lørdag 7. januar 2012

Stekepanner i bruk.

Stekepannene fra OBH ble gitt til tolvåringen til jul. Da fikk jeg unna et par gaver til ham.


Så kommer mora mi og sier til ham at "Husk å få med deg stekepannene når du flytter hjemmefra!". Eh, det var ikke helt sånn jeg hadde tenkt det. Akkurat som iPaden som jeg så kjærlig ga til hele familien til jul - det er jo meninga at det skal være mest MITT!


Uansett, stekepannene har vært i bruk. Stekepannene funker fint. Stekepannene er faste og fine i formen. Stekepannene ser kule ut. Og den oransje rommer mye mat. Jeg vet liksom ikke hva mer man kan skrive om stekepanner.


Ismaskinen derimot....Okei, for å være positiv, så får jeg si at tiåringen ble veldig glad for å få den. Han har gleda seg veldig til å diske opp med hjemmelaga is.


Men er det er nyttig dings? En praktisk greie? Noe som kommer til å bli brukt gang på gang?


Eh, nei. Jeg kjøper heller noen liter Hennig-Olsen på Kiwi, for å si det sånn. Litt kjappere og litt billigere.

Ha en matglad dag med eller uten is!

22 kommentarer:

 1. fin stekepanne! det er sånn med ting man ønsker seg, de er ikke så kule egentlig. og bare tar opp plass, som popcornmaskinen vi fikk til jul i forrifjor, den står fremdeles ubrukt i boksen..

  God lørdag!

  SvarSlett
 2. Kine: Ha ha. popcornmaskin høres ut som noe lignende, ja! Og fondue.

  SvarSlett
 3. For en knalltøff gave til gutten din. Kjempelurt!
  :-)

  SvarSlett
 4. He, he, kanskje jeg må revurdere juicemaskinen jeg ønsker meg?

  SvarSlett
 5. Hepp! Juicepresse er det samme for meg. Den blir ikke brukt. De pannene er kule. Det samme er interiøret på kjøkkenet ditt :) Jeg har også den samme Catrineholm kanna. Gofd lørdagskveld!

  SvarSlett
 6. Kul steikepanne. Funker den fint til pannekaker? For da er det en god steikepanne for meg.

  Ismaskin er midt i blinken her i huset- siden vi ikke kan kjøpe vanlig is pga allergi/matintoleranse. Så jeg lurer på åssen den er i bruk- må du oppbevare skåla i fryseboksen? Og kan du lage store porsjoner? Blir det fast og fin is eller slæppis? Jeg har bare en jeg kjøpte på Jula, den er forsåvidt grei, men ikke heeeelt fornøyd.

  SvarSlett
 7. Alexia: Skålene må fryses før bruk. Blir ca 3 dl is i hver skål (2 skåler) Isen ble fin.

  SvarSlett
 8. Jeg styrer unna alt av slike fiksfakserier ;) Like greit, siden jeg har begrenset med plass....

  SvarSlett
 9. 3 dl? Ok, omtrent som den jeg har da. Om jeg finner en som rommer et par liter og slipper å fryses ned så er det sånn jeg vil ha...ungene mine er totalt gale etter is. Fullstendig. Kjedelig å ikke kunne kjøpe det de har i butikken da! Dvs det finnes en vanilje og en sjokolade, det er det hele. Så her lages det is støtt og stadig.

  En annen ting jeg lurer på er når 12åringen din begynte å kokkelere?

  SvarSlett
 10. Steikepanner er forbruksvarer her! Veit ikkje kor mange vi har slitt ut!

  SvarSlett
 11. Forresten! Er du på WF? Og var innom kapputta?? Eg avviste nokon, fordi eg ikkje visste kven det var. Men etter å ha lest hos WB, fekk eg ein mistantanke om at det var deg ;)
  Spelar WF til eg vert heit i haudet her...

  SvarSlett
 12. Det dukket opp ismaskin til oss til jul også. Er usikker på hvor mye den blir brukt, men den største delen av den ligger jo alltid i fryseren. Og jeg oppdaget at fryseren egentlig bare er en stor kald kasse. Det er sikkert masse annet jeg kan legge i den.(Vintertøy, sommertøy, skisko mm.)
  Hetty

  SvarSlett
 13. Fine stekepanner, og.. ismaskin...tjaa..joda, det har vi også, oppdaget jeg sånn plutselig her en dag.. Tar jo halve fryseren da..

  La egentlig mest merke til at dere har fått snø. Og det er søren meg feigt.

  Good luck on WF. Digger å spille med deg:)

  SvarSlett
 14. Her hos oss er stekepanner forbruksvare- selv om vi kjøper dyre merker og prøver å behandle dem etter alle kunstens regler. Så jeg er litt nysgjerrig på andres erfaringer med stekepanner- tåler de sterk varme og vanlig oppvaskvann uten å bli skjeve i bunnen eller ødelegge belegget?? En slik stekepanne ønsker jeg meg, nemlig. fint om den varer mer enn seks måneder, liksom!!

  SvarSlett
 15. Jeg skjønner jeg har bomma med julegavene i 2011 siden jeg ønsket meg mere barnearbeid 2012- MEN de kan få øve seg på mitt utstyr først og få nytt til jul i år 2012,Takk for super tips:) Ellers går du inn og ser på innlegget mitt fra i dag 7.01 ser du et bilde av min stesønn som ligner veldig på din med samme lange hår. Har lenge tenkt å fortelle deg det at vi har dobbelgjengere:)

  SvarSlett
 16. Jeg noterer at stekepanna matcher tapeten og det burde være grunn nok til at den forblir der den er.

  Uansett så er min erfaring at gutter er treige med å flytte hjemmefra, så både stekepanne og iPad er nok utdatert innen den tid. Med mindre guttene sendes på kostskole i Sveits når de når ungdomstrinnet, men jeg vil tro at de ikke trenger å steke sin egen mat der, så jepp, stekepanna er trygg.

  SvarSlett
 17. Ismaskin er kan ein jo også bruke til å lage sorbet, eit sunnare alternativ i sommarvarmen. Tenker den kjem fram titt og ofte i sommar :-)

  SvarSlett
 18. Haha, herlige 12-åringen. Med innmari kul t-skjorte. :)
  Enig med deg Pia, vi har hatt fondue-sett i mange år nå, og det har aldri vært brukt. :/
  Ble akkurat forstyrra av to gutter som ville se bildene fra forrige innlegg. Da Eimund fikk se bildet av Henny i Ikea-kurva, sa han: "Æ elske han". Han har ikke lært det der med kjønn enda.
  Ellen :D

  SvarSlett
 19. Steikepanner er gode å ha, ellers stiller jeg meg litt undrende til alt annet vi "trenger" som ismaskin/potetskrellemaskin/elektrisk juicepresse o.l. Tenker at jeg heller kan sende en taxi og hente det friskresset fra kafeén de få gangene det er et must, og spare de pengene lissom ;)

  SvarSlett
 20. Akkurat de stekepannene har jeg såå lyst på! Mamma unna seg de føre jul og jeg fikk "prøvekjøre" dem hos henne. Veldig lur baktanke med gavene da, det skal jeg tenke på neste gang...haha ;)
  Og den iskremmaskinen var veldig godt å få bekrefta at det ikke er verdt å bruke penga på egentlig, jeg har vurdert det da vi er (les: JEG) litt for glad i is. Men den ser jo så altfor liten ut!? Nei, det får nok bli butikkis.

  SvarSlett
 21. hahaha vi har fondue-sett også! hahaha. aldri brukt, står i boksen i kjeller'n det og

  SvarSlett
 22. Seriøst! Hvor har han den t-skjorta fra?!? VIL HA TIL SØNNEN -den bedrevitende.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails