som du ser på bildet, er veldig fornøyd med den. Men det hadde sikkert ikke vært dumt med en større versjon inne i gangen.

   Slett
 15. Godt med gode tips og råd fra medbloggere, den matta mener jeg å ha sett på tv, er det ikke den som suger opp noe vanvittig med vann? Husker jeg tenkte da, at en sånn må jeg ha :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Har ikke sett den på tv, men den suger bra, ja;)

   Slett
 16. det er alltid kjekt å lese om gode tips, og ting som kan gjøre hverdagen lettere (eller morsommere!)
  jeg ble buzzer etter å ha lest om det her inne hos deg, for eksempel ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. He he, eller huff, jeg som begynner å bli litt lei av de buzzegreiene....

   Slett
 17. JEg tror det er det reklamer må skjønne - blogg er syyyyyykt påvirkelig - i dette hjørnet også! Men jeg er jo ikke noe glad i å bruke penger ;)

  SvarSlett
 18. Jepp, selv om jeg liker å tro at jeg er en nyskaper på mitt felt. (lite selvinnsikt)

  Har feks begynt å like gult. Ik!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails