mandag 27. februar 2012

Som snytt ut av Bonytt.

Hva har skjedd, Pia?! Det ser da riktig så snasent og flott ut hjemme hos dere nå?

Jeppsan peppsan! Å flytte inn i nytt hus, rydde og kvitte seg med mye, gjør jo at man kan klare å få til noe som kan se ålreit ut.
Og det er selvfølgelig flid, orden og struktur i hele huset.


Her ser dere et par barnerom, der vi har valgt et maritimt preg med et snev av fransk landstil. Materialvalg, farger og tekstiler utgjør et fresht og trendy uttrykk, samtidig som jeg har vært opptatt av røffe detaljer som hamp, bast og ....nei, nå kan jeg ikke flere ord, og dette er jo bare bullshit.


Garasjen er fortsatt full av esker og vi har litt småtteri igjen i gangen. Men det er jo ålreit å ha litt å henge fingrene i i tida framover!

Er alle rom presentable hjemme hos dere?

Ha en trendy dag med eller uten stil!

33 kommentarer:

 1. Og ja - selvfølgelig kjempepresentabelt overalt hos oss - ikke helt Bonytt, nei. Men ikke så mye esker lenger. Men mye liv og røre med rekvisitter til fem aktive mennesker som bruker hjemmet for det det er verdt. Plass til liv.
  Men det er ganske innflytta her. Det er sånn vi lever. Vi rydder og roter og lever og er i virksomhet. Det er ikke unntakstilstand - det er normalt. Snart begynner jeg med melkekartonger etc med jord og planter i alle kriker og kroker også - da blir det også spesielt "rustikt og dekorativt".

  SvarSlett
 2. Klart vi har det strøkent. Overalt. Til enhver tid. Her kan ingen komme på overraskelsesbesøk og finne våte klær i hele gangen utover gulvet, oppvask på benken og klestørk og rene klær i dunger i sofaen... not.
  Men det er vårt hjem og vi trives.

  SvarSlett
 3. Itj akkurat, men bryr vi oss om det. Nope! Vi trives læll :) Stua er akkurat nå bare kaos. Pappesker overalt og møbler hulter til bulter, men det skal vel bli ei ordning på det også. Tar det i det tempoet som alle trives best med.

  Dette er mye likt slik det ser ut på Olli sitt rom, han bruker det ikke til mye annet enn soving nå.

  SvarSlett
 4. Den som har fulgt med hos meg vet at det er minst like rotete hos meg som hos deg... hehe

  Her har noen møbler blitt solgt, noen nips og fat og annet utstyr blitt solgt, og resten lager ett rot uten like... Men, det er veldig godt egentlig å få solgt "hele" mitt liv hehe, og jeg gleder meg til å starte på ny frisk ett annet sted. Håper bare det ikke tar så lang tid å få solgt leiligheten...

  SvarSlett
 5. For en fantastisk blogg!
  Her hos oss bor det en lykkelig familie på 4, som alle synes det er kjedelig å rydde, så nei...ikke alle rom ser ut som en reportasje fra Bo Bedre nei;-)

  SvarSlett
 6. Jeg liker rot veldig dårlig.... nesten like dårlig som å rydde......

  SvarSlett
 7. Hihi.. Jeg er egentlig en sånn ryddegærning. Men så er det sånn at skuffer og skap klarer jeg ikke å holde orden i, så det får holde at det ser fint ut når dørene er lukket ;) Her er vi også så heldig at mannen har eget kontor hvor han får rote så mye han vil. Der slenger jeg også inn alt jeg finner av ting som er hans rundt om i huset, som jeg mener at ikke hører hjemme der. I kjelleren har jeg et eget treningsrom, men det er nå juleland istede. Der har jeg nemlig slengt ned all julepynten, uten at jeg har giddet å pakke det i esker og sette det bort.

  SvarSlett
 8. Du kjenner jo meg, og veit at det er orden og ryddighet året rundt, som er slagordet vårt.
  ..men for å vera litt seriøs: det er ei trøst for meg med lite og gammalt hus å se at det ikkje nødvendigvis blir så mykje bedre (ryddigere) med stort og nytt hus ;)

  SvarSlett
 9. Nei... men når vi får gjester - da er det strøkent da... så alle går vel rundt og tror at hjemme hos oss der er det fint og ryddig hele tiden der...

  SvarSlett
 10. Det nybygde huset her fyller snart 31 år, og nei - det nøtter'nte å ha det ryddig overalt. Man viser ikke gjester inn i alle rom, og man river seg i håret hvis de tar feil av dør til vaskerom og toalett. Men men - hjerterom er best og det har du har jeg skjønt ♥

  SvarSlett
 11. Her ligger det rot i opptil flere hjørner (og i div rom.....) Er født med et skikkelig anti-rydde-gen (eller kanskje det kalles rotegen?), og kan som oftest ikke skylde på så mange andre enn meg selv ;)
  Men prøver så hardt jeg kan å rydde når jeg vet at det kommer besøk ;) Regner forresten med at kassene som fremdeles ikke er utpakket etter flyttingen, heller ikke blir fjernet med det første ;)
  Klæm

  SvarSlett
 12. Nei, denne var enkel å kommentere ,-)

  SvarSlett
 13. Alle rom? Det er jo praktisk umulig når man bor på 67 kvadrat. Rydding innebærer jo at man flytter rotet fra et sted, til et annet. Men det gir jo variasjon da. Nå for eksempel, har Mini plutselig fått ordentlig barnerom. Super fresht ble det, om jeg skal si det selv. Noe som innebærer at alt kontor-rotet som var "gjemt" inne hos henne plutselig befinner seg i stua, igjen.

  SvarSlett
 14. :) Herlig !
  Ingen rom er vel helt presentable her hos oss - muligens minstens barnerom, for det har jeg nettopp rydda. Det er så greit med slike små rom ;)

  SvarSlett
 15. Ja, det er litt av jobb å flytte...kan ta år å tømme alle esker, og noen blir aldri tømt..kremt..
  Da har vi vel mer enn vi egentlig trenger? :-)

  SvarSlett
 16. Som snytt ut av vårt hjem for et par uker siden! ;) Kontoret og gjesterommet var helt fullt av rot, men nå er det på stell igjen ;)

  HEERLIG innlegg! ;)

  SvarSlett
 17. Herlig Herlig!!! som jeg har sakt noe om før, jeg syns hverdagsrotet er noe eget!!..sier mye om oss som lever i det:) Er det alldeles striglet så tror jeg lite på at man i tillegg er en god mor, hardtarbeidende kvinne osv osv... jeg er av en formening om at de flittigste menneskene er de som bor i et salig kaos, og mestrer det!

  SvarSlett
 18. NEI, her er ikke romma presantable!

  Eller jo akkurat nå fordi gubben var 40 på lørdag
  og svigermor var her ;) Men ellers, så er nok ikke dette
  den beste leiligheten å komme på uventa besøk til.
  Man er velkommen kan du skjønne, hvis man tåler rot da
  (og hybelkaniner må jeg medgi...)

  Tar lang tid å flytte seg inn Pia.
  Dere har vell knapt fått landa enda.
  Deilig at du viser den fulle sannheten da :)

  So long!
  Siw

  SvarSlett
 19. hahaha Pia:-)knallbra!
  Elske å se sånne barnerom, det får meg til å føla meg så normal....
  akkurat sånn ser e ut her i huset og, og det e jo sånn det skal vær!
  klem

  SvarSlett
 20. Har ein alle rom intakt så har ein for lite og gjere... Eg har ikkje noko rom som ser perfekt ut. 4 åringen reserverar seg mot å rydde heime, det er berre slikt ho gjer i barnehagen. Og 2 åringen er eit kapittel for seg sjølv, ja du veit nok kva eg snakkar om. Mor har 10 ballar i lufta og rotar litt rundt overalt. Uff, nei, lat oss snakke om noko anna.

  SvarSlett
 21. Åjadda, alle rom. Alltid! Eg står klar ved siden av sengå te storebror når han våkne om morgenen, så eg kjapt kan få redd opp før gardinene trekkes fra ;-P

  SvarSlett
 22. Så herlig :)
  Nei her er det ikke fritt for rot heller .. tror det er sunt jeg ;)
  Og man trenger jo litt tid når man har flyttet inn i nytt hus .

  ønske dæ ei fin uke Pia :)

  SvarSlett
 23. Hihi, for å si det sånn, vi har dobbel garasje men det er ikke plass til bilen. I kjelleren er det flere bananesker en jeg kan telle. Og ved kjøkkentrappen en haug med ting og tang som skal opp eller ned, men som ingen bærer opp eller ned....;-)

  God mandag videre!

  SvarSlett
 24. Har sansen for stilen, Pia :-) Det er vel ikke så aller verst her, men vi blir ikke avbilda i Bonytt for å si det sånn ;-) Det viktigste er vel at dere trives i deres nye hus :-D

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 25. Hos oss ligger listen lavt, og dermed har vi det sånn greit nok. Vi imponerer på ingen måte sånn at listen bør heves. Noen sinne.

  SvarSlett
 26. Herlig hjem du har Pia! :)
  Definitivt ikke alle rom som er presentable her i huset - spesielt ikke noen av soverommene. ;)

  SvarSlett
 27. Hahaha, om alle rom er presentable hos oss? Nå skal vi seee. Om min mor hadde fått ta en titt i de to skapene/bodene våre hadde hun falt død om på gulvet i en kombinasjon av hjernedrypp og hjerteattakk. Såeh, la oss bare si nei. Og soverommet. Vel. Det er der vi oppbevarer skittentøy. Vi har for tiden mye skittentøy. Vi har for tiden skittentøy som ikke har plass i skittentøyskurver så det ligger strødd på det meste av gulvet også. Såeh, nei. Skal ikke skryte på meg noe. Definitivt ikke. :p

  SvarSlett
 28. Vi nærmer oss. Men kommer nok ikke så mye nærmere. ;)

  Men du, nå har du vært anbefalt mamma-blogger i de siste to mammabloggreportasjene *pust* i Kamille Mor & Barn....blir det artikkel om deg snart også? :)))

  SvarSlett
  Svar
  1. Er det sant? Fikk med meg forrige eksemplar - skjønner jeg må handle igjen. Sikkert bare Kamille som prøver desperat å få meg som abonnent;)

   Slett
 29. Merkelig, jeg abonnerer på Bonytt, men har ikke fått med meg denne trenden....Det presenteres kanskje først i neste nummer?

  SvarSlett
 30. Jo mer ryddig det er i noen rom, desto mer rot er det i andre rom. Umulig å holde det like fint overalt SAMTIDIG! Og jeg absolutt hater rot, og blir gjerne sur av det. Men så er ikke den ryddinga det artigste jeg veit heller, og definitivt ikke hos resten av familien. Men får vi besøk, bør det være strigla på de rom som gjestes. Gå for guds skyld ikke inn på feil rom eller se inn i et skap som ikke bør åpnes!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails