torsdag 2. februar 2012

Er vi ærlige?

Da jeg skrev dette innlegget som handlet om en del ufine kommentarer, fikk jeg mange flotte. Kommentarer, altså.

Monstermønster skrev noe i sin kommentar som jeg også har tenkt litt på. Dette med at vi er veldig flinke til å skryte av hverandre. Spesielt her i bloggverdenen.

Men mener vi alltid det vi skriver? Er duken du har fingerheklet virkelig så vakker, er undulaten din guds gave til menneskeheten og er den nye jumpsuiten din i sateng egentlig helt kledelig?

Det er vanskelig å ta opp et emne som dette, for man ønsker jo ikke plutselig ærlige, men negative kommentarer sånn alà "Du skriver patetisk!" eller "Du ser ut som en dass i den kjolen!"

Man vil jo støtte og man vil jo være hyggelig. Men noen ganger blir det kanskje too much?

Jeg er veldig glad for at de kommentarene jeg får ikke kun er "Hæærlig blogg! Kommentere tilbake?" eller lignende. Jeg tror på det dere skriver. Selv om jeg nok også tror at dere noen ganger overdriver litt.

Min konklusjon er at nei, vi er kanskje ikke helt ærlige. Men ærlig talt, det blåser jeg i. Litt ekstra positivitet skader vel ingen. Og blir det for mye, kan vi bare himle med øynene.

Her kan man for eksempel kommentere "Nydelig bilde!"
- men bildet er faktisk ikke akkurat et blinkskudd.
Eller "Helskjønn unge!"
- men på dette bildet ser hun vel ut som hvilken som helst annen unge.
Eller "Syyykt kul vifteovn!"
- og da himler jeg bare med øynene.
Men gulvet er jo fint, da:)

Hva synes du om den positive tonen i blogger? Eller på facebook?
Ha en positiv kveld med eller uten komplimenter!

63 kommentarer:

 1. Jeg for min del mener det jeg skriver :) men skriver jo ikke at ting er stygge eller andre slemme ting. Om jeg ikke har noe hyggelig å skrive så lar jeg heller være. Synes det er deilig å få masse fine kommentarer jeg, selv om noen kanskje smører litt på, pytt pytt! Vi bør generelt bli MYE flinkere til å skryte litt av hverandre her i dette landet :) *♥*

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, likte innstillinga di:) Pytt pytt;)

   Slett
 2. Bra du tar opp dette temaet, Pia. Selv lar jeg være å skrive kommentarer dersom jeg ikke har noe fint å si om den fingerhekla duken. Heller det enn anonymt å fortelle hvor smakløs den er. Kan jeg ikke stå for det ved navn, er det ikke verdt å skrive. Og ja, jeg er alltid ærlig i kommentarer. Har jeg ikke noe positivt eller konstruktivt å komme med - vel, så lar jeg være. Bloggingen skal være morsom og koselig; negativ kan jeg være andre steder. Mot mannen for eksempel :p

  Men, nå er det ikke slik at dersom jeg ikke kommenterer et innlegg, at jeg syns det er teit. Det er ikke alltid jeg har tid heller ;-) Du da, Pia, er du alltid ærlig? :-)

  Nydelig gulv btw!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg juger jo ofte:) Men jeg er ærlig når jeg kommenterer hos andre (okei, hos noen fjaser jeg veldig, men vi har liksom er røff tone...). Jeg mener som deg - har man ikke noe positivt å si, så får man holde seg unna. MEN jeg synes godt folk kan få være litt uenige, og det er vi nok litt redde for.

   Slett
  2. Men fjas og tull er jo ikke uærlighet? Mer enn tone ;-) Det kan jo jeg finne på også ;-)

   Slett
 3. Tenk positive tanker, bruk positive ord, gjør positive handlinger og det positive gror.
  Fin torsdag !!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg må bli bedre på positive ord...

   Slett
 4. Det første som slo inn i mitt hode da jeg så dette bildet var: For et fantastisk fint hår på jentungen! (og det var ærlig!) Lurer på om ho har tatt striper? (det var litt mer ironi)
  Syns det er koselig med positive kommentarer, og håper at de fleste er ærlig ment!
  Hmmm... var det svar på spørsmål tro?

  SvarSlett
  Svar
  1. Striper. Og i morra skal ho få permanent.
   Det er nok ikke mest vår type blogger jeg sikter til, mer de hvor det kun er Hææærlig og Nyyydelig og Klemz søta! Og ikke noe mer.

   Slett
  2. hihi.... ja de kommentarene florerer vel mer på facebook enn her hos vårs. Gleder meg til krøllebilde jeg da. Afro??

   Slett
 5. Hehe, du er absolutt inne på noe!! Jeg har tenkt tanken mer enn èn gang jeg også.. Selv så mener jeg at jeg stort sett er ærlig. Hvis det er noe jeg ikke synes at er så fint, så ser jeg ingen grunn til å kommentere og lar heller være..

  SvarSlett
  Svar
  1. Men så betyr det jo ikke at vi IKKE har noe fint å si selv om vi ikke kommenterer. For ofte har man bare ikke tid.

   Slett
 6. Tror mange av oss er sultefora på ros, så dette er et medium der alt ligger til rette for å få dette behovet dekka :-)
  Og selv om jeg håper folk mener det de skriver, så er jeg litt likeglad på en måte også...JA TAKK TIL POSITIVE KOMMENTARER! LYV GJERNE TIL MEG :-)
  Og jeg er enig med damen over: snuppa de har virkelig fint hår :-)

  Klem og kos og ha en fin kveld da ;-) ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, du har rett i det med å suge til seg ros...Jeg gjør det jo, jeg også. Blir oppriktig glad. Men klarer noen ganger ikke helt å ta det til meg, jeg blir litt sånn "ja ja ja, SÅ fantastisk var det jo ikke..".
   Skal inn og kommentere hos deg. Men skal ikke lyve;)

   Slett
 7. Godt at noe er positivt her i verden som f.eks bloggboblelandet:)En god , koselig kommentar kan gjøre dagen bedre. Har jeg ikke noe positivt å komme med holder jeg likegreitt kjeft:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Når dere skriver sånn, må jeg jo bare inn og legge igjen en koselig kommentar...

   Slett
 8. Å besøke andres blogger som er av den hverdagslige sorten er som å si hei til noen halvbekjente på deres arena. Om bloggeren ikke legger opp til diskusjon, tror jeg folk er ekstra forsiktige med hva de sier i redsel for å såre. Eller kanskje folk bare er konfliktskye?

  For min del kommenterer jeg ikke hvis jeg bare har sure ting å si. Jeg har ikke et positiv-krav til kommentarene (verken på egen blogg eller når jeg kommenterer hos andre), vektlegger heller saklighet og distansert respekt. Selv om jeg har besøkt en blogg en rekke ganger og fulgt den over tid, betyr ikke det at jeg kjenner vedkommende og at det er lett å føle seg fram til hva slags type kommentar vedkommende er åpen for. Jeg forsøker å komme med nye perspektiver på ting dersom innlegget åpner for det.

  Har skrevet om der her:
  http://lammelaartanker.wordpress.com/2012/01/28/a-trakke-i-andres-salat/

  SvarSlett
  Svar
  1. Og det innlegget var jeg inne og kommenterte. Godt skrevet:)

   Slett
 9. Jeg hopper som regel over om jeg ikke har noe positivt å si jeg. Ikke dermed sagt at jeg automatisk ikke liker det om jeg ikke kommenterer. Hehe. Men på sånne fotoutfordringer osv som jeg driver endel med anstrenger jeg meg litt mer for å finne positive ting med bildet, siden det tross alt er lagt inn på et slikt sted. :-D
  Samme med innelgg, føler jeg at jeg ikke har noe å si, så sier jeg ingenting i steden for å skryte uhemmet. så det så. Og forresten: Fint innlegg og veldig søt unge! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, nå må du ikke skrive noe om den ungen, for på dette bildet synes det jo ikke at hun er søt! Men takk for at du liker innlegget:)

   Slett
  2. hihi, har sett bilde av henne før da. :-D Ser det på hårferstet.. :-D

   Slett
 10. Jeg lyger aldri. Ikke i kommentarfelt i alle fall. Det måtte i såfall vært en hvit en, med pedagogisk begrunnelse..

  Hos meg er det ikke så mange som skriver kommentarer, men de som skriver er greie og positive og såntno.

  Kommentere noe negativt? Nja.. Hva er liksom poenget med det da?

  SvarSlett
  Svar
  1. Kommentere negativt har ikke noe for seg. Men å bare jatte med alltid er heller ikke så kult, synes jeg.

   Slett
 11. Hahaha, herlig innlegg! Jeg liker godt det positive;). Til bildet velger jeg å kommentere; sykt kule stoler!!
  Ha en sinnsykt herlig og helt fantastisk torsdag;).

  SvarSlett
 12. Når kommentarer blir overdrevet positive, synes jeg liksom poenget bir borte.
  Men det er jo kjekt at folk sier noe pent, da:)
  Jeg føler selv at jeg er ærlig når jeg legger igjen kommentarer. Ser jeg eller leser noe jeg liker, så sier jeg gjerne noe positivt. Synes jeg ikke noe særlig om det, kan jeg heller la være å legge igjen en kommentar:)
  Må jo innrømme at jeg blir glad når folk legger igjen søte kommentarer, da:) Det kan bidra til at en litt trøtt dag, plutselig blir litt lysere:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp, jeg skjønner det. Jeg ser hvor viktig kommentarer er for folk som blogger. (Og for folk på facebook). Jeg synes det er viktig sjøl. Men blir det overdrevet, forsvinner det genuine, synes jeg.

   Slett
 13. Fint gulv!

  Og ganske rent! Gulv..!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp, det er faktisk ganske rent. Er stolt av det:)

   Slett
 14. Jeg liker å tenke at de som gidder å skrive en kommentar mener det de sier!

  Det er mange ganger jeg går glipp av innlegg, og andre ganger jeg synes ting er fint, morsomt eller andre gode ting uten å kommentere - men det er et tidsspørsmål.
  Men når jeg kommenterer noe som fint så mener jeg det - hvis ikke lar jeg altså være.

  Vi kunne vel alle være flinkere til å skryte av andre, spesielt i "virkeligheten", men ærlighet varer lengst også der. Evt bør man ty til en liten hvit løgn hvis man blir trengt opp i et hjørne av et direkte spørsmål

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp, en hvit lløgn må være greit hvis man blir tvunget til å uttale seg..

   Slett
 15. Jeg prøver å la det jeg sier være sant. Det er ikke alltid så lett. Men jeg tenker sånn at de jeg sliter litt med positiv vinkling til er de som trenger det. Jeg ser ikke poeng i å disse noen uansett. Å være uenig er noe annet. Eller allerhelst å BELYSE noe.

  SvarSlett
 16. Jeg gjør som en flere kommentar sier, hopper videre fra de bloggene jeg ikke har noe positivt å si. Det i denne verden som i den virkelig, vi er ikke like og liker heller ikke alle. Og noen dager er en ikke i humør til å legge igjen noen spor etter seg i bloggverden.
  Dagens bilde; blir ikke helt enig med meg selv om hva. Artig, kanskje for det er jo helt hverdagslig

  SvarSlett
 17. I begynnelsen av min "bloggkarriere" (jeg har tross alt hele 67 følgere så jeg er en storblogger) trodde jeg folk mente det når de spurte i innleggene sine: hva synes du om denne duken for jeg er ikke sikker selv? Det tok litt tid før jeg skjønte at de ikke mente dette, men at de kun ønsket seg positive kommentarer. Jeg gikk på et par smeller der gitt...
  Nå skriver jeg kun kommentarer som er ærlig positive, ellers lar jeg bare være.
  Hvis jeg skulle ønske meg noe i bloggverdenen så var det at man kunne være litt mer ironisk og humoristisk uten at det ble feil tatt opp. Og evnen til å kunne le av seg selv er også sterkt undervurdert :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er alltid noen som tar ting ille opp, ja, hvis man faktisk bare prøver å tulle...Men etterhvert lærer man seg vel litt i hvilke blogger man kan ironisere...

   Slett
  2. Selv om jeg er "superseriøs" selv, så tåler jeg ironi og spøk også i kommentarene. Selv om jeg selvsagt ser at et innlegg med ironi oppmuntrer til morsommere kommentarer.

   Slett
 18. Ærlig - tja, positiv - nja. Var det svar godt nok? ;o)

  MEN! Jeg syntes bildet var herlig. Helt sant! Ei søt tulle med myke armer. :o) (Jeg savner litt å ha ei LITA jente...)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var mer enn godt nok:) Det er fint med ei lita ei, ja...

   Slett
 19. Skjønar godt kva du meinar. Det er av og til eg skriv dikt/innlegg som eg sjølv synest er ganske så midt på treet, men publiserer dei likevel, sidan eg ikkje har noko betre å koma med. Og så kjem desse kommentarane om kor fantastisk det er, og eg slit litt med å tru på det. Men eg blir jo absolutt glad! Og så tenkjer eg at eg bør ikkje himla med augene heller, for kanskje dei meiner det, og akkurat det innlegget traff noko som dei kjende seg veldig igjen i? Eller at dei faktisk SYNEST at ungen din er verdas søtaste? ;) Eg hengte meg faktisk mest opp i stolane på det biletet eg.. Tøffe!

  SvarSlett
 20. Sære stoler der i bakgrunnen. hihi ;p
  Jeg kommenterer ærlig som bare det jeg, og kommer ikke med komplimenter uten at det er sannheyt i det. Like greit å ikke kommentere om man ikke har noe å si. Men sånn helt seriøst synes jeg stolene i bakgrunnen der var noe sære. Sikkert superbehagelige. :) Kommenter tilbake da plz. Omg lixom. hehe Neida. Du trenger ikke det, ville bare være den som skrev den fjortiskjisjeen for en eneste gangs skyld. God natt. :)

  SvarSlett
 21. Jeg synes det er vanskelig å være uærlig. Det går ann å være hyggelig uten å være uærlig. Tror jeg.
  Henny er fryktelig søt. Helt ærlig. Superskjønn. Til å spise opp. Jada, nå himler du med øynene :D
  Forøvrig enig med Røsslyng. De stolene er knallstilig.
  Ellen :)

  SvarSlett
 22. ja si det ja....

  Prøver heller å la være å si noe jeg da. Redd for å tråkke folk på tærne. Man vil gjerne ha tilbakemeldinger og da varmer helst skryt, heller enn kritikk- om at de de viser frem er bra.

  Prøver meg av og til på at corokia planter ikke er sååå himla fine, og teipe-maniaen i blogglandia har tatt litt av, MEN at smaken er som baken, og sånn. Og det mener jeg jo. Men må jo få være ærlig - men at man behøver ikke å gå inn for å såre folk.

  Ellers er det jo koselig med en liten klem (så lenge den er uten Z) fra en ukjendt, synes nå jeg :)

  SvarSlett
 23. Hehe, det HADDE vært rart å kommentere gulvet på slike bilder;) Jeg liker ærlige kommentarer, men ikke negative. Og ja, jeg kan fort synes det blir litt vel positivt til tider. Det kan bli litt sånn at du ikke tror på det til slutt. Derfor er jeg alltid ærlig når jeg kommenterer. Synes jeg noe er bra/vakkert/morsomt så skriver jeg det. Dersom jeg ikke synes noe om det, så sier jeg ikke så mye mer om det. (Men, for all del, det er flere ganger jeg ikke kommenterer selv om jeg liker noe altså!)

  SvarSlett
 24. Jenta di minner meg om mi jente, og det er nok håret og frisyren som gjer det:) og det er heilt sant!
  Så ho er så søt så!
  Eg prøver å vere ærleg, men positiv, når eg kommenterer :)

  SvarSlett
 25. sjeise, det var himla dårlig skrivet... satser på du skjønte hva jeg mente.

  Jeg skjønner iallfall hva jeg mener, -flaX!!

  SvarSlett
 26. Gulvet var faktisk utrolig flott!

  Jeg prøver konsekvent å skrive ting som er litt dypere enn kun "kjempefin bla-bla" når jeg først gidder å skrive - for jeg legger ikke igjen kommentarer til absolutt alle innlegg jeg ser i løpet av en dag. Og så må det være noe som treffer meg, vekker noe i meg eller som jeg syns er flott for at jeg skal orke å faktisk skrive det. Mange tar jo flotte blasse bilder av kaffekopper og blomster, men det gir meg jo ingenting. Hverdagsbildene og -erindringene dine, der i mot: det appellerer!

  SvarSlett
 27. Jeg er helt enig med deg! (helt ærlig, hehe) Jeg har tenkt det samme selv, og tror faktisk jeg har skrevet noe av det jeg skal skrive til deg nå, før en gang også. Uansett - jeg er ikke en sånn koze -klemze - nuzze - person i virkeligheten. Jeg strør ikke om meg med klemmer, og jeg smiler ikke hele tiden, og det er ikke alltid jeg gidder å være særlig hyggelig en gang. Men her, på blogger, og til dels på Facebook, mangler man en dimensjon eller to, nemlig kroppsspråk og øyekontakt. Jeg føler jeg kompenserer for alt jeg ikke får formidlet, ved å skrive "hjerte", "du er så fin!" og "for en fantastisk person du er!" Jeg MENER hvert eneste ord, ellers ville jeg ikke skrevet det heller - men sånt sitter lenger inne når man møtes face to face, og man sier det i hvertfall ikke til folk man strengt tatt ikke kjenner. Bloggosfæren har sin eget språk og sin egen omgangsform, og den preges veldig av denne "overdrevne" vennskapeligheten og omsorgen for hverandre, mennesker som egentlig ikke kjenner hverandre.

  Så - jeg skjønner hva du tenker, og hvorfor du tenker det - men jeg tror ikke noen sier noe her som de ikke mener. Uttrykksformen er bare litt annerledes her enn i virkeligheten! :)

  SvarSlett
 28. FANTASTISK godt spørsmål! Serr, liksom.
  Vettu, innimellom, når jeg egentlig burde gjøre andre ting, som å kommentere for eksempel, så hender det at jeg blir sittende og lese blogg-kommentarfelt. Og da tar jeg meg i å lure (håpe?) på om folk kjenner hverandre utenfor bloggverden, for det var da veldig til kjærlighet og komplimenter "ukjente" folk i mellom.
  Men, så blir jeg da "hoppende glad" for kommentarer selv. (Det var en kombi ironi&ærlig avslutning, altså)

  SvarSlett
 29. Jeg er faktisk alltid seriøs og ærlig. Hvis jeg ikke har noe å si så gjør jeg det heller ikke.

  Stolene i bakgrunnen er faktisk like gode å sitte i som de er tøffe/stilige. På tide med et nærbilde/innlegg?

  SvarSlett
 30. Jeg velger å tro jeg som regel er enig i det jeg skriver her i bloggverden. Jeg er en jævel på å finne positive ting hos folk og om jeg ikke har noe fint å si er jeg også en jævel på å holde kjeft. Positivitet FTW!

  SvarSlett
 31. Jesus. Norsk kan jeg iallefall ikke. ENIG?! Really. Ja, jeg er jo stort sett enig med meg selv, men det var vel ikke HELT det jeg mente. ÆRLIG. Æ R L I G.

  SvarSlett
 32. Det er jo ikke vanskelig å finne positive ting å si. For eksempel vil jeg si ang bildet: Artig bilde. Fordi jeg liker intensiteten som strømmer fra jentungen :)

  Hvis jeg ikke orker å si noe, eller hvis jeg føler jeg må anstrenge meg for å si noe, da lar jeg vær. Unntaket er som Elin nevner, fotoringen og petunia. Der prøver jeg å si noe fint til alle, så ingen føler seg utelatt. Det eneste er at det kan bli vel mange der ;) Blir aldri ferdig med å skrive kommentarer hehe :)

  SvarSlett
 33. Jeg mener jeg er ærlig. Er det ting jeg ikke synes om så lar jeg være å kommentere. Men er litt lettere å sende en klem her inne enn ute i virkeligheten!

  Så tror jeg også folk lettere kommenterer på enkle innlegg som viser fram et håndarbeid eller et bilde fra det nye badet- innlegg som ikke inviterer til debatt men man bare kan si "så fint!" eller "så flink du er!"- enn innlegg der man må tenke seg om og skrive noe dypt svar.


  Syns det er bra å ha denne arenaen der positivitet hersker. Blir veldig glad for kommentarer sjøl, og har aldri fått en sur en- tror ikke jeg hadde likt det nei...kommentar altså. Men man kan være uenig uten å være ekkel.

  Syns golvet ditt var fint forresten!

  SvarSlett
 34. Hvis jeg ikke kan si noe positivt så skriver jeg vanligvis ikke noen kommentar.

  Hvis jeg skriver en kommentar så prøver jeg å være saklig, eller i alle fall gjøre det forstått hvorfor jeg skriver en kommentar.

  Noen ganger er ting bare morsomt, uavhengig av alt annet. Da skriver en bare "hehe". ;)

  Tror ikke jeg har hang til å overdrive.

  SvarSlett
 35. Signerer Mariann 01:38
  + at jeg overdriver ofte med vilje, bare for å være hysterisk morsom.
  kozzzz&smaskeklemzz


  see?

  SvarSlett
 36. Sånne positive kommentarer tenker jeg ikke så mye på men jeg tenk er ofte på at min bruk av ironi

  SvarSlett
 37. ......gjør seg dårlig i skriftlig form :-)

  SvarSlett
 38. For det første så synes jeg det der var et blinkskudd. Det er sånne bilder som havner på veggen hos oss og som mobilbakgrunner etc.

  Så er det nå sånn at dette er et fristed for de fleste. Da skal det vel være litt hyggelig? Jeg kjenner på det. Jeg hadde en pause fordi jeg hadde litt sånn nyttårsblues og orket ikke spre den på bloggen min. Nei, jeg har ikke lykkeblogg og velkommen til min glansete, rosa verden liksom. Men hverdag er nå en gang hverdag. Likevel har jeg ikke noe behov for å diskutere teite mannfolk og hurpete venninner av den grunn.

  Når det gjelder å kommentere til andre; jeg gidder ikke å si noe jeg ikke mener. Og er det noe som jeg synes er stygt, latterlig eller teit, så trenger jeg ikke å si det. Men det kan hende jeg ser på det som dagens øvelse i å finne noe positivt. For det er det alltid.

  SvarSlett
 39. Jeg vet ikke hvor mange blogger jeg har slutta å lese fordi de ikke tåler noen form for konstruktiv kritikk, og bare vil bli rævsleika til toppen av et eller anna jævla fjell som er såpass høyt at en kan se ned på alle andre.
  -Når det er sagt, når jeg først gir et kompliment til folk jeg ikke kjenner, så mener jeg det. Visa versa kritikk.

  SvarSlett
 40. Godt å kunne inspirere til diskusjon! (Og det med en strikkeblogg, hoho!)

  Jeg har prøvd på ulike fora å ta opp det der at man er veldig positiv i kommentarfeltene på blogger, men har landet litt på at feks strikkeblogger (som de fleste av leserne mine kommer for å lese om, siden jeg stort sett har garn involvert) de er jo en type skryteblogger der man legger ut det man lager for å vise frem, ikke den hardeste samfunnsdebatten. Og akkurat der skal det vel noe til at noen kommenterer at jeg har strikket feil, eller må være fargeblind i gjerningsøyeblikket.

  Jeg lar være å si noe om jeg ikke har ånden over meg, men kan fint si en liten hei for å markere at jeg har vært der. Det blir jo et slags nabolag på de bloggene man leser mye og kommenterer tilbake i. Noen bloggere er jo helt knust om det ikke er kommentarer på innleggene (skjønner jeg jo godt, kommentarer er jo halve blogginga! Å få direkte respons er stas) men det handler ikke alltid om at det man har skrevet /laget/vist frem er hinsides dårlig, det er like mye at en av hundre som leser bloggen akkurat der og da var inspirert til å legge igjen et spor.

  Mulig jeg burde laget innlegg selv før jeg bruker opp hele kommentarfeltet ditt?

  Og takk for at du blogger, du skriver bra!

  SvarSlett
 41. Da jeg begynte å lese blogger for litt over et år siden, tok det litt tid før jeg skjønte at noen blogger kun for å vise seg fram og skryte av seg selv. Og at ærlige kommentarer ikke var velkomne. Etterhvert har jeg sluttet å lese mange av interiørbloggene jeg før leste, fordi jeg er så lei av det perfekte. De kan umulig gjenspeile virkeligheten, hvertfall ikke som jeg kjenner virkeligheten! Man kjenner at man faktisk blir litt stressa over at "alle" har perfekte hjem, perfekte familier og er superlykkelige hele tia. Så da har jeg gått over til å lese blogger som inneholder litt mer av det hverdagslige som jeg kan kjenne meg igjen i.
  Jeg liker hverdagslige bilder, som fanger øyeblikket. Ikke oppstilte fake bilder! Jeg leser bloggen din med glede og ler godt og ofte!

  SvarSlett
 42. Prøver vel å være ærlig, eller rett og slett holde munn. Noen ganger tror jeg faktisk det kan være lov med litt konstruktiv kritikk også. Rett og slett å kunne komme ned godmodige tips og råd- om man skjønner at mottakeren faktisk kan ta det imot. Sånn ren sukk og stønn gjør jeg nok selv til tider også, men da pleier jeg faktisk å sitte med et stort smil fordi jeg synes det var en bra innlegg, eller fine bilder.

  Tenkte faktisk "godjenta si" til det bildet her. Det er jo sånn jeg kjenner henne gjennom bloggen din. :)
  Til deg føler jeg faktisk det er greit å ha en spøkefull, litt røffere tone. Du er med på den, og legger deg ikke i fosterstilling og gråter om det er noe som kan komme litt feil ut tror jeg. ;)

  SvarSlett
 43. Jeg mener det jeg skriver, på en eller annen måte, men jeg skriver ikke alt jeg mener, eller alt jeg tenker. Jeg tror det er lurt om folk lar være. Folk som på død og liv alltid må skrive det de tenker / mener, uansett valør, mistenker jeg for å mangle impulskontroll, teft for grenser og vanlig folkeskikk.

  Mange snakker om ærlighet. Det er mange måter å være ærlig på. Jeg liker den litt mer finfølende måten. Samt at det går utmerket an å være ærlig uten å måtte presse ærligheten sin på alle og enhver.

  SvarSlett
 44. hahaha! ja gulvet var fint ;)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails