fredag 9. mars 2012

Bildevegg! Og wallstickersvinner.

Bildevegger er alltid en slager, sånn bloggmessig. Jeg takker for gode tips i mitt forrige bildevegginnlegg, og jeg kan herved komme med en liten godbit.


Jeg har fiksa en liten bildevegg! En liten flik av en vegg inni stua! Og jeg er så fryktelig stolt av meg sjøl at jeg har klart dette kunststykket - jeg har montert fire sånne små bildeplater og det er verken særlig skeivt eller stakkarslig! Klart det blir litt stakkarslig nå som jeg blogger om det, men who cares?
Jeg har fått mer selvtillit på bildeopphengingsfronten, og er klar til å gyve løs på de tre kassene med bilder som står og venter på meg.

Og så har vi trukket en wallstickersvinner - send meg en mail med navn og adresse, Iselin - Heime hos oss!

Ha en fin kveld med eller uten oppheng!

26 kommentarer:

 1. Så kule bilder! Hvordan har du tatt dem? Proff fotograf OG bildeopphenger jo! Vær stolt du ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er IKKE jeg som har tatt dem, det er fotograf Trine Bjervig:)

   Slett
 2. Kjempe fine bilder da... å lekkert ble det på veggen:)

  SvarSlett
 3. Kjempefin montasje! :-)

  Gratulerer til den heldige vinneren av WS'en.

  Ha en strålende helg.

  SvarSlett
 4. Så utrolig skjønne bilder *smelt*

  SvarSlett
 5. Utrolig fine bilder! Lekkert!

  SvarSlett
 6. Fine bilder av fine unger:)
  Gratulerer til vinneren av Wallsticker:)
  God helg fra Trine:)

  SvarSlett
 7. Kjempefine bilder av de fine barna dine :) Den bildeveggen hadde jeg vært fornøyd med (gjerne med bilder av mine barn, da).

  Lykke til i give-away'en min, hyggelig at du vil være med! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. En god ting kan tydeligvis ikke sies for ofte. Evt. kan jeg skylde på ammetåka ;)

   Slett
 8. Dette er helt utrolig flott.

  SvarSlett
 9. Kjempetøffe bilete!! OG fin vegg, dette har du sjølvsagt lov å vere stolt av:)

  SvarSlett
 10. Du har vært veldig flink. Nydelige bilder.
  Ellen :)

  SvarSlett
 11. Det ble superfint!! Utrolig kule bilder :)

  SvarSlett
 12. Flotte bilder!! Og fantastisk smart hengt opp!

  SvarSlett
 13. Kjempe kult!

  *Ha ei super helg*
  Heidi

  SvarSlett
 14. Fiiiine!!

  GO hælg!
  Finn på masse tull ;)
  Siw

  SvarSlett
 15. Gratulere med nytt hus! Bloggverden er litt av-og-på for tiden. Husker bilder av en ringmur fra en tid tilbake og her er det bilder på veggene og greier. Kjøkken og utsikt ser fantastisk ut. Venter i spenning på blomsterbedene dine nå da.

  SvarSlett
 16. Utrolig tøffe profilbilder. De er så fine de ungene dine Pia! :)
  God helg!
  KLEM

  SvarSlett
 17. Nydelige bilder!

  Er ikke enkelt det med å henge opp bilder! Jeg har nettopp fått meg en bildevegg selv... og det satt langt inne å bli enig med meg selv. Men jeg satte kniven på egen strupe nærmest, for jeg så en film en gang (Running scared. Utrolig bra film... by the way. ;)) og der ble et ektepar avslørt som pedofile fordi de ikke hadde bilder av barna de hevdet var sine noen steder i boligen.
  I følge den tankegangen må jeg ha fremstått som pedofil kidnapper siden jeg flyttet inn i dette huset. I 2009. :S

  En utrolig nifs tanke... så her skulle det nå bilder opp... koste hva det måtte koste av grubling og nervøs ubestemsomhet. Og lettelsen var enorm da jeg endelig fikk ungene på veggen. Phuuu... jeg trenger ikke lenger bekymre meg for uberettigede mistanker! ;)

  Klem

  SvarSlett
 18. Nydeleg bilde!
  - og god start på bildevegg!

  SvarSlett
 19. For noen flotte bilder! Proff bildevegg, du er flink!

  SvarSlett
 20. Så glad eg vart no! Tusen takk for wallsticker, eg har planen klar for kor den skal hengast opp :D

  Kule bilde-installasjon forresten :))

  SvarSlett
 21. Fine bilder! Skulle ønske jeg var litt flinkere med slikt. Jeg orker liksom ikke sette meg inn i det, men trenger egentlig noen flere bilder hjemme. Litt stusselig på veggene, spesielt soverrom og kjøkken.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails