onsdag 18. januar 2012

Ukeplan. Og Marco

Jeg liker ikke sånn voldsom oppmerksomhet. Da blir jeg brydd. Det er ikke det at jeg ikke blir glad eller takknemlig. Men jeg vet ikke helt åssen man skal takle det. Jeg vil føyse ting bort. Jeg liker ofte å holde meg i bakgrunnen. 

Våre supre hoppebilder, tatt av dama som kan trylle med kameraet, har blitt poppis hos Ukeplan-Siri. Såpass poppis at hoppebildene våre figurerer på flere ukeplaner. Og jeg har sett meg selv hoppende i bakgrunnen både i ukeblader og på TV. Og akkurat den type oppmerksomhet synes jeg faktisk er stas. At vi synes, liksom, uten at vi gnis utover alt og alle.
Vi henger visst blant annet i en kjøkkenbutikk i Oslo. Der har vi fått dekknavn. Jeg er da Mette, og jeg er gift med selveste Joe. Passende navn på en fra Surnadal, synes jeg. Og så har vi kidsa. Alva gikk greit. Hun fikk aksept, slik som hun alltid ville fått.

Men så har vi gutta. Felix, Mikkel og Marco. Der ble det heftig diskusjon blant brødrene. Alle tre vil nemlig hete Marco, men hvor mange Marcoer (eller Marcos) kan en familie egentlig ha? Marco har skapt splid og konflikt blant brødrene. Men sånt er vi jo vant til.

Har du lagt merke til denne snasne ukeplanen rundt omkring?
eller, et helt annet spørsmål:
Er du flink til å takle mye oppmerksomhet?

Ha en oppmerksom kveld med eller uten eksponering!

42 kommentarer:

 1. Hihihi!! Du skriver så godt og så morsomt. Skjønner godt at dere blir brukt som reklame, for bildene var virkelig herlige. For en fin gjeng du har. Festlig navnesammensetning og.

  Jeg er litt rar med oppmerksomhet. Har jobbet med formidling og snakket for gudene-vet-hvor-mange-mennesker. Bloggen min derimot tør jeg nesten ikke å fortelle om til noen. Litt rar sikkert.

  SvarSlett
  Svar
  1. Akkurat sånn er jeg også - helt greit å formidle, snakke foran mange mennesker. Men å snakke om bloggen....

   Slett
 2. Den har vi sett, litt dyr men vi skal også bestille en sånn snart. Det var en morsom ide å hoppe he he.

  Den dere lagde var kjempe bra, gleder meg til å få bestillt en også.

  Klem

  SvarSlett
 3. Nei, jeg har ikke sett kalenderen.... Men så har jeg hatt mer enn nok med hjerteskjærende uker, som det nok ikke blir noen forandring på i noen uker eller måneder minst, uheldigvis.. Litt galgenhumooooooor..

  Oppmerksomhet? Nei, jeg vil helst ikke ha det. På bloggen er det ok, men i mitt daglige liv vil jeg helst være grå mus... haha :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Har vært inne hos deg og lest, ege, men får ikke kommentert! Får håpe det ordner seg (og nå er det ikke kommenteringa jeg tenker på...)

   Slett
 4. Så gøy da :-)
  Har ikke sett den før...

  SvarSlett
 5. Jepp, den har jeg lagt merke til. Morsomt med hoppende Pia på God morgen Norge:-)

  SvarSlett
 6. Så gøy, Pia:) Har ikke sett dere noe sted enda, utenom her på bloggen! Men veldig artige bilder! :)
  Jeg er ikke glad i altfor mye oppmerksomhet, a la "alle reiser seg og synger bursdagssangen for deg på jobben, mens de glor deg i senk" type ting. Derfor er det et mindretall på jobben som vet at jeg er gravid. Får meg liksom ikke til å avslutte rapporten med; "jo, forresten...." Kleint!! De legger vel merke til det etterhvert uansett...;)

  SvarSlett
 7. Herlig! Jeg innrømmer - har ikke sett den...
  Men den var utrolig fin!
  Kanskje gutta kan hete Marco på bestemte uker?
  Så har dere litt mer å holde orden på lissom? ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Problemet er jo at en av gutta har fått navnet Marco skrevet på sin plass, liksom. Så han har jo blitt Marco. Til de andres store misunnelse.

   Slett
 8. Nei, den har ikke nadd mine breddegrader :-) enda... Ma jo si jeg foler meg litt beaeret over navnet du har fatt... Og nei - jeg hadde INGENTING med det a gjore! :-)))) Synes Mormor Inger hadde et diplomatisk og godt forslag til Marco-navnet. Som jeg forovrig forst leste som 'Makro'. Sa feil kan man ta.

  SvarSlett
 9. Så kult med beskjeden oppmerksomhet :-) Jeg syns det er artig med oppmerksomhet, men er ikke så flink til å takle den. Hva skal man si liksom? Det var en stund da jeg var i avisa hver uke nesten, og det var vanskelig å håndtere. Særlig når folk kommenterte at det var lenge siden sist jeg hadde vært der, haha.

  SvarSlett
 10. Ikke sett den, men dritkul!!! Skjønner for øvrig at det er kamp om Marco - det er jo skikkelig macho...hihi :)

  SvarSlett
 11. Har registrert at dere dukker opp i tide og utide ja :)
  Da tenker jeg at "der er noen jeg kjenner!" og det er det jo. På et vis. Synes bildene er spreke, så det er velfortjent. Oppmerksomhet er jeg ikke glad i...

  SvarSlett
 12. Har ikkje sett den! Kul var den iallefall
  Oppmerksomhet, eh, nei, trur du veit kva eg meiner om den saken;)

  SvarSlett
 13. Eg skal snart til Oslo! Skal se etter dere da :) Kanskje eg skal kjøpe ein sånn kalender? Med den fine hoppefamilien på. Vi prøvde også å ta hoppebilder...men det vart ikkje heilt samme susen over våre hopp...

  Og, ja eg ELSKER oppmerksomhet! Iallfall hvis eg får være langt bak i bakgrunnen...

  Men nå må eg opp og se kva som skjer i andre etasje. Mystiske, våkne lyder - som ikkje stammer fra gutane. Eller fra mannen.

  SvarSlett
 14. Herlig kalender, og artige navn :-) Jeg har ikke sett den før, men det er vel litt artig å dukke opp sånn innimellom :-D

  Jeg kan godt snakke foran hundrevis av mennesker om tema jeg kan, og det gjør meg heller ingenting med oppmerksomhet blant dem som er veldig nære - men type (nevnt over her) at alle dine kollegaer synger bursdagssang....det er litt flaut :-P

  Ha en fin kveld - klem Siv

  SvarSlett
 15. Fantastisk! :D Jeg har ikke sett den andre steder jeg, men dette var jo moro! :D

  PS: Jeg har ikke vist frem gaver på denne bloggen, men på Heddas blogg har vi takkeinnlegg hvert år, til jul og bursdag. I tillegg til å takke ordentlig. ;)

  SvarSlett
 16. hehe.. jeg har faktisk sett disse hoppebildene, uten egentlig å legge merke til at det er dere... :)kul måte å få oppmerksomhet på ja!

  SvarSlett
 17. Så flotte dere er , jeg liker oppmerksomhet samtidig som det er bestest å være bakgrunnsmøbel...

  lykke til i mammablogg finalen..

  Ha en god kveld
  Wendy

  SvarSlett
 18. Ja jeg eeeelsker oppmerksomhet. Jeg pleier å klirre på glasset i store selskap, reise meg opp og rope " DET FINNES EN KJENDIS BLANT DERE, EN BLOGGER!".

  SvarSlett
  Svar
  1. I know, Elisabeth. Jeg var tilstede - husker du ikke det?

   Slett
 19. Hihi, eg såg hoppePia på God morgen norge for ei veke sidan - eller var det to? Då tenkte eg "Haha, ho der kjenner eg";)

  SvarSlett
 20. Hehe, nei, jeg har ikke sett Mette og Joe m/fam. Fatter forresten ikke at Joe slo an blant gutta. Joe gruser Marco.

  Jeg er ikke så glad i oppmerksomhet. Lurer for eksempel på om hvordan jeg skal lure meg unna rund-dag-oppmerksomhet på jobb.

  SvarSlett
 21. Marco, ja. En ekte sjarmør! Kan skjønne gutta krangler om å være han!


  Har hørt mye om disse ukeplanene. Men ikke lagt merke til hoppebildene ennå. Kult at dere brukes på denne måten. Stas! :-)

  Om jeg elsker oppmerksomhet? Neeeei, ikke helt. Men jeg hater det ikke heller da. ;-)

  SvarSlett
 22. Det kommer an på hva det gjelder. Jeg opplever det egentlig som uhøflig å ikke sette pris på positiv oppmerksomhet, så der prøver jeg å oppføre meg!

  SvarSlett
 23. Oppmerksomhet er ikke det aller letteste å takle syns jeg. Sånn semianonym oppmerksomhet syns jeg og er greit.

  SvarSlett
 24. Kule dekknavn, til tross for krangling.
  Og niks,ikke så glad i oppmerksomhet.
  Bare på bloggen.

  Jeg er en slik som aldri har kake med på jobb feks, når jeg fyller året. Jeg lister meg heller stille i gangene, og håper ingen finner det ut.

  SvarSlett
 25. ja..jeg er jo fra surnadal, men kjenner hverken marco, eller joe. derimot en par mette-er, men ingen av dem hopper..
  ;)
  kalenderen er kjempekul synes jeg, hadde jeg greid å hoppe slik, så ville jeg og hatt det foreviget, og spredd utover heele landet!

  SvarSlett
 26. Joe fra Surnadal har jeg aldri hørt om, men jeg kjenner en som heter Jo som er derifra...... ;)
  Stas å bli kjendiser da, men jeg vet ikke helt hvordan jeg ville taklet det :)
  Klæm

  SvarSlett
  Svar
  1. Har han etternavn som begynner med R?

   Slett
  2. hmm..betyr det at dere er her av og til Pia..? da må dere
   /du komme på besøk ;) herved høytidlig og ærbødigst invitert!

   Slett
 27. Likte Joe jeg. Kule navn, men rar sammensetning- får meg til å tenke dine mine og våre barn, hehehe...men flotte bilder! Hadde vært vettskremt sjøl om bildet av meg hadde havna sånn i offentligheten, men det er en annen sak.

  SvarSlett
 28. Enig med alexia over her at sammensetningen av navn gir meg en følelse av mine, dine og våre barn! :-)

  I vår familie klarer vi oss fint med en marco :-)

  SvarSlett
 29. Åh, du får meg til å le tårer, gang etter gang!!

  SvarSlett
 30. Og Mette? -det er jo kongeleg, så det er stas!

  SvarSlett
 31. Hei som det går! HIhi så gøy!!Kul kalender. Jeg er dårlig med oppmerksomhet. Jeg liker det samtidig som jeg blir litt flau og vil fnyse det bort, slik som deg. Men uten noe oppmerksomhet hadde det jo vært veldig trist da.. God dag til deg ;)

  SvarSlett
 32. Du får be Siri lage 2 ukeplaner til, og bytte på navnene slik de får være Marco på hver sin ;-)

  SvarSlett
 33. Hei, vi har en gutt som heter Marco. Han liker oppmerksomhet:-)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails