lørdag 18. februar 2012

Kjærlighetsgaven som ikke slo helt an

At jeg ikke skrev et valentinsinnlegg, betyr jo ikke at jeg hadde glemt denne godsaken av en dag. Å, nei da! Det verste var at jeg faktisk hadde kjøpt en valentinsgave til min kjære. Jeg kjøpte nemlig noe i fjor. Jeg falt som vanlig for et eller annet dill jeg så på Etsy. Og det var sikkert et feiende flott og fristende bilde. Av noe som ikke var så feiende flott da jeg endelig fikk den hjem i posten.

Altså, den er søt. Men hva tenkte jeg egentlig på? En drage? Med Happy Valentine brodert på baksida?! Men den er søt! Har et søtt ansikt. Og noen søte sløyfer, som jeg sikkert falt pladask for. Jeg var usikker på bruken. Derfor ble den liggende i en skuff i et år.


Men nå dro jeg den fram, presset den i min datters hånd og hvisket at hun skulle si "Gratulerer med valentinsdagen" til sin far. Hun sa gratulerer med bursdagen, og rakte fram den søte dragen. Og mannen ble kjempebegeistra og sa "Åh, har du laget den i barnehagen?!" og da gadd jeg liksom ikke å si noe.  Nå henger dragen på oppslagstavla på kjøkkenet.

Kjøper du noen ganger ting som du i ettertid tenker "wtf?!"

Ha en shoppingfri dag med eller uten dingser!

13 kommentarer:

 1. Nei aaaldri. Kjøper bare veloverveide ting som jeg har bruk for ;-)

  SvarSlett
 2. Joda, det var eit søtt fjes på den dragen, og den passer godt til vekeplanen, der den smiler ved sidan av mandagen :)
  For mange år sidan kjøpte eg eit muffinsformbrett, eit slikt steikebrett med hol til muffins, eh cupcakes. Det har aldri vore i bruk!

  SvarSlett
 3. :-) jeg ler så jeg får vondt i magen! Helt konge! Mannen din er prikk lik min når det kommer til slike ting .. Her i huset har vi mer enn nok med å få feira de dagene som "må" feires....altså bursdager og jul og sånt... De andre dagene er veldig "tona ned" :-) Kanskje når ungene er større?

  SvarSlett
 4. Hehe, jada, har kjøpt teite ting jeg også, en gang i tiden... :)

  SvarSlett
 5. Fantastisk!!! Bare la mannen tro at hun lagde den i barnehagen du (og btw.. om gun er sååå flink, kan du kanskje starte opp en liten eplabutikk med ting og tang hun snekrer sammen i barnehagen??)
  Her ble hele valentine forbigått uten at vi en gang merket det :) nett som jeg liker det :)

  SvarSlett
 6. Dette var da ein fantastisk romantisk valentinsgave! :)

  SvarSlett
 7. Det ble en delig lattermild stemning foran pc-en her nå..! Ja, jeg har kjøpt mye jeg rister på hodet av i ettertid. Det er ikke store håpet for bedring heller, tror jeg.

  SvarSlett
 8. Ja, he faktisk kjøpt ting ej he tenkt wtf?!?! Men prøva å la være no... Prøva...
  Dragen ha dei fint klart å lage i barnehagen me...haha =) Men søt va den! :)

  SvarSlett
 9. Hihi, trudde fyrst du berre tulla eg;) Skjønar i grunn mannen.. Eg kjøpte ein gong nokon dingsar i str. XL som skulle vere utanpå skoa når ein sykla, sikkert vanntette eller noko slikt, som proffe syklistar brukar. KJøpte dei berre fordi dei hadde kosta 300 kroner, og no kosta dei ti kroner... Dei ligg i eit skap endå;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg tulla ikke... Men skjønner jo at det kan virke sånn...

   Slett
 10. Svar
  1. Jepp, vel er toåringen vår talentfull. Men at hun skulle ha brodert Happy Valentine en vanlig formiddag i barnehagen...

   Slett
 11. HAHAHAH; jeg dauer! :D Den var søt da! :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails