lørdag 21. januar 2012

Stemmesanking?

Jeg føler at jeg ikke når ut til kidsa. De unge bloggleserne. Det er liksom damer pluss/minus førti jeg klarer å trekke. Veldig mye pluss. Og de er ikke de store stemmesankerne. De poster ikke "Stem på denne syyykt morsomme bloggen!" og "Her er det mye heftig shit!" og sånt på Facebook.

Jeg innser at de norske bloggleserne allerede har sine favoritter - who am I, lissom, som skal prøve å få dem til å gå fra å digge de unge, kule motherbloggersa til å like meg. Grandmotherbloggersen. (For all del - jeg er IKKE noen grandmother, altså! Men kunne sikkert glætt vært mora til noen av de unge motherbloggersa. Sånn i teorien)

Okei, jeg måtte tenke nytt. Og kreativt. Klarte jeg ikke å nå den norske ungdommen, måtte jeg prøve utenfor Norge. Og da trengte jeg litt hjelp. Jeg er ganske god i engelsk. Men jeg mestrer liksom ikke helt den kule, fete sjargongen. Sånn på engelsk.

Derfor brukte jeg google translator, som alltid er en solid og stødig venn i nøden. Jeg skrev et kult brev på norsk. Og oversatte det til engelsk. Som jeg nå har maila til all ungdom i engelsktalende land. (Som jeg seffern har samla på ei mailliste. Daah!)
Wish me luck!
Men seriøst - må jeg gå så langt at jeg må poste noe på min private facebookside? Må jeg fortelle om dette på jobb? Vet ikke om jeg takler det. Hva gjør dere andre nominerte?
Jeg fikk mannen til å dele linken til avstemminga på sin facebookside. Han delte Bonka Rakkas link. Og ba folk om å gå inn og stemme på Trine....

Ellers har jeg en sønn som sa "Eh, mamma. Det her er vel ikke akkurat kjempeviktig? Du har jo vunnet før. Det gjør jo ikke noe om du ikke vinner?". Og det er en klok sønn.

Ha en fet dag med eller uten stemmer!

57 kommentarer:

 1. HIhi nei, ikke lett det der. Du har i hvert fall meg da, og jeg er ikke førti + om det hjelper. Jeg er nemlig trettini.. neida. Det er jeg nok heller ikke.
  God helg.

  SvarSlett
 2. Jeg har sørget for at du har fått en stemme fra de under 30 år, hvis det hjelper? :)

  SvarSlett
 3. Haha, litt usikker på hvordan den oversettelsen fungerer som stemmesanker. ;)
  Men du har fått min stemme og jeg tror jeg har klart å dele bloggen din på veggen min iallefall. ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg er også litt i tvil om brevet vil funke. Men det er verdt et forsøk.

   Slett
 4. hehe..har stemt på deg og er ett tiår unna 40, ikke at det har noen betydning :P Nominasjonen som fikk meg inn på bloggen din forresten, lykke til :D

  SvarSlett
 5. Sanker ikke stemmer, men jeg sanker mye sympati. Og empati og sånt.
  Det brevet var imidlertid lurt.

  ?

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, jeg tror kanskje dette brevet mest fører til sympati...

   Slett
 6. Eg stemmer og heiar på deg og Elisabeth:) Sjølv om eg "kjenner" ho som leier no og synest ho er morsom, føler eg at eg har meir til felles med de litt eldre.. Ung til skinns, gamal til sinns? Trur også eg har flest lesarar rundt 40 åra, veit ikkje heilt om det er positivt eller negativt i forhold til at eg sjølv er 26, men vel å ta det som eit signal om at eg er moden for alderen? ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hun som leder er en verdig vinner - hun er morsom:) Er mer andre kategorier jeg stusser litt...Men,men...

   Slett
 7. Har selvfølgelig stemt på deg i år også Pia ;) Siden jeg er blitt 40+ he he!

  God helg!

  Klem

  SvarSlett
 8. Pia! Fy! Jeg er langt fra i pluss-gruppa. Jeg er ikke engang i 30+. Jeg er faktisk i 30- så det synger. Iallefall om man synger noen få år. Men jeg tror ikke jeg er på nett med de kule. Ikke har jeg et eneste outfit-innlegg på bloggen heller. Men jeg skulle nok klart å poste oppfordring om å stemme på deg litt bedre enn mannfolket ditt klarte. Forresten ganske fantastisk at han sanker stemmer til noen andre enn sin fru.
  Jeg har selvsagt stemt på deg allerede. Noe annet ville vært helt horribelt. Assa! Klemz fra Pia!

  SvarSlett
  Svar
  1. Til hans forsvar, så nevnte han meg også. Men skreiv først om Trine... (Kan jo tenkes at han ikke tar denne avstemminga like seriøst som meg...)

   Slett
 9. Nå blir jeg trist og lei meg jeg og må sette meg i gyngestolen og hekle for å roe nervene, er ikke min stemme noe verdt da. 40 er jo lenge siden men jeg har greid åstemme på bloggen din for det. Jeg skjønner til og med hva LOL betyr. Ha en sykt kul dag og lykke til!

  SvarSlett
  Svar
  1. Seffern er din stemme verdt noe! Ha en sinnsykt kul kveld i stolen!

   Slett
 10. Se der, nå har du fått hele 3 stemmer av meg. Og jeg er knapt fylt 30! Så det så. :)Det blir 10 år pr stemme, og stort yngre får du meg ikke...

  SvarSlett
  Svar
  1. Tre stemmer - åssen fikk du til det?! Men takker og bukker og neier.

   Slett
 11. liker den kloke sønnen din jeg;)
  -tjun (39)

  SvarSlett
 12. Jeg er 18 og leser bloggen din hver dag :-D Har stemt på deg tilogmed! Wohooo!

  SvarSlett
  Svar
  1. Fantastisk! Det er faktisk litt stas for meg at ungdommen kommer innom. Jeg skal prøve å være et godt forbilde:)

   Slett
 13. Eg er ikkje ein dag over 29 og les bloggen din! :) der traff nasen min skjermen... Klart du må out there og sanke stemmer! God helg forresten e

  SvarSlett
 14. Haha, I have ur back, homegurl! Drit i kidsa, vi over 40 ruler uansett, lizm! Jeg har stemt på deg, aller mest fordi du får meg til å le. Høyt! Heia Pia, kick ass!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg kicker og kicker, men noen av æssa er vanskelig å treffe. Yo!

   Slett
 15. Jeg stemmer på deg! Mangler 9,5 år på 40 =)

  SvarSlett
 16. Hahahahahahhaa... Ler godt nå ;) Skal sies, jeg har vært inne og stemt :D

  SvarSlett
 17. Da jeg leste at du ikke når ut til kidsa, de unge kule tenkte jeg; Hey! hu når ut til meg!... så kom jeg på at jeg er 31... LOL!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, herreguuud, du er jo ung og kul!

   Slett
 18. Har stemt via alle tilgjengelege data, iPad og iphoner eg kjem over. Og sjølvsagt er det dei gamle travarane som deg og Elisabeth som er best.
  Men du har ein klok sønn ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kåfjordolga er jo også i vår kategori - vi skulle ha slått oss sammen, vet du.
   Men sønnen har nok rett:)

   Slett
 19. Det skulle ikke forundre meg om noen setter igang mottiltak etter å ha lest dette ;)

  Lykke til, når er resultatene klare?

  SvarSlett
  Svar
  1. For to år siden hadde jeg virkelig valgkamp. Men da var det jo ingen som visste at jeg blogga. Pluss man kunne vinne et rosa tovet ullhus. Ikke rart jeg gikk helt av hengslene.
   http://www.piasverden.com/2010/01/valgkampen-fortsetter.html

   Kan stemme ei uke til:)

   Slett
 20. Herregud jeg ler meg ihjel! Og dette med at ingen "unge" leser her.. da må det nesten formulere bedre hvor grensen går for å kalle seg ung. :P Ung, gammal eller midt i mellom så har du min stemme !

  SvarSlett
 21. heeei.....ikke kall meg gæmlis da. Hrmf.

  Jeg gjør svært lite for å skaffe stemmer, ikke lett når man skal være helt anonym. Det er vel ca 10 personer som vet hvem jeg er.

  Så da er de stemmene jeg får fra folk som liker bloggen rett og slett.

  Jeg vurderte om jeg skulle starte kampanje på facebook for dere andre GÆMLISER men faren er at en eller annen jeg kjenner roter seg bort til min blogg da og så...ja- jeg tør ikke! Så feig er jeg.

  Håper de lager noen andre kategorier neste år jeg. Eller en annen måte å velge vinnerne på. Uansett er det jo stas å være nominert da! Santvel!?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp, stas å være nominert. Viktigste er å delta:)

   Slett
 22. Jeg er 18 år og leser bloggen din :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Kult! Trodde faktisk ikke at det jeg skriver skulle fenge dere kidsa;) Men det er bra at du leser her:)

   Slett
 23. Å så herlig, ler høyt her jeg sitter, eller LOL da:))
  Klart jeg stemmer - bloggen din er knall og su får meg ofte til å le:))
  God lørdagskveld til deg.
  Klem

  SvarSlett
 24. Ungdommen klarer bare ikke å identifisere seg med denne bloggen. Her finnes for mange dobbelkonsonanter, punktum og komma. Her skrives særnavn med stor bokstav, og utsagn settes korrekt i hermetegn. Bloggen inneholder krevende ord som "sjargong" og "nominert". Men fortvil ikke, det finnes langt flere eldre folk enn ungdommer i dette landet. "Eldrebølgen" kaller de det. The old wave.

  SvarSlett
  Svar
  1. Denne kommentaren ble for avansert for meg. Liker best når du skriver "Fin blogg! Kommentar tilbake?"

   Slett
 25. Nææææi, hva gjør jeg lissom?! Har bare hengt opp postere på alle lyktestolper i næiborhudden.... og på Coopen..... og på treningssenteret. Og posta det på fb - BÅDE jobb - og privatprofilen. Ellers så er det mange dager siden jeg sjekka staus på stemmene..... Det skal jeg forresten gjøre nå. Lykke til schnuppelupp!

  SvarSlett
  Svar
  1. Og btw - takk til mannen din. Han er en kjernekar, assa!!!!!

   Slett
  2. Jepp, det er han:) (Selv om han kommer dårlig ut noen ganger her i bloggen;)

   Slett
 26. Heia deg, Pia!!! Jeg leser bloggen din hver dag, og digger den av hele mitt hjerte! Og din blogg er den eneste bloggen jeg av og til leser høyt for min kjære mann, hehe. Lykke til, jeg stemmer på deg! Klemz og koz og LOL (som jeg for ikke lenge siden lærte meg hva betyr, etter å ha googlet det...).

  SvarSlett
 27. Haha, klok sønn. Jeg skal nå likevel dele dette innlegget på facebook.
  Ellen :D

  SvarSlett
 28. hehe :)
  Jeg heier på deg!

  Klem Tonje

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails