lørdag 28. januar 2012

Ute?

Noen ganger er vi ute.


Måker snø eller leker eller noe sånt.

Disse bildene er ikke fra i dag, for i dag har vi bare vært inne.

Er dere ute hver helg eller daffer dere mest inne?

Ha ei fin helg med eller uten frisk luft!

37 kommentarer:

 1. Gragl, disse forventningene til utehelger, hehe! Vi er nok aller mest inne, men når været er bra nok (og vi setter ikke altfor høye krav) - så er vi ute når vi kan. Sånn er det å være gift med en "Lars Monsen" junior, hehe.

  SvarSlett
  Svar
  1. Må jo være bra for ungene å ha en Lars som far;)

   Slett
 2. Noen helger er vi MYE ute, andre helger ikke så mye. Noen ettermiddager går vi ut og leker etter middag og da er vi veldig fornøyd. Andre ganger kjører vi til gymsalen på skolen jeg jobber og løper av oss (Linus) litt energi der. Helt genialt når det er mørkt og dårlig vær!
  Aking, pølsegrilling, gjemsel i mørket eller bare gå tur med lommelykt! Supert alt sammen - bare form og føre tillater det: ) GOD HELG!

  SvarSlett
 3. Vi er ikke ute hver dag. Det er noen ganger deilig at det er styggevær i helgene - for da kan vi bare moill-kose oss inne. Hele dagen. I joggebukser og med potetgull til frokost. Men imorra skal vi ut uansett vær. Vi skal teste nye ski på snøen (ikke bare på stuegulvet). Vi gleder oss!

  SvarSlett
 4. Siden du spør: gått 15 km på ski med mannen. Uten barn.

  SvarSlett
 5. Her er det litt opp og ned. Noen helger sitter vi inne omtrent hele helgen, mens andre ganger er vi flinkere til å finne på ting ute. Jeg skulle nok gjerne sett at vi var enda flinkere til å komme oss ut. Da jeg var barn var vi jo nesten alltid ute og lekte, og jeg håper jo at lille også vil leke mye ute når han blir litt større. Og hvis man ønsker det, så må man vel være gode forbilder og være flink til å ta med barna ut fra de er små!?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp, du har vel rett med det med forbilder:)

   Slett
 6. Det går litt opp og ned her også. I dag skulle jeg være flink å være ute med guttungen LENGE,så han fikk gått på ski og akt litt og sånn.. joa, poden forlanger å gå inn etter under 10 minutter. Grrr. Mormor og innekos fristet mer. :-D
  Ellers er jeg ikke så hysterisk siden han går i en barnehage som er halvdelen naturbarnehage og de er veldig mye ute. :-) (innrømmer litt skamfull at det er litt godt. Å ikke MÅTTE ut, men å gå ut når man HAR LYST) :-)

  SvarSlett
 7. Er DERE ute spør du. Og man svarer i flertall. Når ble det egentlig sånn at ungene måtte ha med seg foreldrene ut? Det hender VI er ute. I ferier når vi drar på hytta og aktivitetsdager sånn...men det hender jo litt oftere at ungene er ute ;-) Og det hender at jeg er ute...og det hender at mannen er ute. Også får jeg vel bare stå for at vi er lite pedagogiske her i huset ;-)

  SvarSlett
 8. Vi må ut i løpet av helgen, ja. Hver dag. Gutta trenger og bruke store bevegelser. I dag tok vi sparken til butikken først, så gikk vi på skøyter på veien utfor her etterpå :)

  SvarSlett
 9. Pleier mest å sparke ungene ut....det er mye kaldere ute for voksne enn for barn.

  SvarSlett
 10. nope.
  i dag for eksempel, bare daffa inne.
  men er mye ute på jobb da, det teller vel?

  (håper du ikke er sur på meg, jesus..er jo så paranoid at det tar snart livet av meg!!)

  SvarSlett
  Svar
  1. Trur du jeg blir sur fordi du ikke er mye ute?

   Slett
  2. haha,nei. det har ikke noe med det å gjøre!

   Slett
  3. Ha`kke noe annet å være sur for, vel? (Cherroxen? Seffer`n liker jeg cherrox - det visste du!;)

   Slett
  4. fordi hun tror du er jesus, kanskje?? ;-)

   Slett
 11. Jeg gikk ut, for så å gå inn ett annet sted, for så å måtte gå ut igjen, for så å sitte sammen med mange andre inne igjen, for så å måtte gå ut igjen, for så å gå inn igjen for å få litt mat, for så å måtte gå ut igjen for å reise hjem, for så å måtte gå ut av transportmiddelet, for så å gå hjem, kjære hjem..... ;) Skjønte du noe eller? :D

  SvarSlett
 12. Første dag på lenge med BÅDE oppholdsvær OG vindstille! Og vi var.... inne...
  For det meste. Har hatt eit par kjøreturer - kjøpt slalomhjelm til ein og kjørt ein annan på cup. Det er jo nesten ute. I bilen meiner eg. Til og fra bilen er iallfall ute.
  Men i morgon! da skal iallfall gutane vera ute..i slalombakken, mens vi andre må ofre oss og vera inne med far. Ein liten tur ut blir det men det begrenser seg når han er 80 og relativt lite sprek.

  SvarSlett
 13. Må innrømme at jeg får dårlig samvittighet hvis vi ikke et ute en dag. Det blir skitur minst en dag i helga, gjene to. Aking. Tur i skogen. Prøver å unngå å gå på senter i helgene, om vi må , drar jeg alene.

  SvarSlett
 14. Vi har snakket om det, at vi er litt for dårlig til å komme oss ut, særlig i helgene. Men vi prøver nå. Aker, sparker tur, går tur, eller bare er ute og tuller. Dessuten har vi hatt alle ungene i friluftsbarnehage! Så vi skaffer dem jo frisk luft, tross alt. ;-) Nå går riktignok de to eldste på skolen da. Men hei, også der er de jo ute hver dag. Litt innetilværelse hjemme tar nok ikke livet av dem. ;-)

  SvarSlett
 15. vi daffer vel for det meste inne , eller for å si det riktig ...mannen er ute mens vi to andre daffer inne .. hi hi ;)

  SvarSlett
 16. Vi liker tanken på å være ute, hjelper det? Neida, vi prøver å komme oss ut, om det så bare er for å måke, men klokka blir gjerne tre før vi skjønner at det er på tide å komme seg ut av joggebuksa. Har liksom blitt brent inn i meg at man må ut, på samme måte som jeg føler meg crazy hvis jeg spiser syltetøy på første brødskiva.

  SvarSlett
 17. Vi er veldig gode på daffing inne, men i dag ble vi så lei av å være inne med influensa og spysjuken at vi gikk ut for å ake :-) Gøy en gang i blant ;-)

  SvarSlett
 18. Vi har vært inne i hele dag.
  Sendt unga til svigers i helga og sagt at de må ta de med ut...hehe...
  Så ja, når unga er her så er vi mye inne.

  Alene hjemme fører til ekstra mye surfing på nettet.
  Derfor skal Frode/vi ut å se på et småbruk i mårra.
  Helt riktig. Vi er ville og gærne...

  Kos dæ!
  Klæm

  SvarSlett
 19. Må si jeg ikke er verdens beste på å gå ut med barne, men vi går fram og tilbake til barnehagen vær dag uansett vær. syns vi er flinke jeg he he

  Kos dere i kveld

  SvarSlett
 20. Jeg er alt for mye inne, og jeg har dårlig samvittighet for det. Egentlig liker jeg å være ute, men når jeg ikke har noen å gå tur med, eller jeg ikke har et gjøremål som krever at jeg beveger meg utenfor leilighetens vegger, fører det til mye innesitting med data og boklesing i stedet.

  Cecilie

  SvarSlett
 21. Heia

  Vi har vært ute en lang tur i dag i nydelig vær og 8 minus. Det var så godt og vi kosa oss skikkelig :) Vi vurderte å dra på museum, men dro heller ut på tur, mye artigere for både store og små.

  Kos deg resten av helga :)

  SvarSlett
 22. Jada. Jeg må ut og lufte hunden. Men barna må lufte seg på egen hånd.

  SvarSlett
 23. Blir litt av og på. For mykje inne er me nok. Dessverre. MEn har to som lett blir hostete om dei er ute for mykje. Kanskje det tyder at dei bør vere ute endå meir og herda seg? Hmm.. Men heile fammen likar heldigvis å vere ute, berre me kjem så langt:)

  SvarSlett
 24. Har hoinn æ. Need I say more? Nope

  Trine:)

  SvarSlett
 25. Eh..? Har vore ut med søpla ;)

  Når ungane var små, var det mannen som var flink til å ta dei med ut, medan eg rydda huset.
  Hadde eg hatt små ungar no, hadde nok han vore ute og eg inne med dataen, he, he!

  SvarSlett
 26. Jeg har aldri vært noe typisk utedyr..MEN så traff jeg mannen i mitt liv og han har dratt med både store og små ut på tur både i mange minus og i mange pluss, på havfiske, skogsturer, hytteturer osv så jeg er et levende eksempel på at det ALDRI ER FOR SENT!! vi har både store og små barn, og her er nå både den ene og den andre med ut på tur...nå er jeg ute å lufter meg både titt og ofte og kjenner jeg nesten blir litt syk om jeg ikke kommer meg ut en tur.. før var det motsatt; da var jeg syk om jeg hadde vært en tur ute! Da syns jeg folk som var mye ute var sånne "trendy sporty typer" som var ute bare for å vise seg og jeg syns de var helt teite...jeg mislikte dem rett og slett fordi jeg var litt misunnelig fordi jeg ikke klarte å være som dem... jeg var alenemamma inne i sofaen uten tiltak og motivasjon...
  ble syk av å se de lykkelige familiene som var ute på akebrett og spark, på ski eller sykkel...
  Så aldri for sent å starte! ut på tur er nå en av mine favoritter!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails